-007- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Burdan da anlıyoruz ki kapının parmak iziyle sadece 1 kişi tarafından açılmasının hiçbir önemi yok, kişinin haberi yokken birileri tamir edebiliyorsa aynı mantıkla birileri silah koyabilir..
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 -007- said: Burdan da anlıyoruz ki kapının parmak iziyle sadece 1 kişi tarafından açılmasının hiçbir önemi yok, kişinin haberi yokken birileri tamir edebiliyorsa aynı mantıkla birileri silah koyabilir.. +1 dıyelım kı sınan aygun bunu orada saklıyor ve dıyelım kı parmak ızı ıle acılıyor orası, sınan o kadar salak mı tamır ıcın gelındıgınde onun acılıp sılahın ortaya cıkacagını dusunemıyor mu ? arkadasın dedıgı gıbı komple bunlar komple :)
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Sinan Aygün neden evinde silah bulundursunki suikast planlıyorsa? Tanımam etmem kendisini ama azıcık aklı olupda suikast yaptıracak biri silahı evinde saklamaz herhalde :)
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 tamircinin silahidir belki o, sinan aygunu vurmaya gitmistir, olmaz mi?
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 tamirci yanında kaç işçi çalıştırıyomuş?
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 yokmus, ama bicakla daha hizli kostugu icin o gun sohbenin arkasina birakmis glocku banyoya girmeden once.
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 said: "Atatürk'ü çok sevdiğim için gözaltına alınıyorum" diye cevap verdi. Ancak bu sözüne bir polisin cevabı çok ilginçti. Biraz önce yapılan ev aramasında Aygün'ün kasasından çıkan Euroları hatırlatan polis memuru, "Sayın başkan, Atatürk'ü çok sevdiğini söylüyorsun ama, kasandaki paraların üzerinde Atatürk yok" sözleriyle takıldı. Görüyormusunuz fetullahçı polis'teki cesarete ,demeçte veriyor.
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Parayı çok seven insana güven olmaz, dolayısıyla ticaret yapan insana güven olmaz
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 oldukca kafa karistirici olaylar donuyor son zamanlarda..
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 kapatıldı olayın üstü silah temiz, parmak izleri alınmamış..
mani Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 abi adam glock u unlock edememiş daha ondan orda saklıyormuş. daha darbe progress in 30% undaymış. birde bıçakla 5 suikast gerçeklestirirse glock unlock olacak ve onla bir sonraki uzi için grind a başlıyacakmış. o değilde sinan aygün den suikastçı olursa bendende rambo olur diyorum.
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 yarın hepsi serbest kalcak ozmn hükümete öle bi yüklencekler ki bakalım rte altından kalkablr mi bunun
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Gözdağı operasyonu olmalıydı bunun gerçek adı Ergenekon yerine.
huun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 nocom said: ]Bu arada Aygün'ün makam odasındaki şofbende bulunan Glock marka silaha ilişkin de bilgi veren emniyet yetkilileri, yapılan balistik inceleme sonucu silahın herhangi bir kaydı çıkmadığını ifade ettiler. yau ben mi çok gördüm yoksa bu komple teorisyenleri mi çok sallıyor anlamadım. herhalde balistik raporu yoktur. parasını verene bu bok yiyenler direk jelatininde geliyor, bi' zat kendin monte ediyorsun. daha da parasını verisen ne seri nosu var üzerinde ne bişe. verin 10.000 dolar garantili glock getirim size. huun, ailenizin suikast techizat temincisi.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 o değilde bizim memlekette paso glock cıkıyo dikkatinizi cektimi, avusturyayı zengin ediyoruz derind evlet ayağına. bu arada glock=suikast silahı oldu, bi arada aynısını uzi için demişlerdi... hayır alakasız aletlere suikast silahı demesinler bari...
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 silah kullanmak zavallılıktır.eğer kendinizi savunmak istiyorsanız alabileceğiniz en iyi malzeme prezervatiftir. barış
huun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 aga demin bi' arkadaşla görüştüm telefonda. konu açıldı, adam dedi ki: "lan olm ya sinan'ı suikasttan korumuşlarsa!!". bırak bu işleri dedi, sen bilemezsin dedi. silah çıktı mı çıktı, gerisini karıştırma dedi. evet, iyi bir adamdır bu ha.
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 hippy_tarkan said: silah kullanmak zavallılıktır.eğer kendinizi savunmak istiyorsanız alabileceğiniz en iyi malzeme prezervatiftir. barış Ahaha seviyorum bu tipleri.
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Yılmaz Özdil Sinan Aygün yalakası mı? Sinan Aygün 80 kere falan ekrana çıkardık, hem atv Haber’de çalıştığım dönemde, hem Star Haber’de... Kredi kartından mahvolanlar için bi tek o çaba harcıyordu çünkü. * "Çinan Aygün" diyorduk. Eminim, en çok Çin büyükelçisi sevinmiştir, içeri girmesine... Yerli malı kullan kampanyası yapıyor, ithal malların "silahsız işgali"ne direniyordu. * Şovmen dediler... Telefon ediyorduk, gariban çocuklarına eğitim bursu veriyor, fakir fukaraya beyaz eşya gönderiyor, gaziye, mağdura, kendi cebinden yardım eli uzatıyor, bunların karşılığında tek şart koşuyordu: "Lütfen haber yapılmasın..." * Çiftçiyi dert ediniyordu. Açın bakın interneti, onun hazırlattığı raporları Tarım Bakanlığı’nda bile bulamazsınız... Kafa yoruyordu. * AKP’ye "evet" dedi de, "hayır" mı dediler... Zafer Çağlayan gibi, milletvekili olabilir, bakan olabilirdi. Bildiğim için değil, tahminim, CHP’den, MHP’den de girebilirdi Meclis’e... Şu anda savcıya ifade değil, basına demeç veriyor olurdu. * Paraysa para, güçse güç... Ankara’nın en zengin adamlarından biri... İstese, gider New York’ta yaşar; Bodrum’a tatile gideceğine, sanayi sitesine gidiyordu. * Seversin, sevmezsin... Yalakalık yapmadı hiç. E hak etti! * Çünkü sistem diyor ki... Sana ne birader, sana ne? Elálemin derdi seni mi gerdi? Ye, iç, bak güzel güzel ihaleler var, kap, ortak ol, kırış, bandır, yala, sana ne?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ahahahah ya sinan aygün ün rolü ekonomi bitti haberleri verip karışıklık yaratmakmış allah belanızı versin gerizekalı insanlar, bir allahın kulu çıkıp sormuyor bre namussuzlar ülkenin dış borcu neydi ne oldu diye
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 sinan aygün hitman'miş. dönem dönem de assassin's creed'le metal gear solid arasında gidip geliyomuş. ayrıca atonun altında nükleer füze bile varmış.
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Yahu hadi herif şofbene silah sakladı ( ne işe yarayacaksa şofbendeki silah) adam tamirci çağırırken kaldırır dimi silahı ordan. Böyle saçmalık mı olur ya. Her şofbeninde silah olan terörist midir peki? Saçmalık.
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Abbas Güçlü ile Genç Bakış'ta gördüğüm kadarıyla gayet sempatik iyi bi adam. İlginç şeyler dönüyo ama hayırlısı.
Öne çıkan mesajlar