Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 steam üzerinden yarı fiyatına alabiliyok gibi bişeyler duymuştum bi bakayım dedim steam accountumu açtım fakat GTA 'ya dair hiçbirşey yok ne ayak kaldırdılar mı steam üzerinden satışını anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 up :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 polisler umarsız olmasa, dükkanlar iyi olsa güzel oyun olacakmış, bi dahakine 239 dvd olur ve yaparlar herhalde bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 bi dahakine 1 bluray olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Xenocide said: steam üzerinden yarı fiyatına alabiliyok gibi bişeyler duymuştum bi bakayım dedim steam accountumu açtım fakat GTA 'ya dair hiçbirşey yok ne ayak kaldırdılar mı steam üzerinden satışını anlamadım? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 polis görevi baydı ambülans, itfaiye, taksi görevi yok mu ya:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Taenaron said: Arkadaşlar . 3GB Ram, ATi Radeon 4830 512MB Intel Core2Duo E6400 2.13 GHz Sizce çalışır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Burax said: polis görevi baydı ambülans, itfaiye, taksi görevi yok mu ya:S yok galiba. ben taksicilik oynamayı çok severdim mesela, kaldırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Taenaron said: Taenaron said: Arkadaşlar . 3GB Ram, ATi Radeon 4830 512MB Intel Core2Duo E6400 2.13 GHz Sizce çalışır mı ? http://www.yougamers.com/gameometer/10296/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Anacım kartı cumartesi alıyorum, ondan sordum . Orada direk analiz çekiyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 o zaman google'a yazmak lazım gta 4 system requirements, yardımcı olamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Yok canın sagolsun, teşekkürler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 4830 ne yav, 4850 alsana düz hesap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 PSU kasamam şimdi onun için . artı olarak, 300 milyon lan 4850 :) Yani ben 220ye gidip 4830 alacagım, çok az fark var 4830 ve 4850 arasında . Clock hızları dışında pek yok aslında . Ufak OC ile 4850 "olabiliyor" yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 sanmıyorum ama öyle olsun bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 2.patch çıktı, ben indirdim denedim ilaç gerektirmiyor, accuk da olsa hızlandı diyebilirim, + görüntü düzeldi gbi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 snow storm adlı igrenc bölümü 10 kere oynadıktan sonra artık oyunun açasım gelmiyo öyle sogudum, şu save sistemini değiştirseler artık igrenc ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 MediaMarkt'ta bugün 59'a indirmişlerdi,Aral'in 2.yi alana %50 kampanyasıyla da Mass Effect+GTA4 80 milyona denk geldi :) Geç oldu haber vermek için ama,yarın da belki devam eder asdfsda gazete de 29'u için diyorlarmış gerçi bana da arkadaş dedi 1 saat önce hemen çıkıp aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 off off çok iyi bir oyun olmuş,yarın gidip xbox koluda alacağım eminim oynaması daha zevkli olur üstelik şu bayağı bir önce yazdığım sistemimde low'da 25-28 fps görüyor ortalama,çok iyi ya (medium'da 24 görecekmiş hesaplamalara göre adsfdsa bakalım deneyecem sonra) bu kadar geç alıp oynadığıma pişman oldum şimdi,fiyat düşsün diye bekledim gerçi de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Beyler ve varsa hanımlar bu topicte birazdan deliricem yardım edene HERSEYIMI VERICEM ya aman allahım format attım antivirüsü sildim başta yine çalışmadı gittim bizim kafeden ( adeks) özel xp sp3 cdsi aldım format attım yine olmadı devamlı APPLICATION FAILED TO LAUNCH AKEKXDFISJDFS yok PARENTAL CONTROLMUS yok ANTIVIRUSMUS aman yarabbi ya pcmi görünmeyen GUARDIAN ANGELLAR mı koruyor ya allah aşkına herşeyi araştırdım kimse adam gibi çözüm üretememiş bilen varsa LÜTFEN yardım edin!!!!!!!! Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 crack bozuktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 yok değil bence kafede aynı şekilde yükleyince çalışıyor ya ... ayrıca başka crack bilmiyorum güvenilir varsa pmden atın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 bende varda upload gerek:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 msn yüklüyorum şimd mağlum format attım TÖVBEE!! msn verirsen pmden alıyım senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 gidin mediamarktlardan alın,bugün de baktım hala 60 galiba sabitlediler fiyati,aral'dan ikinci oyunu da alırsınız lan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar