Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 kendimi kötü hissediyorum. ben bu adamın nickinde hep "asianyavuz" yazıyor sanardım. ve çekik gözlülerden hoşlanıyor heralde, ya da bir asyalık var sanırım sanardım. aşınanmış. aşınan ne allasen bi açıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Ahahah bende hep aşınan sanardım.Ama aşınanda değil.A.Sinan Yavuz muş.Konusu geçmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 öeh :) a. sinan yavuz aslı onun. ilk ad kısaltması yani. ben de geyiğine aşınan diyodum da asian ne be asdas edit : araya ne giriyosunz lam!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 şunu başından beri doru okuyan bir ben varım galiba : ) algıda seçicilik geldi aklıma : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ahmet sinan yavuz ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Ahmet Sinan Yavuz National Geographic Kanal Muhabiri & Belgesel Yapımcısı don't panic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 asian ne ahahaha. yannız aşınan sinan tezim güçleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 oha aşınan da mı değil. edit: yuh adamın adıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Asian beaver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Ahahah fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ben de aşınan sanıyodum. sonra bi gün düzgün okudum öyle olmadıgını anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 topiki de mi açıldı eheheh. evet gerekli açıklamalar yapılmış, teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Urmesque bide senin imzanı anlayamıyorm hiç nasıl bi dil o sfdasd. Uyuyom demiş oda bişey demiş kopmuş wtf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 -Dark_Angel- said: Urmesque bide senin imzanı anlayamıyorm hiç nasıl bi dil o sfdasd. Uyuyom demiş oda bişey demiş kopmuş wtf ? hemen onun için de bi topic açalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Alcadras said: kendimi kötü hissediyorum. ben bu adamın nickinde hep "asianyavuz" yazıyor sanardım. ve çekik gözlülerden hoşlanıyor heralde, ya da bir asyalık var sanırım sanardım. aşınanmış. aşınan ne allasen bi açıkla. bunu hatıra saklamak istiyorum izninle hahah :) kafanıza göre takılın ya isme takılmayın, önemli olan barış, kardeşlik. (tribute to hippy_tarkan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Yok bu topic genel anlaşılamayanlar topiği olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 -Dark_Angel- said: Urmesque bide senin imzanı anlayamıyorm hiç nasıl bi dil o sfdasd. Uyuyom demiş oda bişey demiş kopmuş wtf ? herkes anlayamaz (h) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ben herkes değilim hıh diye bir cevap bekliyorum bu 3.sınıf postunun üzerine 4.katın çıkılması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Ana bundada o var.Yoksa..yoksa siz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 burdan pruya bi +1 yollamak isterim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 hadi hadi daha çok mesaj. mew mew topicindeki istikrar pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 -Dark_Angel- said: Ana bundada o var.Yoksa..yoksa siz... evet biz onlarız. baluu eziksin sen de. demet <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Alcadras said: hadi hadi daha çok mesaj. mew mew topicindeki istikrar pls. adam prim yapmaya gelmiş belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Ahahah baluu yada random bi damage gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar