nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Flair sucks, Hogan rules arkadaşım! :D
Peter Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Eternalus said: holivud hogına gıcıktım ben de. yani sinema geçmişi var, birikmiş bi karizması var diye doğru düzgün dayak yedirtmiyolardı gibi geliyodu bana. hele nw0 diye triplere girişi falan. dogru dedin
dory Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?13,1540925,page=1 burda baya konusmustuk guresi =)
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bunları flash tvde seyredecegdınız spıkerlerden macı seyredemıyordum adamlar delı anlatıyorlardı bıde vampırık takılan bı herıf vardı palyacolarıyla beraber rınge geliyordu vs..
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Masakari said: bunları flash tvde seyredecegdınız spıkerlerden macı seyredemıyordum adamlar delı anlatıyorlardı bıde vampırık takılan bı herıf vardı palyacolarıyla beraber rınge geliyordu vs.. gecenin bir yarısı abuk muhabbetler çeviriyorlardı, güzel oluyordu valla euhauh
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Flash tv imba spikerleri ile veriyo mu hala?
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Eternalus said: offfff hiç unutamam bi seferinde biri big sexy'yi yere yatırdı, kasıklara bastı tekmeyi. spiker bağırmıştı "OOOOOOOOOOOOOOO big sexy nin seksilik bitti" diye. ekürisi de "neyse ki iki çocuğu var" demişti. gerçi stingi severdim ben. corpse paintle çıkardı, dayak yedikçe boyası dökülürdü asdasdas. http://en.wikipedia.org/wiki/The_Undertaker akar birde vakti zamanında (Eskiden taa starda yayınlanırken) sarışın bir tip vardı papa mıydı neydi onu severdim (hulk hogan benzeyen bi tipti)
hydebeach Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ya normalde buralrda bayan fotoları falan olurdu sende kaslı kaslı adamlar body sporu ıle mı ılgılenıyorsun :D
dory Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 onlar canavar gibi. ayrica kas rulz ama goldberg gibin olcak.
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 keline kurban olayım goldbergin tehey :)
Öne çıkan mesajlar