Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Druid kasarken ağlamalar

Kojiroh

Öne çıkan mesajlar

feral olarak bir dünya +inr itemler taaaaa outlanda kadar çatır çatır healerlık yapılıyor. outlandda + heal itemleri saklarsan gene çok büyük sorun çekmeden (en fazla mana pot harcayarak) gene normal instancelarda heal sorunu çekilmiyor.

Yani ne olursa olsun talentleri resto yapman çok anlamsız.
Sosyal ağlarda paylaş

Honorla alınan pvp itemlerini toplayana kadar reple alınan pvp itemlerini alırsın. Resto oyna bglerde pillar falan öğrenirsin (hoş bg'de pillar ve pillara yakın adam bulmak zor :P ) hem de wsg ab yaparken gruba deli gibi faydan olur. Bir de healerla pvp yapmak support yapmak deli eğlencelidir, en bayığı priest belki ama priestimle pvp yaparken rogue kadar eğleniyordum. Şimdi druid kasıyorum ve bence priestle oynamaktan 10 kat daha zevkli olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe yok yaw okadar da ezme :) bg de piller ögren fln ;D Restoya dönüp raid healing takilmam daha mantikli sanirim. Her halukarda yesil itemlarla adam kesemem bg de Feral ile. En azindan biri beni korursa arkadan arkadan heallarim. Hos o da zor ab ve wsg icin. Neyse bakalim 5 gündür fln kasiyorum 35 su anda char.
Sosyal ağlarda paylaş

2gün 10 saat 45 lvl, 2-3 saat falan pvp yapmışımdır arenada. Biraz da afk var, ama çok iyi hatırlıyorum 26'lvlken 1gün online timedı. Ally kasarken nedense 30'un ve 40'ın başlarında çok yavaşlıyorum boşuna 4-5 saat harcıyorum, ordan oraya q için koşturup. Bir aksilik olmazsa 4günde 60'larım 6. gün biterken de 70'e ding derim.
Sosyal ağlarda paylaş

60 olmadan gitme Outlands'e.

1 gün bekle, git Silithus, Winterspring yap, 60 ol, öyle geç.

60 - 61 arası quest yapma, Ramparts kas, 61 - 62 arası Blood Furnace.

62'te Hellfire Peninsula questleri _rahat rahat_ yap, zaten druidsin, gelen itemler abartı iyi olacak üstündekilere göre. Çatır çatır, Mangle + Imp. LotP rahat gidersin.
Sosyal ağlarda paylaş

ben samanı 59 da gecirdim 1 elemanla beraber hh deq yapmıstık hemen 60 olmustum ama 60-61 arası ölümdü dün gece 55 oldum 2-3 q kaldı felwoodda hemen ungoroya gecicem 1 lvl alsam ordan 56 wpl 1 lvl da ordan alırım diye dusunuyorum sonra olmazsa 57-58 gibi winter gidip 1-1,5 lvl alırım sanırım ordanda yada önce ungoromu wpl mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...