BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 roket adam said: ben en çok henüz ergenliğin başlarındayken patiye üye olan dolayısıyla da nickini o zaman seçen üyelere üzülüyorum. Böyle nicklerde bi büyük bi küçük harfler, birbirinden basit nickler falan. KarizmAÇocuK gibi. cemiyetten örnek vermiym - rep almiym.+1 ornek ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Karag8z said: 8, ö harfinin ingilizcede yok olmasından dolayı bu şekilde aşmaya çalışıyorum. (paticikte birde karagöz var o ben değilim) hocu sk8er boi gibi oluyo. kara g8z kara gatez KARA KAPILAR!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 nickimden pek anlaşılmıyo ama asl budur: 19 / f / izmir. yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 benım bıldıgım cınsıyet baska bı yerden bakılıp anlasılıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mr_Hand said: nickimden pek anlaşılmıyo ama asl budur: 19 / f / izmir. yersen. 37 /m / izmir ama sevgili aramıyorum. şansına küs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Karag8z ve Karagöz'ü burdan ayırd edebiliriz. Bu Epic Fail konuyu açmış olan karag8z ve açmamışl olan karagöz.(asdasd yapmak zorundaydım) Yanlız konuyuda şikayet üzerine kilitlemişler ahhahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ben şikayet etmedim. Bu daha ilginç bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 fotoğraf yok mu lan dfsgfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 vingthor direk saçsakalayıpis bi nik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 benim cinsiyetim ne peki, çok şaşıracaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 travestisindir o zaman kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Fede: Erkek. Axedice: Alpha dişisi. Xunn: Alpha erkeği. Cüce: Dişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 slm. cinsiyetim erkek. boşuna kafa patlatmayın. memem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luna Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 bence sen erkeksin:) ya ben ya ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar