Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA 4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yahu bakırköy capacity - DNR, meydanın aşağısındaki DNR ikisinede baktım, ikisinde de gta4'ten eser yok. call of duty world at war kaynıyor heryer, tavanlardan afişler sarkıtmışlar falan ama GTA4'ün adı bile geçmiyor. hala tüm dünya birleşip bana şaka yaptığınızı düşünüyorum asdfjsdk
Mesaj tarihi:
arkadaşlar oyunun 2. dvd sindeki data3.cab'i bi türlü açamıyorum o kısmı bikaç farklı yerden indirdim ama hep aynı sorunu veriyor: arşiv hatalı ya da dosya desteklenmiyor. benimle aynı hatayı almış olan ve düzeltebilen var mı acaba?
Mesaj tarihi:
mutlaka soylenmisti ama bu allahın cezasını kamerayı arabanın arkasına kilitleyemiyo muyuz? deli ediyo insanı, en onemli ayrıntılardan biri yahu. google'da aradım baya insan sikayetci ama bi yolu yokmus sanırım. mouse ile birlikte kullan diyolar.
Mesaj tarihi:
hikayeyi cok begenmeme ragmen boyle bir oyunda bu kamera acısından oynamanın mantıgını hala cozebilmis değilim. hani bahsettiğimiz oyun yılların gta'sıdır yani. en dikkat edilmesi gereken olaylardan biri değil midir arabanın kontrolu ve kamera acısı? yoksa ben mi abartıyorum. inanamıyorum hala boyle biseyle basa cıkmaya calıstıgıma.

neyse artık, umarım fazla kovalamaca gorevi yoktur kastıracak cinsten. sinir krizi gecirebilirim yoksa.
Mesaj tarihi:
Var da o kadar kötü değil, ben mouse'u görüş açımı bozmayacak şekilde paso kımıldatarak kullanıyorum arabayı, anca yol düz falansa kamerayı kendi haline bırakıyorum.

Ama kesin kamera sabitleyen bir mod çıkar/çıkmıştır. Kokpit kamerası modu çektim çünkü var öyle şeyler.
Mesaj tarihi:
konu dışı belki ama oyunu kurdum açılıyor. Oyun logosu felan geliyor ardından "gta 4" logosu geliyor güzelce tam muzik başliyor oyun menusu gelicek gibi olurken windows kritik error veriyor.Daha önce bu sorunu yaşıyan varmı ?

teşekkürler.
  • Yeni Oluştur...