Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"15M Euro sokağa atıldı"


Xo

Öne çıkan mesajlar

Usta kalem Hıncal Uluç, Emre Belözoğlu'nu transfer eden Fenebahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı eleştirdi.

Aziz Yıldırım'ı eleştiren Uluç "Aziz Yıldırım "Bir G.Saraylı futbolcuyu transfer ediyoruz"un keyfiyle Emre'yi alelacele transfer edince Fenerbahçe'nin 15 milyon euro'sunu sokağa attı. Avrupa Şampiyonası'nı seyredip Emre'ye teklif verse 20 milyon euro'mu önerirdi 5 milyon euro mu? Emre de kabul edecekti. Zaten isteyen yok ki! " dedi.


İşte Hıncal Uluç'un Fotomaç'ta yayınlanan yazısının tamamı:

Aziz Yıldırım "Bir G.Saraylı futbolcuyu transfer ediyoruz"un keyfiyle Emre'yi alelacele transfer edince Fenerbahçe'nin 15 milyon euro'sunu sokağa attı. Avrupa Şampiyonası'nı seyredip Emre'ye teklif verse 20 milyon euro'mu önerirdi 5 milyon euro mu? Emre de kabül edecekti. Zaten isteyen yok ki!

Emre Belözoğlu'nu sakat aldığı için bazıları Fenerbahçe'yi eleştiriyor. Bazıları da "10 maç oynasın yeter" diyor. Bu kadar para verilen bir futbolcu için siz ne düşünüyorsunuz?
Biz ne dedik? Fotomaç sayfalarında var, Emre Belözoğlu'na Fenerbahçe'nin şiddetle ihtiyacı var. Çünkü Fenerbahçe'nin Alex'ten başka oyun kurucusu yok. Emre Belözoğlu en iyi yerli oyun kuruculardan biri. Ama ben olsaydım, Avrupa Şampiyonası'nın sonunu beklerdim. Çünkü Emre müzmin sakat ve geçen sene bir tek maç oynamadı Newcastle United'da Kevin Keagan geldiğinden bu yana. İşte elinde bir fırsat; Avrupa Şampiyonası elemeleri. Orada bir seyret ondan sonra yeniden konuş.
Fiyatı da belki ona göre belirlerdin. Bugün konuşmuş olsaydı Emre Belözoğlu'na 20 milyon euro mu, yoksa 5 milyon euro mu teklif ederlerdi? Emre de o teklifi olduğu gibi kabul etmek zorundaydı çünkü başka teklif yok. Şu anda bana sorarsan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin 15 milyon euro'sunu sokağa attı aceleci davranarak. Galatasaray'a entegre hareket ettiği için. "Bir Galatasaraylı futbolcuyu transfer ediyoruz" keyfini yaşayabilmek için Fenerbahçe'nin 15 milyon euro'sunu sokağa attı.

GÜİZA, TORRES'TEN İYİ
- Fenerbahçe, Manisasporlu Burak'ı aldı. Güiza da düşünülen isim!
Şimdi Burak ilginç bir oyuncu. Ben onu Antalya'da izliyordum ve "Harika bir adam Milli Takım'a geliyor" diyordum. Ve o sene Burak, Beşiktaş'a transfer oldu, bütün Antalya bayram yaptı "Kurtulduk" diye. "Yahu Türkiye'nin en iyi oyuncusu" dedim. "Sen onu bilmezsin" dediler. Beşiktaş'ta bir işe yaramadı. Manisa'da yine Antalya'daki gibi oynadı. Yani görünen şu; küçük takımlarda çok iyi oynuyor, büyük takımda ise yok henüz! Fenerbahçe bugüne kadar Anadolu'dan gelen bütün yıldızları öğüten bir takım. Yani Kemal'ler, Selçuk'lar, darmadağın oldular! Onun için ne olur bilemiyorum. Ama istiyorum ki Burak iyi oynasın. Çünkü çok yetenekli bir adam, oynarsa Milli Takım kazanır.

- Fener'in gündemindeki İspanya'nın golcüsü Güiza faydalı olur mu?
Güiza çok iyi bir golcü. Bana sorarsan Torres'ten de daha iyi bir oyuncu.

