toggie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 kaleci gelecekse danimarka'dan gelsin hakkaten. bana kalsa gelmesin ama iste alacaklar eninde sonunda bi tane sanırım. aykut'a cok uzuluyorum, insallah kendine en kısa surede oynayabilecegi bir kulup bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 aykut karizmasıyla tam bir kaleci görünümünde yakışacak bi adam ama tekniğinde belirgin eksiklikler var ben onu kendini geliştirrse ilerde gs'nin kalesinde görmek çok isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Dedikodusu bile çıkmadan transfer bitirdik. Türkiye için ilginç hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ilerisi ne zaman ya jübile maçında oynar artık bu saatten sonra. adam nerdeyse butun sezon forma giydi, gs sezonun en az gol yiyen takımı oldu. bence oyle buyuk eksikleri de yok, hatta cok cok iyi maclar da cıkardı, refleksleri falan muhtesem. sans tanınsa eksiklerini kapatacak tabi de, antrenmanla kapansaydı o eksikleri simdi zaten dünyanın en iyi kalecisine sahiptik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 GS Kewell'dan sonra benim de transferimi bitirmiş, yeni öğrendim :P Şaka maka, yalan olma ihtimali var mı transferin? Bu saatten sonra olmaz herhalde, di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 olmaz. aragones de anlasmadık demisti hatırlarsanız. resmi sitede yayınlanmıs ve bugun istanbul'a gelecekmis adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Beşiktaş da Nuri Şahin'i almıştı bi ara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 o beşiktaş :) dertören var oda fdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 sg-1 said: Beşiktaş da Nuri Şahin'i almıştı bi ara :D o resmi sitede açıklandı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Resmi siteyi bilmem de Sinan Baba baya iddialıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Kewell'da pürüz kalmadı Galatasaray'ın anlaştığını ilan ettiği Kewell'in menajeri Mandic'in, Liverpool'un resmi sitesinde Galatasaray ile henüz anlaşmadıklarını söylemesinin ardından Liverpool kulübü resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada iki taraf arasında pürüz kalmadığını bildirdi. NTVSPOR ve Ajanslar Güncelleme: 15:50 TSİ 4 Temmuz 2008 Cuma Galatasaray'ın dün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamayla transferini duyurduğu Liverpool'un Avustralyalı futbolcusu Kewell ile pürüzün kalmadığı öğrenildi. Bugün sabah saatlerinde Kewell'in menajerinin Galatasaray ile henüz anlaşmadıklarını açıklamasının ardından, Liverpool resmi sitesi yaptığı açıklamada Kewell'ın Galatasaray ile 3 yıllık anlaştığı haberini duyurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Valla adamı tanımıyorum ama, bonservissiz gelmiş, iyi etmiş. Tebrikler gs'ye. : ) Lig renklenir, Gs güçlenir, Şl'de başarı gelir. Valla ben istiyorum ki, FB-GS şampiyonlar ligi finali oynasın.. İkisinde de çok iyi adamlar olsun. Ama işte bakalım, Gs biraz toplar gibi son 1-2 senedir. İnşallah başarı da beraberinde gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Baluu said: Valla adamı tanımıyorum ama, bonservissiz gelmiş, iyi etmiş. Tebrikler gs'ye. : ) Lig renklenir, Gs güçlenir, Şl'de başarı gelir. Valla ben istiyorum ki, FB-GS şampiyonlar ligi finali oynasın.. İkisinde de çok iyi adamlar olsun. Ama işte bakalım, Gs biraz toplar gibi son 1-2 senedir. İnşallah başarı da beraberinde gelir. vay be baluu günde 100 tane wall of text yazıyosun ama kewelli tanımıyorsun, ben de seni futbolu biliyor sanmıştım. :D (şaka:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Aga ben wall of textimi genelde tr ligleri için yazıyorum. Ben Kewell'i hiç izlemedim. 1 kere bile izlemedim yani : ) Napim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 abi bir gsli olarak diyorum ki 3 mac felan oynar sonra sakatlanir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 nasıl izlemedin? kewell winning eleven 9 da nasıldı hatırlar mısınız diye sormak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 2000 de Leeds-Gs maçından hatırla bari madem Türk takımlarını izliyorsun, kırmızı kart görmüştü 2.maçta hatta Kewell. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Haksız bir kırmızı karttı. Hatta ondan sonra emreyide haksız yere atmıştı maça denge gelsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 abi hatırlamıyorum elemanı, izlemedim den kastım, cidden izlemek, oynadığı bir maçı elbet izlemişimdir ama kewell'i hiç hatırlamıyorum valla. Zorlamayın yani, hatırlamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Adnan Sezgin: Arda'nın yerine almadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Hayri Kivi hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Geldi İstanbul'a... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 yahu aslında şahane oyuncu da... ikinci bir lincoln geliyormuş gibi geldi bana. müzmin sakat... inşallah yalancı çıkarım. ama bu yönetim transfer işini iyi hallediyor. sezarın hakkı sezara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Kewell hava alanında FB'den de teklif aldığını söylemiş, başta. Sonra GS araya girmiş aynı parayı önermiş ama daha fazla ilgilenip, istemiş ve GS'yi tercih etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar