FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 feral olarak bir dünya +inr itemler taaaaa outlanda kadar çatır çatır healerlık yapılıyor. outlandda + heal itemleri saklarsan gene çok büyük sorun çekmeden (en fazla mana pot harcayarak) gene normal instancelarda heal sorunu çekilmiyor. Yani ne olursa olsun talentleri resto yapman çok anlamsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Lvl 70 olundugunda feralden restoya adim atarken ne tavsiye edersiniz? Feral build ile bir süre honos kasmak mi yoksa ah den ve heroicten resto itemlari toplayip öyle mi build degistirmeli fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Ölmekten sıkılmadan oynarım dersen resto tavsiye ederim, oyununu geliştirirsin. Yok ölmeyim, az biraz dps yapayım dersen feral gir bg lere, çünkü tınlamıyorlar genelde kedileri, heal e başlayınca normal olarak hepsi senin üstünde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Honorla alınan pvp itemlerini toplayana kadar reple alınan pvp itemlerini alırsın. Resto oyna bglerde pillar falan öğrenirsin (hoş bg'de pillar ve pillara yakın adam bulmak zor :P ) hem de wsg ab yaparken gruba deli gibi faydan olur. Bir de healerla pvp yapmak support yapmak deli eğlencelidir, en bayığı priest belki ama priestimle pvp yaparken rogue kadar eğleniyordum. Şimdi druid kasıyorum ve bence priestle oynamaktan 10 kat daha zevkli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Hehe yok yaw okadar da ezme :) bg de piller ögren fln ;D Restoya dönüp raid healing takilmam daha mantikli sanirim. Her halukarda yesil itemlarla adam kesemem bg de Feral ile. En azindan biri beni korursa arkadan arkadan heallarim. Hos o da zor ab ve wsg icin. Neyse bakalim 5 gündür fln kasiyorum 35 su anda char. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Benim 43 pew pew! Yalnız sıkıcı hale gelmeye başladı, tabii son 6 ayda 4. charı kastığım için normal addediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 dayan yiğidim son 27 level, outlandse 15 ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Bende başladım bi druide :P, 1 gun 02 played time ile 23. lvldayım. Bakalım ne zaman 70licez merak ediyorum :D. Kediyken kendi lvlımın 2 lvli üstünden feci dayak yiyorum yalnız, bakalım buna ne zaman dur diyebilecem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 sunwell deki dailyler experience veriyor muydu ? baydım arkadaş quest quest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 2gün 10 saat 45 lvl, 2-3 saat falan pvp yapmışımdır arenada. Biraz da afk var, ama çok iyi hatırlıyorum 26'lvlken 1gün online timedı. Ally kasarken nedense 30'un ve 40'ın başlarında çok yavaşlıyorum boşuna 4-5 saat harcıyorum, ordan oraya q için koşturup. Bir aksilik olmazsa 4günde 60'larım 6. gün biterken de 70'e ding derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ben outland e geçince yavaşladım malesef. bi de acc i açalı 10 gün mü ne oldu. 6.5 days played var hala 65 deyim T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 lvl 54 felwooda gectim, blasted-ungoro-wpl duruyor su anda tabi winter-epl-silithusda sıra ne olması lazım 58 de outlands erken mi 59 mu kassam rogue char mesela samanla 59 oldum silithusdan 2 mob kesip hemen bütün qleri silip outlands yapmıstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 58 olur olmaz geçtim ben outlands e, birkaç quest dışında hiç zorlanmadım diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 60 olmadan gitme Outlands'e. 1 gün bekle, git Silithus, Winterspring yap, 60 ol, öyle geç. 60 - 61 arası quest yapma, Ramparts kas, 61 - 62 arası Blood Furnace. 62'te Hellfire Peninsula questleri _rahat rahat_ yap, zaten druidsin, gelen itemler abartı iyi olacak üstündekilere göre. Çatır çatır, Mangle + Imp. LotP rahat gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 bende ramparts bf ile kasacaktım sonuna kadar. Malesef hiç grup bulunmuyor. Arkadaşta pek olmadığı için serverda o iş yaş oldu biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ben 58 de çıkmıstım druidle gayet de rahat yaptım questleri zaten 1 gecede 58-60.5 oldum çok kolaydı ve 70 oldugumda BEM nin az bi kısmı duruyodu (nether ve smv ye dokunmamıstım hiç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Gidip 46 olayım ben feralas bekler. Tam işçi oldum 2 aydır ally kasıyorum :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Outlandse çıkmak için 60ı beklemek çok gereksiz vakit kaybı. İlk iki lvlı heleki druidle rahat ve hızlı alırsınız. Ramparts furnace falan şu vakitte çok yalan olur kimse girmez. Grup bulduğun zaman instance yap, onun haricinde düz quest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Ya qları 60tan sonra kullanıp 58-60'ı grindle atlamak bile daha hızlı. 20 mob kesince 1 questin azerothtta verdiği expi veriyor zaten xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ben samanı 59 da gecirdim 1 elemanla beraber hh deq yapmıstık hemen 60 olmustum ama 60-61 arası ölümdü dün gece 55 oldum 2-3 q kaldı felwoodda hemen ungoroya gecicem 1 lvl alsam ordan 56 wpl 1 lvl da ordan alırım diye dusunuyorum sonra olmazsa 57-58 gibi winter gidip 1-1,5 lvl alırım sanırım ordanda yada önce ungoromu wpl mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Un'goro 50-52 lvl için zaten, sen geç bile kalmışsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 iste rahat rahat yaparım diye dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 kendikini 70le bir tane de bana kasıyorsun dr00d dead xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 hayatımda oynadığım en kolay ve en hızlı kasılan klas druid level 20 den 70 e kadar bi kere mana break yağmadım : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Level kasarken (cat form ile kasacagimiz düsünülürse tabiiki) agi itemlara abanmak en mantiklisi degilmi? Level 37 suanda druidim Yavas yavas kasmaya dvm ediyorum. kac agi kac attack power ediyor? Kac str kac attack power ediyor ve bu dps e nasi lyansiyor? Freemoon sen bilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar