Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 kendimi kötü hissediyorum. ben bu adamın nickinde hep "asianyavuz" yazıyor sanardım. ve çekik gözlülerden hoşlanıyor heralde, ya da bir asyalık var sanırım sanardım. aşınanmış. aşınan ne allasen bi açıkla.
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Ahahah bende hep aşınan sanardım.Ama aşınanda değil.A.Sinan Yavuz muş.Konusu geçmişti.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 öeh :) a. sinan yavuz aslı onun. ilk ad kısaltması yani. ben de geyiğine aşınan diyodum da asian ne be asdas edit : araya ne giriyosunz lam!!1
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 şunu başından beri doru okuyan bir ben varım galiba : ) algıda seçicilik geldi aklıma : )
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Ahmet Sinan Yavuz National Geographic Kanal Muhabiri & Belgesel Yapımcısı don't panic
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 asian ne ahahaha. yannız aşınan sinan tezim güçleniyor.
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 oha aşınan da mı değil. edit: yuh adamın adıymış.
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ben de aşınan sanıyodum. sonra bi gün düzgün okudum öyle olmadıgını anladım.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 topiki de mi açıldı eheheh. evet gerekli açıklamalar yapılmış, teşekkürler :)
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Urmesque bide senin imzanı anlayamıyorm hiç nasıl bi dil o sfdasd. Uyuyom demiş oda bişey demiş kopmuş wtf ?
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 -Dark_Angel- said: Urmesque bide senin imzanı anlayamıyorm hiç nasıl bi dil o sfdasd. Uyuyom demiş oda bişey demiş kopmuş wtf ? hemen onun için de bi topic açalım.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Alcadras said: kendimi kötü hissediyorum. ben bu adamın nickinde hep "asianyavuz" yazıyor sanardım. ve çekik gözlülerden hoşlanıyor heralde, ya da bir asyalık var sanırım sanardım. aşınanmış. aşınan ne allasen bi açıkla. bunu hatıra saklamak istiyorum izninle hahah :) kafanıza göre takılın ya isme takılmayın, önemli olan barış, kardeşlik. (tribute to hippy_tarkan)
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Yok bu topic genel anlaşılamayanlar topiği olsun.
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 -Dark_Angel- said: Urmesque bide senin imzanı anlayamıyorm hiç nasıl bi dil o sfdasd. Uyuyom demiş oda bişey demiş kopmuş wtf ? herkes anlayamaz (h)
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ben herkes değilim hıh diye bir cevap bekliyorum bu 3.sınıf postunun üzerine 4.katın çıkılması için.
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Ana bundada o var.Yoksa..yoksa siz...
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 burdan pruya bi +1 yollamak isterim <3
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 hadi hadi daha çok mesaj. mew mew topicindeki istikrar pls.
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 -Dark_Angel- said: Ana bundada o var.Yoksa..yoksa siz... evet biz onlarız. baluu eziksin sen de. demet <3
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Alcadras said: hadi hadi daha çok mesaj. mew mew topicindeki istikrar pls. adam prim yapmaya gelmiş belli.
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Ahahah baluu yada random bi damage gitti.
Öne çıkan mesajlar