Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Axedice tan bende alirim linkleri Bu akşam hdd de indircek yer yok ta yarına atarız uygun olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Forum kurallarına uyunuz, srsly. mesajı silinmeyenler üstlerine alınmasınlar ama onlar da kurallara uysunlar eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ne oldu bu olay patladı mı? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Sam said: ne oldu bu olay patladı mı? :/ hafta içi deneme yaptık 180den aşağı ping görmedim. (diğer arkadaşlar 70-80 pingle oynuyorlardı) yarın bir deneme daha yapıcam 1024 bağlantıyla 90 pingden fazla görürsem iptal edicez olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 demin 3 tl'ye steamden UT99 aldım, patideki ilk nickim botanika'nın kaynağı olan oyunu orijinal olarak almam mutlu etti beni, biraz oynayayım yüklensin de (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 söyleseydin sana daha önceden bir anthology pack alırdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 lan o kadar gariban değilim dilenci yaptın beni sdf, sadece oynamayacağımı bildiğim için para vermek istemiyodum ama 3 tl de tuvalet kağıdı yani. eyvallah yinede sağol (: edit: senin kadar da zengin değilim ama görüyorum her hafta 5-10 tane oyun alıyosun, yemeyip içmeyip tüm paranı steam'e mi yatırıyosun anlamadımki be biçim bi fanatiksen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 yok yahu, bir süredir steam'den oyun almayı azalttım sdf çok param olsa bir sürü ps3 oyunu alıcam ama bir ps3 oyuna giden parayı steam'de harcıyınca bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Son mesjaımdan bu yana PC değiştirdim ve artık stabil hızda Unreal Tournament G.O.T.Y. Edition oynayamıyorum, Graphics ayarlarını değiştirdiğimde ya çok aşırı hızlanıyor ya da çok aşırı yavaşlıyor. Yardım edebilecek arkadaşlar var mı? not: Son patch'i kurdum hala aynı sorun var, yeni UT'leri oynamak da istemiyorum. teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar