Revenant Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 1 2 gun sonra patch cikacak su an gayet guzel calisiyor sadece video ayarlarini guncelliyecekler world render olayini falan bilgler daha kolay calistirsin diye herturlu alinip oynaniyor sadece cok uber bir sekilde calismiyor optimize edilmedigi icin iyi bir sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 hangi ayarda olursa olsun 22 fps yi geçmiyor arkadaş bu arada catalyst 8.12 1 dakka önce çıktı ^^ http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Xenocide said: draedan said: 1920 kusur cozunurlukte calistirmasina izin vermiyor oyun. dev ler medium ayarlarda oynayin diyorlar, HIGH ayarlari bugun kaldiracak pc yokmus, gelecek icin koymuslar onu. 1680 cozunurlukte fena oynamiyor, ama biraz yavaslik hissediyorum. 9800gtx im var bu arada. tek sorum var : pc versiyonunda kendi mp3lerimizi dinlemek icin ne yapiyoruz ? sistemini yazar mısın? 1280 1024'te oynayabilirsem güzel olurdu. bende 3ghz core2quad q9650, seninki gibi 9800 gtx, 4 gb ram var. high detail olayını bi detaylı anlatır mısın? bide hakkaten 90 lirayı verem olmak için mi vericez ya? orjinal alcaktım ama tereddütlerim arttı iyice. değcek mi değmicek mi? multisine giremiyoruz diyorlar falan offf of 9800GTX ın yanında, 4gb ram ve core2 2.13 cpu var. ps3 de de oynamistim, oyun cok guzel, multiplayer ini da cok beyeneceksiniz. al orjinalini dusunmeden bu tip oyunlari seviyorsan. ayarlari yaparken asagida bir ram rakami var, yukardaki sistemle bana high i hic actirmiyor ama cok normalmis o , high olmuyor diye delirmeyin demis adamlar. Ilerde cikacak yeni sistemler icin dusunulmus o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 gpun 1gb ise high oluyor ama 512mb 9800gtx/4850/4870 falan high'da rahat çalıştırır oyunu. ne akla hizmet ayarları limitliyorlar ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 catalyst 8.12 den sonra bile 22 fps yi geçmiyor pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 8.12'yi deneyeyim ben de inşallah gölgeler düzelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 win xp kurdum düzeldi sorunlar çıtırdan kasıyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 biraz kasıp evde 60 70 fps alabilecek şekilde bişeyler yaptım ama o kapıdan çıkar çıkmaz 22 fps de cap leniyor yine. pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 kadının 6 parmagı var bu arada hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 hemde cok kotu cizilmis eli... genel olarak kotu aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 hayda oyun sapıttı bende grafik problemi yaşıyorum, mesela motor ile hızlı gittiğimde bi kaç metre sonra etraftaki direkler posta kutuları hatta küçük duvar falan kayboluyor oyunu oynadıkça binalar falanda kaybolmaya basladı kafayı yicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 abi bu adamların nasıl bi grafik motoru var böle ya. GTA3ten beri böle bu olay. biraz zorladın mı böle kaybolma saçmalıkları oluyo illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 o kız başarılı bence.. off oyunumu özledim tatil bitse de evime dönsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 haha manyak misin yahu. oyun baya guzelmis bu arada. rus radyosu da favorim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Beyler Vista 64 bit var ekran karti 4870 512. Oyuna girdikten bikac saniye sonra fatal error veriyo bilgisayar restart atmak gerekiyor varmı vistada bu tip sorun yaşayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Phyxantar said: kadının 6 parmagı var bu arada hehe fotosop o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Cuce said: hemde cok kotu cizilmis eli... genel olarak kotu aslinda öeah nesi kötü parmak sayısı dışında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 var. orjinal oyun almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 illegal muhabbet yörüngenin dışında yapılıyor oyunumu da çok özledim her postumda belirtmek istiyorum, net cafe net cafe nere kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Esh said: var. orjinal oyun almak. Ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Orjinal de farketmiyor vista 64 bit hd4870 , oyuna girdikten bikac dakika sora kitleniyor pc , caresi yok gibi simdilik malesef. Pc restart manyagi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 bu yılbası bıletı cıksın alacam bi makına sırf su oyun ıcın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromance Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 arkadaslar az önce seytana uyup vize haftamdan önce orjinal aldım oyunu yüklemenin sonunda disk1 i takın dio taktıımda dvd yi kabul etmio :S böle rezalet görmedim çözümü varmı acep ? (orjinal al demeyin :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 ohoho /arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar