EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bende bu kelebekler nerden geliyo diyodum
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 kaçıııııııınn karikatürünü koysun biri
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 sırf o kısmı kesip koyacaktım ama bulamadım yav.
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 8, ö harfinin ingilizcede yok olmasından dolayı bu şekilde aşmaya çalışıyorum. (paticikte birde karagöz var o ben değilim)
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 paticikte türkçe harfler çıkmıo mu nickte ya? veŞtitsa falan vardı.
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 buğra diye nick var, çıkıyormuş da ben ilk geldiğimde tr karakter yoktu diye anımsıyorum
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 paticikte türkçe harfler var ama ben bu niki genelde kullanmaya çalışıyorum. ha bazı yerlerde daha önceden alınmış oluyor ona yapabileceğim bir şey yok.
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Bu arada 2004 te kullandığım bir nik vardı burda ama jedili medili bir şeydi sonradan değiştirdim. onu hatırlamıyorum.
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mortis said: roket adam said: ben en çok henüz ergenliğin başlarındayken patiye üye olan dolayısıyla da nickini o zaman seçen üyelere üzülüyorum. Böyle nicklerde bi büyük bi küçük harfler, birbirinden basit nickler falan. KarizmAÇocuK gibi. cemiyetten örnek vermiym - rep almiym. Xelee denen arkadaş'ın CelestiaL die accountu var 2001 kayıt tarihli sırf sonundaki L büyük die adam onu kullanmio gitti yeni account aldı haha roket adam tam yerinde bi yorum yapmış. işte ben de o dönemlerin kurbanlarındanım... :( biri bahsetmis bi ara nik deişimi vardı die. ne guzel işime yarardı o şimdi :D zamanında kastırmıştım sonundaki L'yi düzelttirmek için ama *tın* yaptılar beni. 8-)
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 neden herkes ben onu kız sandım bunu erkek sandım diyorki. kız bulsak da yazsak gibisinden atılımlar olduğundan mı , yoksa kişinin cinsiyetine nazan konuşma tarzı mı? ben herkesi birey gördüm arkadaş , kız erkek ayırmadım.
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 fede said: mesela bak adama a. sinan yavuz. ben ilk aşınan yavuz anlamıştım sdfnhjdfshdfgs
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 kitana said: neden herkes ben onu kız sandım bunu erkek sandım diyorki. kız bulsak da yazsak gibisinden atılımlar olduğundan mı , yoksa kişinin cinsiyetine nazan konuşma tarzı mı? ben herkesi birey gördüm arkadaş , kız erkek ayırmadım. +prim
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 hadi neyse ya, verin ayarı bi seferlik cevap yazmiym.
Öne çıkan mesajlar