aquatik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Aramaya inandım, ama bulamadım. Umarım açılmamıştır önceden. http://www.vidivodo.com/152660/cem-yilmaz-anadolu-rock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 5 diil miydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 7 aslında. Ama DVD'de 10 yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 hehe fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bu cem yılmaz bu işleri bırakıp gitse artık hiç komik olmadığını falan anlasa lütfen ya. tamam birebirde komik olabilir ama toplumu güldürme konsunda yaptığı espriler o kadar bayağı ki yani. o kadar çalışsanız onu izlemeye giden insanımsıları buradaki herkes güldürür bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Yahu adam gayet komik sen begenmiyor olabilirsin bu komik olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mumu said: bu cem yılmaz bu işleri bırakıp gitse artık hiç komik olmadığını falan anlasa lütfen ya. tamam birebirde komik olabilir ama toplumu güldürme konsunda yaptığı espriler o kadar bayağı ki yani. o kadar çalışsanız onu izlemeye giden insanımsıları buradaki herkes güldürür bence. Peki kim komik sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Cem Yilmaz komik degil diyosun da onun da metnini Gani Mujde yaziyo, Beyaz'inkini de Ata'ninkini de... Adamin soyleme tarzinda mi yamukluk var? E sen demissin birebirde komik oluyo diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mumu said: bu cem yılmaz bu işleri bırakıp gitse artık hiç komik olmadığını falan anlasa lütfen ya. tamam birebirde komik olabilir ama toplumu güldürme konsunda yaptığı espriler o kadar bayağı ki yani. o kadar çalışsanız onu izlemeye giden insanımsıları buradaki herkes güldürür bence. çok komiksin >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Senelerdir geyik olsun,hiciv olsun bir konuyu yerme konusunda sıkıntı çekmedim kelimelerimi seçerken... Ama bu Anadolu Rock kitlesi beni kitliyordu ,boğazımda düğümleniyor çıkaramıyordum onları tasvir edecek kuntik sözcükleri... Cem Yılmaz aklımda ne varsa dökmüş kelimelere bu muhabbetle,takdirimi arttırdı.Rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 offff. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bu da aynı dvd den http://www.vidivodo.com/160504/hasta-ve-refakatci bi de bu http://www.vidivodo.com/157923/cmylmz-cennet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mumu said: bu cem yılmaz bu işleri bırakıp gitse artık hiç komik olmadığını falan anlasa lütfen ya. tamam birebirde komik olabilir ama toplumu güldürme konsunda yaptığı espriler o kadar bayağı ki yani. o kadar çalışsanız onu izlemeye giden insanımsıları buradaki herkes güldürür bence. +1 ama altı çizili kısım hoş kaçmamış.Beğenmemek ayrı,sevenleri kötülemek ayrı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Kartan said: +1 ama altı çizili kısım hoş kaçmamış.Beğenmemek ayrı,sevenleri kötülemek ayrı... kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 karalamaya çalışan malımsılara rağmen harbiden komik bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mumu said: bu cem yılmaz bu işleri bırakıp gitse artık hiç komik olmadığını falan anlasa lütfen ya. tamam birebirde komik olabilir ama toplumu güldürme konsunda yaptığı espriler o kadar bayağı ki yani. o kadar çalışsanız onu izlemeye giden insanımsıları buradaki herkes güldürür bence. Adam ozellikle senin gibi laf edenlerede cevap veriyor gosteride :). "E o zaman gel sen cik!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 o kendini savunmak için sölediği bişi aslında gerekli deil birini beğenmemek için ondan daha iyisini yapabilmek.beğenmeyen eleştirebilir elbette bunu kabul edip de gösteri yapmak lazım.ben hala zevkle izliyorum ha 1 tat 1 dokudan beri takip ettiğimiz için bazı espirileri bayık gelebiliyor tabi bazen.Bide gidenlere laf atmak hiç hoş deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Beğenmeyip bok atmak da yeni moda oldu. Beğenme sus, nedir yani bizim beğendiğimiz şey sizi niye geriyor anlamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 izlemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 yav beğenmessin de gelip beğenene insanımsı demek ney şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 adam komedyen degil ki sovmen, sempatik biri izleyicileri cogu kisinin yapamayacagi sekilde guldurebiliyor. Sakalarini da baskasi yaziyo zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ben guluyosam gerisi teferruattir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bide hep belalti falan derler espirilerine, bu anadolu rock süper bence , bel altı diye de giydiremezsiniz hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bel alti olsun nolucak, cok mu edepliydik de biz utaniyoruz belalti espri duyunca... anlamiyorum laf atanlari cem yilmaza, tamam esprileri hosuma gitmiyo dersin, itici geliyo tipi dersin (kimine gelir anlarim), niye adami kotuleyerek ortbas etmeye calisirsin ki nefretini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mumu said: bu cem yılmaz bu işleri bırakıp gitse artık hiç komik olmadığını falan anlasa lütfen ya. tamam birebirde komik olabilir ama toplumu güldürme konsunda yaptığı espriler o kadar bayağı ki yani. o kadar çalışsanız onu izlemeye giden insanımsıları buradaki herkes güldürür bence. cem yilmaz seklide cevap veriyorum !Bas parmagi isaret ve orta parmak arasina sokar bilegi yalar! SAK SAK SAK Arkadaslar ben bol bol yaptim isteyenner arasinda paylassin. ahauhauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar