LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Oyunun exe'sinin shortcut'ina -norestriction komutunu eklersen butun grafik ayarlari degistirilebilir hale geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 razzRaziel said: oyunu yukledikten sonra artık patiye liberty citydeki her hangi bir int cafeden giricem ben bunu gordum bi videoda http://www1.picturepush.com/photo/a/1232544/img/1232544.jpg ahahahahah internet cafe übermiş, ahahah, dakikalarca takıldım yapma sitelerde, dating sitelerinde kızların profilini gezip manitacilik yaptım, email attım aldım, myspace vari blog sayfalarını gezdim(gothic kiz var bi tane 29 tane arkadaşı varmış commentler çok fena ahahaha), melodi sitelerinden telefona tema melodi falan indirebilme vs.. oyun epic onu anladım daha hiç bişeyini görmeme rağmen ayrıntılar aldı götürdü beni benden.. bi dünya site var warez sitesi bile bulunuyor, paticiğe de giremedim site bulunamadı asdasdas diğer yandan; bilgisayarı hayvanlar gibi sömürüyor ben daha önce hiç böle görmemiştim bu makinayı, fps yerlerde, arabayla giderken bile kasıntıdan sinirler oynuyor, hayır anlamadığım 1680*1050 ile 1280*1024 arasında nasıl hiç fark olmaz ya yuh, mutlaka patch gelmeli ole oynanmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 şu sp3 hataları yuzunden oynuyamıyorz kı arakdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazanan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 This product is only available for purchase in the United Kingdom, Republic of Ireland, Spain, Italy, France, Belgium, Netherlands, Luxembourg, Finland, Norway, Sweden, Denmark, Austria, Switzerland, Portugal, Greece. direct2drive da böyle diyo alamıyoz mu yani şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 beyler tek elle oynamam mümkünmü ? kolum kırıkta ona göre alcam oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandino Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 oyunu orjinal aldım ama autorun ı buglı? sizde de öyle mi böyle yazılar falan çıkmıyor none falan yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandino Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 orjinal aldım oyunu ama multi kısmını bitürlü bulamıyorum nereden girecez multiye yoksa daha açılmadımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 offf oyun elimde var ancak memleketteyim laptop da eski model kesin çalıştırmaz ayar oldum ayar 1 hafta sonra anca oynayabilecem tam da tatil bitince dersler başlayınca :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 normal oyunda iken cep telefonunun menusunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 oynayanlardan biri denesin tek elle oynamayı oluomu baksın sol el ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Yaw her onune gelen bisey yazmis forumlara :D simdi oyun kasiyomu kasmiyomu? Kim fps sinden memnun ise ozelliklerini yazabilirmi makinesinin. Oyle yazilar okudumki almaya korktum walla oyunu :) Benim sistemim; Asus Formula Maximus Mainboard Intel QuadCore 6600 2 x 2gb OCZ ReaperX 800mhz Zotac 8800 GT AMPI 512mb VideoCard 250 x 2 HDD 7200RPM Windows Vista Ultimate x64 ThermalTake 1200watt Pow.Sup. Amaoyle makineler warki bnmkinin 2 kati adam 15fps fln almis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ya köpek gibi kasıyo ya bu ne arkadas 1 ile 100 arasında 6 yaptım detailleri yine kasış bi manzara gorsun tmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 said: NVidia, GeForce 6,7,8,9 ve 200 serisi ekran kartları için 180.84 versiyon numaralı yeni beta Windows XP ve Windows Vista ForceWare sürücülerini yayımladı. Grand Theft Auto IV'te gözle görülür bir şekilde performans artışı sağlayan ve oyunda bulunan dokuların sonradan oluşması problemini gideren, bunların yanında World of Warcraft: Wrath of the Lich King ve Left 4 Dead'de de performans artışı sağlayan sürücüleri aşağıdaki adreslerden indirebilirsiniz. Windows XP 32 Bit Windows XP 64 Bit Windows Vista 32 Bit Windows Vista 64 Bit Uyarı: Sürücüler beta olduğu için beklenmedik sorunlarla karşılabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Evet kendi forum sitesindede yaziyo ztn 5-10 fps artis olmus :P bunun bi faydasi yok yani. Yani hepten antika makinede ok ama ztn normal gereksinimlerine sahip makinelerde pek etki etmemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
limbik Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Yav şimdi bu oyunu almalı mı almamalı mı? R* rezil performansını düzeltir mi yoksa böyle aynı kalır mı? Aldıktan sonra elimizde patlamasın da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ya benim laptopta 8600GS varda nvidia'nın sitesinden bu betalardan bir önceki driverları çektim ama kurarken hata veriyor.İşte gerek duymuyor drivera vs. diyor Bunun sebebi nedir? Hazır olay varken damlayayım dedim :) Ayrıca bugün bir arkadaş alıyor oyunu,biraz oynasın yorumlarsa buraya iletirim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 q6600 2.6 8800gt Calibre 2x2gb 1000 mhz ocz reaper 64 bit vista ile highda da sürünüyorum mediumda da, çok kötü optimizasyon. şu yeni driverları bi deniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
limbik Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Şimdi optimizasyon kötüyse bu R*'daki gudikler niye "Anca medium ayarlarda çalıştırabilirsiniz. 2 sene sonranın pcleri için tasarladık" falan diyor? Kötü optimizasyonun bahanesi mi yoksa bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 said: IGN: Can you say what the patch will address and what sort of timetable there might be? Kevin Hoare: We've done some improvements to the video editor and the rendering engine for the replay editor. We've added, again from feedback from the forums, we initially didn't support direct-input controller devices and people seemed to want that, so we added support for direct-input devices. I think there was an issue with bowling… Arthur Chiang: We read that some people with sensitive mice were having trouble with the bowling mini-game so we looked into that more and we've got a fix for that. There's a bunch of little UI tweaks because we've come a long way in our video editing prowess and we've been slowly increasing the user functionality to make things easier for what we want to do with it. Jeronimo Barrera: Let's not beat around the bush here. There's a lot of noise like this game doesn't run at all or there's missing textures and everything else. From what we've gathered a lot of those problems are either out of date drivers or we don't support that type of card or you're underspecced or whatever, it's always a combination of one of those things, it's not necessarily that we don't know what we're doing because obviously we put in hundreds and hundreds of hours of test into this. From what we did and from going through certification with Microsoft and our external QA process we didn't run into the amount of problems that the boards seemed to be saying there are. I know that Nvidia and ATI are constantly…I think they're releasing new drivers pretty soon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 limbik said: Şimdi optimizasyon kötüyse bu R*'daki gudikler niye "Anca medium ayarlarda çalıştırabilirsiniz. 2 sene sonranın pcleri için tasarladık" falan diyor? Kötü optimizasyonun bahanesi mi yoksa bu? 1 sene geç çıkan 2 sene sonrasının oyunu. Yani 3 sene sonrası için yapmışlar. Yersen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
limbik Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Peeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 1680*1050de 5sn delayli powerpoint sunusu efekti yaratıo. 1440*900de kurtarmadı sonunda 1280*800 oynuyorum, rezalet bu kadar düşeceğimi sanmazdım, gel gör ki cod waw, nfs undercover, tomb raider, dead space gibi diğer son oyunlar 1680 ve nerdeyse full ile kasılmadan oynuyordum.. şu driveri bi deniyeyim sistem e6600@3GHz oc 8800gts 2gb ram 800mhz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 şimdi arkadaşlar bu oyunun multiplayeri var mı? varsa eğlenceli mi? paraları sayacağımıza deyecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 var evet degecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 single player bile parayı hakediyor o kadar söliim edit: şu driveri deniyim yazarım farkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar