Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 benim istanbula gelme ihtimalim doğabilir. ben de gelebilirim.
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 yalnız tarih fail olmuş ciddi ciddi fest var abi.
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Kitana zaten kız gibi nikin var, bide elektronik müzik dinleme lütfen =/
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Gelebilirm belki ben de. Axe benim kartvizitimi yetiştirsin buluşmaya.
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 yuh ulan. 12 hazirandan beri istanbuldayım, 11 temmuzda dönmeyi planlıyorum. siz 12sinde buluşalım diyonuz. neyse yav. vala cumartesi günü erken olsun, ben de geleyim. ha? cumartesi akşamı da eve dönerim. ha?
balon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 çarşamba akşamı olsa mesela sevgili asinanyavuz,nasıl olur sizlere =P
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 yaa ginaly burdaymış ben utkumu görüşmeden göndermiyelim derim çarşamba olsun abi daha ferah ferah haftaiçi okul falanda yok oh mis ne güzel hadi ya çarşambaya olsun ya
balon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 evet utkuyu çok sevdim ben , onu da öpcem .
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 çarşamba akşam ya da çarşamba gündüz, ben akşam katılırım.
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 axedice said: Kitana zaten kız gibi nikin var, bide elektronik müzik dinleme lütfen =/ gene geldiğinde sana ayar veren bendim dersin bak içime atıyorum bunları bilmem
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ben electronic dinlemiorum pek ama ben de cuma gecesi electronica fest deyim ^_^
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 davul çalmamın karşılığında seni de bigün electocu yapıcam gökhan :D
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ben zaten electro çalıyorum DAS DAS DAS DAS
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 sonuç olarak konuya dönmekte fayda var: hangi güne karar verildi?
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Uuu otoriter modülatör. Parçala beni bir cumartesi akşamı.
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 pazar olursa katılım az olacak. cumartesi electronica var diyorlar, dandik festival haberiniz olsun öncelikle diyorum onlara. cuma günü MÜBAREK GÜN! perşembe olabilir herkese uyarsa ama haftaiçi güzel bir fikir değil. iş çıkışı saçma bir koşuşturma, kaos içerisinde. çarşamba çok yakın organize olamayız. edit: ben derim ki; cuma ya da cumartesi. ama cumartesi daha iyi. haftasonu. edit2: hatta cumartesi evet. cumartesi katılım artar, electronica yı ekin 1 günlük. zaten dandik. keko doluyor o festival. geçen seneden biliyorum.
Öne çıkan mesajlar