Hıncal Uluç
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

emre konusunda haklı bence emre kim ki biz aldık bide o kadar para verdik, bence son derece gereksiz transef hem muzmin sakat hemde dengesiz oyuncu kim bilir kac mac rakibe dalacak kac kırmızı alacak ...

torres belki de avrupadaki en iyi forvet (golcu demiyorum forvet diyorum) guiza belki daha iyi yada skorer bir golcü olabilir ama bence torres avrupanın en iyisi, Hıncal orada bencede yanlıs,
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nocom said:
bizde sivok için 7,5 m, zapo içinde 4,5 m verdık. 12 milyon euro. çok deli para ya :( bu adamların cogunu degerının altında geri satıyoruz, 1 sene transfer yapmıyalım, mali krizi atlatalım bence :)


udinese zengin oldu sayemizde. ama yani emre içinde çok gereksiz o para. sakatlanıp durur şimdi bu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

inter bile lampardın bonservisine 9 milyon euro verdi. bizimkiler gerçekten çok uçuyor, babalarının parası gibi davranıyorlar. özellikle demirören. aziz yıldırım için konuşmuyorum. adam harcadıgım paraları gerı almıycam dedi. demirören senet bile yaptırdı paraları için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Baluu said:
abicim Fenerbahçe'nin emre'yi almasının tek sebebi bence yabancı alamaması, e yabancı alamıyorsam türk alırım dedi, aldı kadrosunu genişletti. Olay bu, yedek aldı hem de iyi bir yedek aldı.


kemali satıp emreyı alıyor, dediğinle çelişiyor bu ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu adam bazen iyi yazıyor ama bazen de kafası çalışmıyor. Aziz başkan akıllı, Emre'yi de Aragones'i de şampiyona öncesi aldı çünkü her zaman Şampiyona sonrası alamama şansı var. Ya emre oynasaydı, biz finale çıksaydık da Xavi yerine Emre en iyi oyuncu/orta saha seçilseydi. Sonra nasıl alacaktık. Hayatında hiç para hesabı yapmamış adamdan risk managment beklememek lazım haliyle, bütün gün oturup çan çan konuşmak kolay. Bak şimdi aragones i almak için millet sıraya girdi. Şimdi 6 değil 10m versen alamazsın Aragones'i.Fener ucuza bile kapattı sayılır aragones transferini. Emreye biraz fazla verdik, al gülüm ver gülüm. Yine kazanan fener.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

güiza torresten bir çok anlamda üstün bir oyuncu özellikle kafa toplarını nasıl indirdi hepimiz gördük bir tek hız konusunda torresin arkasında kalır bir azda teknik bakımda bir tek bu konuda haklı hıncal gerisi gene saçmalık aziz yıldırmın gs'li oyuncu getiriyoruz diye düşünmesini yazması saçmalık ötesi.sonuçta halen emreye karşı olan taraftar çoğunlukta.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aziz Yıldırım Emre'yi sırf gs maçlarından önce taraftar tribüne çağırıp gs alehine tezahurat etsin diye aldı tabiki , bu adamda harbi kafa yok , emrenin sık sık sakatlandığı zaten belli , biz bunu avrupa kupasındamı gördük ilk defa , oynadığı zamanda mevkisinin en kral adamı , yok avrupa kupasını bekleseymişiz daha ucuza alırmışız... Bi kere nerden belliydi orda sakatlanacağı ,tmm sık sık sakatlanıyorda ne belli yani? Belki çok süper oynayacaktı arda gibi semih gibi fiyatını 2 3 kat arttıracaktı , ayrıca Fenerbahçenin 3-5 milyon euro fazla veya az verdiğinden sanane :D çok ilginç ya harbi çok ilginç..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

erucalavera said:
Usta kalem Hıncal Uluç..

bunu gördükten sonra gerisini okumaya gerek yok zaten. :P ¨


nedir ya bu forumdaki milleti aşşağılama hareketi.

bu forumda nedense tüm spor/siyaset yazarlarına bok atılıyor, yazar değil vesaire konumuna getiriliyor. ne bilgili aşmış insanlarsınız arkadaş.

emre konusunda tamamen haklı. emre sakat olmasa dahi oyun moyun kuramaz. server top atıyor, emre geri servete atıyor. ulan biraz utansan yapmazsın taca atarsın o topu. emre sakatlandığından beri maç kazandık zaten turnuvada. çünkü emreyle 10 kişi oynuyorduk.

edit : imla
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bütün spor yazarlarını takip ederim.butun futbol programlarını izlerim.herkes tuttugu takım lehine konusur

aralarından sadece hıncal tarafsız.galatasarayı yerden yere vurdugu olur falan filan.ama dogruları söyleyen tek adam

burda emre belözoglu konusunda hıncalı sucluyanlar lig başladıgı zaman ne yapıcaklar onu düşünüyorum

aziz yıldırım emreyi çok iyi topcu diyemi aldı.fatih terim onu oglu gibi gordugu için oynatıo.iyi oldugundan falan değil.tabi birde başka genç oyun kurucumuz yok.emreninde sagı solu belli olmadıgından milli takımda banko.ama iyi değil.fenerbahçede sırf galatasraylı oldugu için ve zaman zaman emre gs ye dönücek lafları döndüğünden aldı getirdi

ayrıca gs taraftarının emreye gittiği günden itibaren bi siniri vardır.fener egitmesiyle 2 kat daha arttı doğal olarak.

emrenin gs ye gelmesini isitiyen taraftar 3 5 tanedir.uefa kupası zamanındaki emre tartışılmaz ama sora bittiği bi gerçek.fenere gelmeseydide bok atılmaya devam edilcekti.

ha nolucak.emre yine gs nin kapısına gelicek.1 sezon oynarsa fenerde iyidir

ayrıca guiza konusunda bence euro 2008 de torresten daha iyi gözüktü
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nocom said:
inter bile lampardın bonservisine 9 milyon euro verdi. bizimkiler gerçekten çok uçuyor, babalarının parası gibi davranıyorlar. özellikle demirören. aziz yıldırım için konuşmuyorum. adam harcadıgım paraları gerı almıycam dedi. demirören senet bile yaptırdı paraları için.


fazlasınıda hak etmiyordu bence. Performance'ı git gide düşüyo. Satmasındaki en büyük etken senelik verdiği para lampard'a.Chealse de çok para veriyordu Lampard'a zaten İnterden de 7 milyon euro alcakmış senelik yuh ki ne yuh
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bunun bilgiyle aşmış olmakla alakası yok ,hatta ben doğru dürüst futbol taraftarı bile değilim yıllardır , teknik /taktik vb.den anlamam.
Hıncal Uluç güzel konuşan ,keyifle okunan bir yazardır .Yani adamı alacaksın karşına anlat Hıncal diyip dinleyeceksin bir yandanda rakını yudumlayacaksın ama asla ciddiye almayacaksın B)-
hıncalın bütün numarası millet ne derse tersini söylemek -yöneticilere giydirmek ve taraftarı pohpohlamak .Adamın nerde ne zaman ne diyeceğini ezbere biliyorum artık ,böyle takımmı olur ? Böyle yönetimmi olur ? vesaire ile sansasyon yaratmak .
Bana inanman şart değil nasıl olsa ligler tekrar başlayacak yazılarını takip et 90.dakikayı izle 1-2 ay ondan sonra kendi kararını kendin ver

http://forum.paticik.com/read.php?29,3338797,3347990#msg-3347990

Spastik_Serce said:

nedir ya bu forumdaki milleti aşşağılama hareketi.

bu forumda nedense tüm spor/siyaset yazarlarına bok atılıyor, yazar değil vesaire konumuna getiriliyor.


Edit :Unutmuşum bak yine yöneticilere giydirmiş ,15milyon euro sokağa atılmışmış bak bak bak ,ulan mukavele kaç yıllık yıllık ne kadar alacak ?20 milyon euro sanki emreye tıkır tıkır sayılmış bunlar hep maksat sansasyon olsun namım yürüsün çıkışları
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...