EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ee o zaman bu ayar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 yok bişey epony. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ayar yok sevgi var bu topikte <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bende bu kelebekler nerden geliyo diyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 tırtıllardan gelio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 kaçıııııııınn karikatürünü koysun biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 koymayın. sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 sırf o kısmı kesip koyacaktım ama bulamadım yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mortis said: ney? yok yapmıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 neyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 malum esprimsiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 karag8z senin o 8, Ö mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 8, ö harfinin ingilizcede yok olmasından dolayı bu şekilde aşmaya çalışıyorum. (paticikte birde karagöz var o ben değilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 paticikte türkçe harfler çıkmıo mu nickte ya? veŞtitsa falan vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 buğra diye nick var, çıkıyormuş da ben ilk geldiğimde tr karakter yoktu diye anımsıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 paticikte türkçe harfler var ama ben bu niki genelde kullanmaya çalışıyorum. ha bazı yerlerde daha önceden alınmış oluyor ona yapabileceğim bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 wakatte iru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Bu arada 2004 te kullandığım bir nik vardı burda ama jedili medili bir şeydi sonradan değiştirdim. onu hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mortis said: roket adam said: ben en çok henüz ergenliğin başlarındayken patiye üye olan dolayısıyla da nickini o zaman seçen üyelere üzülüyorum. Böyle nicklerde bi büyük bi küçük harfler, birbirinden basit nickler falan. KarizmAÇocuK gibi. cemiyetten örnek vermiym - rep almiym. Xelee denen arkadaş'ın CelestiaL die accountu var 2001 kayıt tarihli sırf sonundaki L büyük die adam onu kullanmio gitti yeni account aldı haha roket adam tam yerinde bi yorum yapmış. işte ben de o dönemlerin kurbanlarındanım... :( biri bahsetmis bi ara nik deişimi vardı die. ne guzel işime yarardı o şimdi :D zamanında kastırmıştım sonundaki L'yi düzelttirmek için ama *tın* yaptılar beni. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 neden herkes ben onu kız sandım bunu erkek sandım diyorki. kız bulsak da yazsak gibisinden atılımlar olduğundan mı , yoksa kişinin cinsiyetine nazan konuşma tarzı mı? ben herkesi birey gördüm arkadaş , kız erkek ayırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 sevgilin var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 fede said: mesela bak adama a. sinan yavuz. ben ilk aşınan yavuz anlamıştım sdfnhjdfshdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 kitana said: neden herkes ben onu kız sandım bunu erkek sandım diyorki. kız bulsak da yazsak gibisinden atılımlar olduğundan mı , yoksa kişinin cinsiyetine nazan konuşma tarzı mı? ben herkesi birey gördüm arkadaş , kız erkek ayırmadım. +prim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 hadi neyse ya, verin ayarı bi seferlik cevap yazmiym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar