Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 said: Avusturya’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş’ta, İbrahim Toraman ile İbrahim Üzülmez arasındaki yumruk yumruğa kavga sonucu adeta bir şok yaşanıyor!.. Kadro dışı bırakılan iki futbolcu da, İstanbul’a gönderilirken, olayın kahramanlarından kaptan İbrahim Üzülmez yaşananları Lig TV muhabiri Atakan Kurt’a anlattı. İşte İbrahim’in şok açıklamaları!.. “BİR TEK SEN TERLİKLE İNEMEZSİN” - İbrahim Toraman ile aranda tatsız şeyler yaşandı. Neler söyleyeceksin? Aranızda neler yaşandı? Kamplarda herkes hocamızın söylediği şekilde davranmak zorundadır. ‘Hocamız aşağıya terlikle inilmeyecek’ dedi. Toraman’ı terlikle görünce ‘neden terlikle indin?’ dedim. ‘Toraman da ayağımda yara var’ dedi. Ben de ‘Ayağında bir problem varsa hocadan izin alırsın ve öyle gelirsin’ dedim. ‘Sonuçta sen bu talkımın kaptanısın ve örnek olman lazım’ dedim. Disiplinin olduğu yerde başarı vardır. Ben bile olsam kim olursa olsun hocanın dediklerine uyması lazım. ‘35 kişinin olduğu yerde bir tek sen terlikle inemezsin’ dedim. Onun üstüne de bir birimize girdik. “HİÇ PİŞMANLIK DUYMUYORUM” - İbrahim suratında çizikler var… Eğer kavga ediyorsanız suratınızda çizikler de olacaktır. Sonuçlarına katlanacaksınız böyle olayların. Yine aynı şey olsa gene aynı şeyi yaparım. Hiç pişmanlık duymuyorum. İşin ucu nereye giderse gittin gene yaparım eğer ben bu takımın kaptanıysam ve uyulması gereken bir disiplin varsa herkesin uyması lazım. Disipline herkesin uyması lazım ve kimsenin de bunun aksini yapmaması lazım. “YÖNETİMİN KARARINA SAYGI DUYUYORUM” - Kadro dışı kaldınız… Bilmiyorum yani bize İstanbul’a dönmemiz söylendi. Biz de kalktık İstanbul’a doğru yola çıktık. Doğru mu, yanlış mı bu tabii ki yönetimin kararı. Sonuçta ortada bir kavga ver ve yönetimin almış olduğu karar saygı duyuyorum. “DAHA ÖNCE TORAMAN’LA HUSUMETİMİZ YOKTU” - Daha önceden aranızda bur husumet var mıydı? Yok, hayır benim kimseyle husumetim olmaz. Benim hiçbir zaman ‘Ben kaptanım birilerini ezeyim’ diye bir düşüncem olmadı. Ama karşıdaki de kendini ikinci kaptan olarak görüyor ve bir düşüncesi varsa onu bilemem. Kulağıma gelen bazı şeyler var tabi ki bu konu hakkında. “İBRAHİM TORAMAN BENİM TAKIM ARKADAŞIM” - Hakkınızda birbirinizle konuşmuyorsunuz diye haberler çıktı? Hayır, öyle bir şey yok. Biz konuşuyorduk birbirimizle. O benim takım arkadaşım bizim birbirimizle konuşmamamız olabilir mi? Sonuçta ortada uyulması gereken bir disiplin kuralı var terlik giyilmeyecek dediyseler giyilmeyecektir bu iki iki daha dört. “BAZEN HER ŞEY ELİNİZDE OLMUYOR” - Toraman şimdi gelse barışır mısınız yoksa tekrar kavga mı edersiniz? Sonuçta takımın kaptanlarısınız bu durumda sakin olmanız gerekiyor. Ama işte bazen her şey elinizde olmuyor. “DURUP DURURKEN KAVGA ETMEDİM” - Geçmişten gelen bir şeyler var sanki çünkü kızmışsın sen bayağı? Hayır, neden kızayım. Ben durup dururken Toraman’la kavga etmedim ki. Kurala uyulması gerektiğini söyledim. Sen dedim böyle yaparsan öbür adamları nasıl dizginleyeceğiz. “AYRILIN DERLERSE AYRILIRIM” - Bundan sonra ne yapacaksın? Yönetimin vereceği karara saygılıyım. Kadro dışı derlerse kadro dışı, ayrılın derlerse de ayrılırız. “ÜZGÜN DEĞİLİM” - Üzgün müsün şu anda? Yok, gerçekten üzgün değilim. Yaşanılması gereken bir olay yaşandı. Aynı şey tekrar başıma gelse gene yaşarım. Ben dahil kimse oradaki disiplini bozamaz. “SONUÇLARINA KATLANMAK ZORUNDAYIZ” - Sinan Engin ‘teklifleri değerlendireceğiz’ dedi sizin için? Onu zaman gösterecek. Duruma göre gelişmelere bakacağız. Dediğim gibi yönetimin her türlü kararına saygılıyım ben. Sonuçta biz takım kaptanları olarak kavga ettiysek bunun sonuçlarına da katlanmak zorundayız. “AYNI ŞEY YİNE OLSA YİNE KAVGA EDERİM” - Sinan Engin’le bir konuşma yaptın mı? Sinan ağabey de çok üzgündü. ‘Sabah İstanbul’a gidiyorsunuz’ dedi. Ben de ‘başım üstüne’ dedim. Ben şunu söylemek istiyorum karşı taraf yine aynı şeyi yaparsa ben iddia ediyorum yine kavga ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 terlik yüzünden kavga edip birbirini yaralamak nedir yani, 10 yasında cocuklar yapmaz bunların yaptıgını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 huehue çok komik ya. terlikle indi diye dövüştük deyip savunuyor hala kendini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 İktidar kavgası, terlik bahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Xo said: Şerefli bir şekilde küme düşerler umarım. ehehehehe Şerefli şekilde zar patlatıyoruz heehehe konuya dönersek toraman kesinlikle kalmalı, drpiçi alırken kıçını gösterdi beşiktaşlı duruşu dediler almadılar, adam sanki her maç çıkıp kıçını gösteriyomuş gib, şimdide beşiktaşlı duruşu dediler canına kanına oynayan toramanı kadro dışı bırakmışlar, bu ibr. üzülmez saha içi saha dışı zarar herif ya, ulan yemeğe terlikle gelmekte ne varmış.Abartıyolar hakkaten diyorum ya yakında beşiktaşlı duruşu diye sahaya kartal falan alıp öyle çıkarlar. boku çıktı zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Uyku saatinde uyumayanı da döver bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 üzülmezin terbiyesizliği.. "ben kaptanım" demek patron olduğu anlamına gelmez.. sokakta da böle tipler vardır ayda 1 dayak yer otururlar.. iişallah üzülmez gider toroman kalır. kurtuluruz ibrahim üzülmezden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ibrahim üzülmez said: üzgün değilim neden üzülsün ki zaten off çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 knoxville said: ibrahim üzülmez said: üzgün değilim neden üzülsün ki zaten off çok kötü "Kim yapar acaba" diye bekliyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Herkes disipline uymalı diyip kavga ediyosun ve hala pişkinsin bu durumda anlamak mümkün diil adamı ya, yahu kavgayla disiplini mi sağladın ne işine yaradı, takımı gerginleştirdin, toraman hatalı olabilir ama patronluk taslayamazsın hele ki karşındaki 2. kaptan sa, hocaya ilet durumu sanki zor bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 yine olsun yine kavga ederim demiş adama bak ya.. sanki kan davası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 kımıl zararlısının sözlük karşılığısın ibrahim üzülmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Yanlız toraman da pek çirkefmiş canım, kız gibi tırmıklamış heralde üzülmezin yüzündeki çiziklere bakarsak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 DoubleW said: Xo said: Şerefli bir şekilde küme düşerler umarım. ehehehehe Şerefli şekilde zar patlatıyoruz heehehe Fenerli değilim ama ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Toraman, İstanbul'a döndü. Beşiktaş'ın Avusturya'daki kampında takım kaptanı İbrahim Üzülmez ile kavga ettiği için kampı yarıda bırakarak Türk Hava Yolları'na ait tarifeli uçakla Atatürk Havalimanı'na gelen ikinci kaptan İbrahim Toraman'ın oldukça üzgün olduğu gözlendi. İbrahim Toraman burada basın mensuplarının soruları üzerine, olayla ilgili konuşmak istemediğini belirtti. Bir gazetecinin, ''İbrahim Üzülmez ile yaşanan olayın terlik nedeniyle çıktığı söyleniyor, işin doğrusu nedir?'' sorusu üzerine İbrahim Toraman, ''İnsanlar her şeyi söylüyor. Şu an bir şey konuşmak istemiyorum'' dedi. ''Yaşanan olay nedeniyle üzgün müsünüz?'' sorusu üzerine İbrahim Toraman, ''Tabii ki üzgünüm, herkes üzgündür'' yanıtı verdi. İbrahim Toraman, bir gazetecinin, ''Yaşanan olaylar nedeniyle yönetimin 'İki futbolcu ile yolları ayıracağız' dediği söyleniyor'' sözleri üzerine de, ''Yönetim ne demişse odur. Benim söyleyeceğim başka bir şey yok şu saatten sonra'' dedi. Beşiktaşlı futbolcu daha sonra özel aracıyla alandan ayrıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Xo said: DoubleW said: Xo said: Şerefli bir şekilde küme düşerler umarım. ehehehehe Şerefli şekilde zar patlatıyoruz heehehe Fenerli değilim ama ben :( önce GS ye sonra FB ye oldu aynı şey yanlış hatırlamıyosam , ama bizimkilerin feneri daha çok sevmesinden dolayı onlara Japon Bayraklı gönderme yapıldı :):S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Beşiktaş'ta kaptanlık görevine, Matias Emilio Delgado getirildi. Mert Nobre ise ikinci kaptan oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 dslkfg pardon ama bu çok komiğime gitti. delgado ile alakalı hiç sorunum yok gerçekten ama nobre ne alaka diye düşünmüyo değilim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 acayip hayırlı oldu ya oh be. gönlümden de delgado geçiyordu ama rüştüyü bekliyordum açıkçası. umarım kaptanlık sorumluluğu delgadoya iyi gelir zira istediği zaman süper oynayan bir arkadaş. nobre ise ne kadar hastası olmasak da bu takım için en çok çabalayan oyunculardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mumu said: dslkfg pardon ama bu çok komiğime gitti. delgado ile alakalı hiç sorunum yok gerçekten ama nobre ne alaka diye düşünmüyo değilim yani.valla üzülmez, toraman vs aval aval bakarken nobre koşuodu serdar özkanı pataklayanları durdurmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 evet kaptanlığın delgado'yu daha pozitif yönde etkileyeceğini düşünüyorum açıkcası. ama nobre ikinci kaptan olamaz. gerçi senelerce ibrahim üzülmez kaptanımızdı herşey beklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 toraman kalır ya, bonservisi yüksek tutarlar. üzülmez zaten artk yavaştan bırakırdı futbolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Toraman GS'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 yani defansa 2 adam alırsan ve suçu defansa yığarsan yeni sezon hazırlıklarında haliyle eskiler stressli olur. toraman zaten hırslı biri bide stress binince normal bence. milli takıma alınmama siniri hala daha sıcakken normal. toraman kalsın benceç bırakmasınlar. daha iyisini mi bulacaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 osmanlıdaki ibrahim paşalar dönemi gibi beşiktaştada ibrahimler dönemi son buluyor gibi,umarım hayırlısı olur da, acaba nobreden başka kaptan olacak adam yokmuymus beşiktaşta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar