BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 feral druid hunterla berebaer oyunda cooldowni olmayan tek class ne mana bekliyosun ne bisi kedi ol kes 3 4 mobda bir humonoid ol heallan devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Oturanboaa said: Marveloth gelip mageler nası kasıosa sende balance kasarsın dersede inanma :p Oha cok pis kalbim kirildi suan :/ === Druid ile level 10-20 arasi igrenc. Hazir topic acilmisken bende bi soru sorim. Level kasarken druid full str item mi toplamali? Yoksa biraz biraz agi de toplasa iyimidir? Agiyi sadece tanklik yapicagi itemlarla mi toplamali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 1. Catform 2. Stealth 3. Pounce 4. Claw 5. ???? 6. Profit Cidden >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 68 den 70 e utanmasa 2 saatte atlanabilty si olan class okadarda deil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 str iidir mistir, herşeye etkiler ama agide iidir, ozellikle mob keserken crit cok onem tasıdıgından - 2x combo point felan - str agi stam zaten Bak ben 60 dan 70 e downtime olmadan gitmiştim. Hani çok nadir canım azalıodu onada heal basıp yola devam diodum. Nası? Fuar trinketi vardı, arada heallayan - az deme gayet yeterli =) - sora improved lotp her critte heal veriodu - 6 saniye cap li - Bide comboları boşalınca heal veren bişi vardı ıdol mu ne. Toplayınca bunnarı alayına ısyan gıdıodun. Yaratık keserken, imp. shred varsa. Tam ayarla enerjını - 4 sanıyede bır tıckliodu sanırım - pounce mangle shred maim bekle shred hala çüş yaşıosa mangle. Canın sıkıldı ravage mangle rip natures grasp /dance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 genelde doğru tabi ama her zaman öyle olmuyor :P ferocious bite ı (outlandde özellikle) %20 hp civarlarına inmeden kullanma yeter ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 sen bi warrior kas da gor aglamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ben paso mangle gidiorum kasamam öyle o tuş bu tuş :P 5x combo da dot vuruorum arada rip tabi öyle eglencelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 abi ben druidimi kasıyorum şu anda, stealth falan bile kasmıyorum direk haruruharuru koşturup mangle spam 1k critliyor zaten lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 kaç level o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Valla dün bu konuyu açarken 22-23. level arasının şöle bi %30'una falan 45 dakkada mı ne gelmiştim, toplamda da 1 saat 20 dakkada 23'e gelmiştim. Sonra bu süepr yöntemi öğrenince, 23-24 arası 45 dakkada abartısız %68 oldu. Tamamen bitmesi de 1 saat 7 dakika oldu. Arada bi kısa duraklamalar yapıyodum, skinning, çiçek toplama, vs. Onlar da olmasa hakkaten 50 dakkada falan atlanır level. Yalnız, canım çok çabuk iniyo gibi. Ashenvale'ın o ayılarını keserken mesela tek ayıda %70'e iniyo canım. Öbür ayıya geçene kadar %75'e çıksa da, onu kesince %50 gibi bi şey kalıyo genelde (energy dolduğu için daha çabuk yatıyo ayı). 3. ayıda normal forma geçmek zorunda kalıyorum. Normaldir umarım :) Gerçi 4 tane ayı gelmişti aynı anda üstüme de, birine hibernate atıp kesmiştim hepsini, yeterli gibi health sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Düsük levellarda druidin caninin cabuk azalmasi benim de sikayetim. Varmi tavsiyesi olan? Suark güzel aciklamis. 60 dan sonra toplicagim itemlar belli oldu sagol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Kojiroh said: Yalnız, canım çok çabuk iniyo gibi. Ashenvale'ın o ayılarını keserken mesela tek ayıda %70'e iniyo canım. Öbür ayıya geçene kadar %75'e çıksa da, onu kesince %50 gibi bi şey kalıyo genelde (energy dolduğu için daha çabuk yatıyo ayı). 3. ayıda normal forma geçmek zorunda kalıyorum. Normaldir umarım :) Gerçi 4 tane ayı gelmişti aynı anda üstüme de, birine hibernate atıp kesmiştim hepsini, yeterli gibi health sdf Abartma abi :) 3-4 mobda bir heal büyüsü atman normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 hmmm öyle diyosun yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 pekaziz said: Abartma abi :) 3-4 mobda bir heal büyüsü atman normaldir. Ya yok sanki ilk sayfada biri 4-5 mob gidersin falan demişti de. Neyse ya benimki açlık oldu biraz, gidip biraz para kasiim level kasiim madem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Alamo offff :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Ne içtin sen ya ? Nası bi kafa oldun bu derece :) Druid olup ağlamak.. Burada bir tezat var ama çözemedim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 druidlerin ağlayan tek türü ı pvp yapmaya çalışan ferallerdir ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Dworgian said: druidlerin ağlayan tek türü ı pvp yapmaya çalışan ferallerdir ^^ Hunterdan fear yemiş ayı gördün mü hiç? asdfdsf yarım saat koşturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Dworgian said: druidlerin ağlayan tek türü ı pvp yapmaya çalışan ferallerdir ^^WotLK'de bayağı değişecek bu olay,çok süper talentlar geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 hee 15 snye los yapıp sonra fear a abancak hunterlar galiba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 O değil, şöle düzgün taktikle oynamaya başladığımdan beri ölmemiştim hiç, o da yalan oldu. Ashenvale'da kuzey doğuya doğru gittim baktım kocaman bi şey var, biraz yaklaştım, o sıada entering combat dedi, öldüm sora zaten :P Şu abi vurmuş: http://www.wowhead.com/?npc=12474 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Kartan said: Dworgian said: druidlerin ağlayan tek türü ı pvp yapmaya çalışan ferallerdir ^^WotLK'de bayağı değişecek bu olay,çok süper talentlar geliyor dogru. ama ben nolcagını söyliyim. "omg! nerf droods. omg drood can silence me. omg drood can slow me down. omg drood can disease me" "NERF THEM FFS" ve 1 2 haftalık all class qq sonrasında wotlk 1. patch: druid hede hödö decreased, hede hödö removed hede hödö changed lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Bi arkadas festival sayesinde lvl kasimi daha da kolaylasti demisti neyi kastetti acaba ögrenebilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar