Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

akorax@hotmail,dennis falan


Korax

Öne çıkan mesajlar

adresleri eklemeyin,benimle bi alakası yok.tam olarak nedir nedegildir bilmiyorum ama(beni eklemedi) bi çok kişiyi eklemiş listesine,yeni trend bi virüs galiba.
Sabahtan beri listemdekilerden ve çevremdeki arkadaşlardan sorular alıyorum "beni senmi ekledin bu korax senmisin?" diye.Virüs falan sanırsam,bi çok kişiyi eklemiş,ben değilim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

taşak mevzusu yapmayın arkadaşlar,sabahtan beri uğraşıyorum.salak gibi dün dc++'ta F: klasörünü paylaşıma açtım,alt klasörlerden birinde msn listemin yedeği ve telefon rehberim varmış,tabi ben onları unuttum gitti.İyiki bi halt ettik türk hub'ına girdik.herif nerden arayıp nerden okadar klasörün içine girdiyse,liste yedeğini alıp,[email protected] diye mail alıp oraya ekleyip,listedekilere yazmaya başlamış.

hatta rezaletin dahada ötesi,listedeki kızlara "beni hatırlamadınmı,webcam fun'dan :D" falan diye mesaj atıyo falan,ağzıma geleni sayıyorum şuanda,allah belasını versin.Biriside çıktı listemden "senin dennis diye arkadaşın varmı,beni ekledi webcam show yaptığımı söylemişsin nediyo bu?" falan diyo,rezalet ötesi yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Herkese tektek mesaj attım listedeki,benle alakası yoktur diye,ingilizce/türkçe falan.Msn hadi neyse,bi halt eder,ettiği gelir nasıl olsa bana sorar,ne olduğu meydana çıkar.Ben asıl telefon numaralarındayım,işallah onlarla bi halt karıştırmaya kalkmaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya nebiliyim,dc++ da paylaşmadan hublara giremiyosun falan.benimde dalgınlığıma geldi,uykusuzdum bide.salak gibi bütün bi klasörü paylaşıp(utility idi adı,altında program yedekleri falan vardı,bide yedek klasörüm vardı işte) altındaki dosyaları unutmuşum.Zaten msn listesinin yedeği 30-40 kb bişey tutar max.
Telefon numaralarım falanda ordaydı işallah bi halt karıştırmaz yani
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hub bi nevi kanal,chat odası gibi düşün.dc++ çalışma sistemi öyle bişey,hublara giriyosun,ama atıyorum birisi enaz 150 gb paylaşım istiyo,yanında işte açık 3 slot istiyo falan filan.

Buarada dc++ yüksek hızlarda baya bi iyi oluyo aslında.İsveç hublarında baya networkten çeker gibi çekiyorum heriflerden dosyaları.Bide çok adam var,aradığın çıkıyo biyerden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...