Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray, Liverpool'lu Harry Kewell ile anlaştı.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kaleci gelecekse danimarka'dan gelsin hakkaten. bana kalsa gelmesin ama iste alacaklar eninde sonunda bi tane sanırım. aykut'a cok uzuluyorum, insallah kendine en kısa surede oynayabilecegi bir kulup bulur.
Mesaj tarihi:
aykut karizmasıyla tam bir kaleci görünümünde yakışacak bi adam ama tekniğinde belirgin eksiklikler var ben onu kendini geliştirrse ilerde gs'nin kalesinde görmek çok isterim
Mesaj tarihi:
ilerisi ne zaman ya jübile maçında oynar artık bu saatten sonra. adam nerdeyse butun sezon forma giydi, gs sezonun en az gol yiyen takımı oldu. bence oyle buyuk eksikleri de yok, hatta cok cok iyi maclar da cıkardı, refleksleri falan muhtesem. sans tanınsa eksiklerini kapatacak tabi de, antrenmanla kapansaydı o eksikleri simdi zaten dünyanın en iyi kalecisine sahiptik.
Mesaj tarihi:
GS Kewell'dan sonra benim de transferimi bitirmiş, yeni öğrendim :P

Şaka maka, yalan olma ihtimali var mı transferin?
Bu saatten sonra olmaz herhalde, di mi?
Mesaj tarihi:

Kewell'da pürüz kalmadı
Galatasaray'ın anlaştığını ilan ettiği Kewell'in menajeri Mandic'in, Liverpool'un resmi sitesinde Galatasaray ile henüz anlaşmadıklarını söylemesinin ardından Liverpool kulübü resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada iki taraf arasında pürüz kalmadığını bildirdi.

NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 15:50 TSİ 4 Temmuz 2008 Cuma

Galatasaray'ın dün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamayla transferini duyurduğu Liverpool'un Avustralyalı futbolcusu Kewell ile pürüzün kalmadığı öğrenildi.

Bugün sabah saatlerinde Kewell'in menajerinin Galatasaray ile henüz anlaşmadıklarını açıklamasının ardından, Liverpool resmi sitesi yaptığı açıklamada Kewell'ın Galatasaray ile 3 yıllık anlaştığı haberini duyurdu.

Mesaj tarihi:
Valla adamı tanımıyorum ama,

bonservissiz gelmiş, iyi etmiş.

Tebrikler gs'ye. : )

Lig renklenir, Gs güçlenir, Şl'de başarı gelir.

Valla ben istiyorum ki, FB-GS şampiyonlar ligi finali oynasın..

İkisinde de çok iyi adamlar olsun.

Ama işte bakalım, Gs biraz toplar gibi son 1-2 senedir.

İnşallah başarı da beraberinde gelir.
Mesaj tarihi:
Baluu said:
Valla adamı tanımıyorum ama,

bonservissiz gelmiş, iyi etmiş.

Tebrikler gs'ye. : )

Lig renklenir, Gs güçlenir, Şl'de başarı gelir.

Valla ben istiyorum ki, FB-GS şampiyonlar ligi finali oynasın..

İkisinde de çok iyi adamlar olsun.

Ama işte bakalım, Gs biraz toplar gibi son 1-2 senedir.

İnşallah başarı da beraberinde gelir.

vay be baluu günde 100 tane wall of text yazıyosun ama kewelli tanımıyorsun, ben de seni futbolu biliyor sanmıştım. :D (şaka:))
Mesaj tarihi:
abi hatırlamıyorum elemanı, izlemedim den kastım, cidden izlemek, oynadığı bir maçı elbet izlemişimdir ama kewell'i hiç hatırlamıyorum valla.

Zorlamayın yani, hatırlamam :D
Mesaj tarihi:
yahu aslında şahane oyuncu da...

ikinci bir lincoln geliyormuş gibi geldi bana.
müzmin sakat...
inşallah yalancı çıkarım.

ama bu yönetim transfer işini iyi hallediyor. sezarın hakkı sezara.
Mesaj tarihi:
Kewell hava alanında FB'den de teklif aldığını söylemiş, başta. Sonra GS araya girmiş aynı parayı önermiş ama daha fazla ilgilenip, istemiş ve GS'yi tercih etmiş.
  • Yeni Oluştur...