7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Driver yükledim ve durum böle, ss almayı becerememişim asdfzg ss aldm bi kaç tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ya bu sp3 gerekiyor ya oyun için bununla ilgili bir patch fln çıkardılar mı xp sp2 li oynanıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 nette biyerlerde görmüştüm basit bi kaç ayarla sp2 ile oynadığını söyleyenler vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ewet driver bende de işe yaradı baya fark etti, bi de patch geldi mi çözülür bu sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ya arkdaşlar vista işletim sistemim var ve oyunu yüklemeye çalışırken, sisteminiz xp ile uyumlu değildir die hata alıyorm. sizce neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 hmmm bakalim yarin aksama almis olucam official bi cvp alabildim sonunda Rock stardan 45fps alabilirmisim rahatlikla. Bu arada steam uzerinden alirsaniz we acamazsaniz paraniz geri iade ediliyor aklinizda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Oyunun grafik ayarlari tam FAIL. Cunku butun olayi cozunurluge yuklemisler. Mesela golgeleri kapatamiyorsun ve detaylariyla oynayamiyorsun aslinda. Cozunurlugu arttirirsan butun efektlerin kaliteside scale edilerek arttiriliyor. Yani ayarlar dusuk olsun ama cozunurluk yuksek olsun diye bisey yok. O yuzden siciyor oyun. 800x600 anca oynayabiliyorum benim laptop'ta. Bu kadar kotu bir karar alinamazdi grafik ayarlari acisindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 LonelyWolf said: ya arkdaşlar vista işletim sistemim var ve oyunu yüklemeye çalışırken, sisteminiz xp ile uyumlu değildir die hata alıyorm. sizce neden? sp1 lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 multiplayer oyniyabilen oldumu baya bi kisi live'a baglanamiyor bende giremedim cozen yada ne olup bittigini bilen varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 alıcaksın ps 3 oynuyacaksın arkadas ya makına mı dayanır buna köprüyü cık manzara cıksın gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ps3tede zevkli olmaz iste multisi pcde oldugu gibi bi gta icinde ps3 alinmicagina gore artik patchi beklicez sanirim..Multiplayer oyniyabilen varsa nasil oldugunu solesin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 bu gün iki saat kadar oynadım oyun çok sağlam full ayarlarda sıfır takılmayla oynadım.detaylar beni bitirdi inanılmaz fark var bir önceki oyun ile hatta çoğu hit denilen filmden iyi sahneler yakaladım o iki saat içerisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 oyunun ayrıntılarını güzelliklerini anlatmaya kalksan zaten bitmez, anlataman, anca oynamak lazım :) gecem gündüzüme karıştı saat kavramı die bişi kalmadı oyun yuzunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 tamam alicaz en kisa zamanda, baski yaratmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 kutulu olarak nerden alabilirim oyunu? sendit'e bakıyorum yok sanırsam türkiyede zaten yok, el altından satıyorlarmış gibi bi hava var googleye gta 4 yazıyorum hep ps 3 haberleri çıkıyor PC gta 4 yazdığımda da hiç "ÇIKTI!!" falan gibi haberler yok "gta4 pc'yede yapılacakmış" türünden haberler var ve yabancı sitelerin haberleri bunlar. noluyor abi bütün dünya birleşip benimi kafalıyorsunuz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 yaklaşık 18saat oynama sürem var ve oyunun 1/3u bitti gosteriyor o.O senaryonun gidişhatını kendimiz belirlememiz de güzel bişi ama diğer türlü olanları da merak edip tekrar oynarmıyım bilmem henuz, baydım şu an yeter uyumaya gidiyorum lakin sabah kalkıp yine hevesle açarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Abi nasil bakiyosun :P Official sitesine baksana sanane forumlardan diger oyun sitelerinden fln orda kabak gibi yaziyo 02.12.08 diye :) Oyun cikti cikmasina ama istekleri abarti oldugu icin cok kisi alamadi. Oyunu turkiyede Aral ithalat ve D&R magazalarinda rahatlikla bulabilirsin. D&R da internetten odeme yaparsan 80m ye geliyo obur turlu 89.9 ytl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 bugun alabilirim sanirsam. Bir gezinelim caddede, bakalim nerelerde bulabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 ben dun D&Rdan aldim kanyonda vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 dün ben de istinye parktaydım vardı sürüyle dnrda almak isteyen oraya da bakabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 90 liraya D&R dan aldim. Hayatimda boyle guzel, efektif kutu icerigi gormedim, bu oyun sirf bu nedenle bile orjinal alinmayi hakediyor. birazdan yuklerim, grafik durumunu ozetlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Grafik ayarlarini mod etmeyi buldu biri, oynuyorum ayarlarla (yok bloom'u kapa yok dynamic lightning olayini kis falan gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 o modu nerden bulabiliriz yardimci olur musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 o moddan bende istiorum :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar