Kharon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Gereksiz antipati yaratiyorlar, halbuki su naneyi hic koymasalar online oynanabilecek bir oyunu zaten alan alir. Mass effect dede online aktivasyon hede hodo gibi seylerle milleti ugrastirmislardi, cogu insan da yukleme limiti ve benzer sebeplerden oyunu almayi reddetti. Bu yontemlerin geri teptigini ne zaman anlayacaklar acaba, veya anladilar da "eeehh yeter be aldim tamam" diyenlerin sayisi diger almayi reddeden insanlarin sayisindan daha fazla da daha cok mu kar ediyorlar anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Kırılamayacak yazılım yok bu bi gerçek. Rockstar da bunun farkındadır diye tahmin ediyorum. Öyle bi açıklama niye yaptılarsa. Belki crack'in gelmesini uzun süre sürdürüp, sabırsız oyuncuları orijinal almaya yöneltmeyi planlıyolardır sdf Bu arada Aral 90YTL'ye getirmiş oyunu. 80 olur diye tahmin ediyodum, 10YTL fazla çıktı. Orijinal almak lazım oyunu. İnternetten GTA oynamak, hep hayali kurulan bi şeydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paticik değil releaselog sanki. İlk kez mi oyun bekliyorsunuz anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 90 YTL çok para. Nasıl çok para? Son zamanlarda EA'nın bir çok oyunu 50-70 YTL arasında girdi piyasaya. 90 YTL, dolar artmış bile olsa vermem. Türkiye'de ideal oyun fiyatı bence 50-70 YTL aralığıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 50 YTL iyidir, bize kıyak geçsinler yahu. Kriziniz gelir bizi vurur, paranız kıpraşır biz çekeriz. Ne supportunuz var ne online servisiniz. 50'yi al öp de başına koy ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 90-100ytl oyun getiriyolar daha sonra türkiyede korsan kullanımı çok fazla diye konuşuyolar getirsinler 30-40ytl herkez orjinal kullansın kimse ayda 90 ytl verip 1 oyun alıp bütün ay onu oynamaz bence bu fiyata oyun gelmeye devam ederse bende sonuna kadar korsan kullanmaya devam ederim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
limbik Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Bikaç ay öncesine kadar 40-50 ytl civarındaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 bully için bile hala bir patch çıkartamamış rockstar failstar olma yolunda ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Bully'i patch kurtarmaz, port sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Beyler ben catir catir oynuyorum kamerada sallanmiyor hersey de guzel :D 10 bolum falan gecmisimdir Configim 2x2 gb 1066 mhz corsair dominator 8400 @ 3600 ghz 8800 gt ile 1680 e 1050 gayet rahat oynuyor haaa ama drawing detail i alip ta koklerseniz bilemem asagida zaten yaziyor su anki configinizle 480 mb olan vram den 450 kullaniyorsunuz diye xp sp3 te oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 oyunun berbat bir optimizasyonu var multi için orjinal alıcaktım tek kelimeyle deymez görüntüleri orta seviyeye aldıgımda bile kasıyor shadow effecti 0 ladım banamısın demedi. 2.83core2quad ddr3 2gb geforce 200 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Yok ben once deniyecem test edecem ondan sonra alacam orjinal olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Virus said: oyunun berbat bir optimizasyonu var multi için orjinal alıcaktım tek kelimeyle deymez görüntüleri orta seviyeye aldıgımda bile kasıyor shadow effecti 0 ladım banamısın demedi. 2.83core2quad ddr3 2gb geforce 200 :S alla alla, bende core2quad q6600, 2gb dd2 ram, geforce 8800gtx var, hic kasmıyor hersey en yuksekte, ayrı bir sorun olmasın seninkinde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 gf 260/280 yeni gpular oldukları için sorun olabilir. patch çıkarırlar (inşallar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Rockstar said: "Most users using current PC hardware as of December 2008 are advised to use medium graphics settings. Higher settings are provided for future generations of PCs with higher specifications than are currently widely available." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 lol saçmalığa bak ileri görüşlü yapımcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 e benim sistemim virus'unkinden eski iste, silphatos'un dedigi gibi bi uyumsuzluk olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 optimizasyon berbat yerlerde, ayrıca ilk defa bi oyunu mediumda oynamak zorunda bırakılmakta koydu afedersin.. ama oyun güzel baya iyi yani, hoş, çok hoş.. baya da satıyor sanırım sorduğum yerlerde kalmamış kızılay dostta olabilirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 istanbulda heryerde.. gecenlerde cod 5 i aliyim dedim orjinal, 100 lira cektiler buna da daha a$agisini soylemezler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 89lira zaten, ama değer bence. orjinal oyun alcaksan gta4 alınmalıdır.. ama cod waw için değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Rockstar "bazi" kullanicilarin performans problemlerinin farkinda olduklarini, patch uzerinde calistiklarini belirttiler dun. Benim oyunumda hala gelmedi, sinirliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 http://www.direct2drive.com/2/7264/product/Buy-Grand-Theft-Auto-IV-Download Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 onun 35$ falan olmasi gerekir ki , dvd almak için kasmayasin. para verdigin oyunun dvd sini rafa koymak da bir zevktir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Parayi odedim coktan, postada kayboldu oyun muhtemelen. 10 gun gecmesi lazimmis gelmedigini bildirmek icin, sonra ya parani geri oduyorlar yada yenisini yolluyorlar. Ben korsanini download'a basladim oglen :D. Orjinali gelene kadar idarre eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandino Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 beni pc quad core 2 q9300 2.50 2 gb ram ekran kartı ati radeon 3870 1440x900 85 fps render: highest ama hala texture mediumda işin kötüsü high a aldırtmıyor bile... onun dışında view distance 65 onuda daha fazlaya alamıyorum aldırtmıyor diğerleri full açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar