fizban Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 iyi transfer tabi bu arada, bonservissiz falan. hiçbirşey olmasa, iki jeneriklik hareket yapsa, arda ya aydın a iki hareket öğretse yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 iyi transfer olmuş bence. sonuçta gs nin yabancı kontenjanı gibi bir derdi yok. ilk 11 de çıkmasa bile kadro derinliği açısından iyidir. ne bonservis vermiş gs ne de ödenmeyecek bir senelik para. ayrıca tecrübesiyle takıma da faydalı olucağına inanıyorum. yılın transferi falan değil fakat çok faydalı, akıllıca bir transfer. kutluyorum yönetimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 euhauh evet arda ve aydına bişeler öğretebilir.. edit: yıllık 1 milyon 800 bin euro alacakmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Rikkie said: screwy said: ben cm den giderek başarılı transfer diyorum kewell a :D (:D ama ben en son cm01/02 yi oynadım tabi benim gozumde kewell hala şudur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 baska yerde 3.5 milyon euro yaziodu. dogru bilgi nerde acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 doğru bilgi yok herkes sallıyor bişeyler =) lincolne verildiği iddia edilen para cezası gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 1.8m euro alıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 3.5 milyon euro veremez zaten gs yalandır o. Zaten lincoln yüzünden içeri göçmüş, üstüne 1 milyon euro alan songu bile maliyeti fazla diye yollamış takım 3.5 vermez. 2 falan anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 şöyle çok bilgiliymiş gibi tahmin yürütmelerinize bayılıyorum ya para sanki cebinden çıkıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Çok bilgili olmaya gerek yok. Az bilgi yeter. Cebinden çıkıp çıkmaması da önemli değil. Sponsor da sınırsız bir kaynak değil çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 takip edemedim konuyu, gs almış mı alamamış mı sonuç ne * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 son senelerdeki sakatlıklar yüzünden eski kewellını yerinde yeller esse de , yine de tekniği ve futbol bilgisiyle ligimize renk katıcaktır.. hayırlı olsun vatana millete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Her türlü İngiliz ve sömürgesi oyuncuya açığız.Karizmaları yeter... Bu adam efsane Leeds kadrosunun en'lerindendi Liverpool'daki İber yarım adası etkisinden öncede kadronun ağa babalarındandı sonra anlaşmazlıklar oldu Benitez'le vesayre...Bonservissiz,yıllık 1.8'e alınıyorsa çok iyi bir transfer ayrıca NTVspor söylüyorsa balon olma olasılığı çok düşük. Camiaya hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 kaynak Kaç saat oldu resmi sitede açıklanalı, GSTV'de Haldun Üstünel de doğruladı yarın beraber geliyoruz dedi ne balonu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Adnan Polat işi biliyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Danimarka kalecisi Sorensen'in de bonservisi elindeymiş, her an gelebilir deniyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Yalanlama yalanlama var liverpool'un sayfasinda, ama gstv bu kadar iddiali yorum yaptiysa dogrudur herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 of haim fresco devreye girdi sanırım yalan olur bu transfer de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 umarım Kewelli alırlar. böyle büyük bir futbolcu lige renk katar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 bu saatten sonra bir sorun cıkmaz haldun abi alır getirir adamı aksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feriyy_89 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 21:30 da gelıyor galatasarayımıza hayırlı olur ins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Xo said: Danimarka kalecisi Sorensen'in de bonservisi elindeymiş, her an gelebilir deniyor.. http://arsiv.sabah.com.tr/2007/10/11/haber,3223D0FC438E4E8CA1E7CA7A6661BAD2.html Da inşallah gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 bence alabileceği en ii ve en seçkin oyunculardan birini kadrosuna kattı gs.çok iyi iş başardı.fatih terim taktiğyle oynucak güçlü ortasaha mantığı. memet topal, lincoln, kewell, arda,linderoth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Gelecek, menajer parazit yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar