razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 %100 bitirmek için adres satırına c/p; img213.imageshack.us/img213/1756/gtaiv00fullmapfoldoutoa1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 yahu bakırköy capacity - DNR, meydanın aşağısındaki DNR ikisinede baktım, ikisinde de gta4'ten eser yok. call of duty world at war kaynıyor heryer, tavanlardan afişler sarkıtmışlar falan ama GTA4'ün adı bile geçmiyor. hala tüm dünya birleşip bana şaka yaptığınızı düşünüyorum asdfjsdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Bagdat Caddesi/Erenkoy D&R dan 90 liraya 2 hafta once aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 bu ws 10 fatal error hatası nedir yav,games for windows programındanmı kaynaklanıyor,update inide yapamıyorum,windowsun ing. olması gerekiyormuş update için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 tam ısınıyordum oyun bitti çat diye :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 daha pek çok görev var sadece senaryon bittiyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n_acre Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 arkadaşlar oyunun 2. dvd sindeki data3.cab'i bi türlü açamıyorum o kısmı bikaç farklı yerden indirdim ama hep aynı sorunu veriyor: arşiv hatalı ya da dosya desteklenmiyor. benimle aynı hatayı almış olan ve düzeltebilen var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 steamden indirmeyi dene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 mutlaka soylenmisti ama bu allahın cezasını kamerayı arabanın arkasına kilitleyemiyo muyuz? deli ediyo insanı, en onemli ayrıntılardan biri yahu. google'da aradım baya insan sikayetci ama bi yolu yokmus sanırım. mouse ile birlikte kullan diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 şerefsiz kamera, ben bir yolunu bulamadım öyle oynadım malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 ben de uyuz oldum az önce buna. arada bi cye basıyorum arkaya bakıyo, hemen cyi bırakıyorum tam öne bakıyo tekrar. bööle idare ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 oyun kasar,kamera sıkıntı,hard diskte delik acar boyutuyla boyle guzel oyun yapıyolar iyi hoş oynuyoruz da derdi sıkıntısı bıtmeeyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 hikayeyi cok begenmeme ragmen boyle bir oyunda bu kamera acısından oynamanın mantıgını hala cozebilmis değilim. hani bahsettiğimiz oyun yılların gta'sıdır yani. en dikkat edilmesi gereken olaylardan biri değil midir arabanın kontrolu ve kamera acısı? yoksa ben mi abartıyorum. inanamıyorum hala boyle biseyle basa cıkmaya calıstıgıma. neyse artık, umarım fazla kovalamaca gorevi yoktur kastıracak cinsten. sinir krizi gecirebilirim yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Var da o kadar kötü değil, ben mouse'u görüş açımı bozmayacak şekilde paso kımıldatarak kullanıyorum arabayı, anca yol düz falansa kamerayı kendi haline bırakıyorum. Ama kesin kamera sabitleyen bir mod çıkar/çıkmıştır. Kokpit kamerası modu çektim çünkü var öyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 içerden görünüş kamera açısı için var bi utility, beta daha ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Burda yazılan olaylar org. oyun içindemi geçerli yoksa sadece kopyalar için mi ? Eğer org. içinse hakkaten yazık etmişler oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 ya oyunda yapılabilecek o kadar cok şey varken oyunu cok bayat yapmıslar olmamıs yanı oyun cok iyi ama ohannes de olabilir müsaitmiş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Kamera bombaymış. Okuyunca oyunu yüklemekten vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 yok yahu abartıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Vice City'yi ve San andreas'i yeniden yaparlar, yeni yeni ozellikler eklerler artik simulasyon olur oyun heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 hitlere katılmamak elde değil http://www.youtube.com/watch?v=MVDlO9F7qeQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destrance Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 oha çok iyimiş ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 heil führer ajsdfhsdjsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=K_7p-Lh7uEg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 konu dışı belki ama oyunu kurdum açılıyor. Oyun logosu felan geliyor ardından "gta 4" logosu geliyor güzelce tam muzik başliyor oyun menusu gelicek gibi olurken windows kritik error veriyor.Daha önce bu sorunu yaşıyan varmı ? teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar