Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 FlashGet gibi harika bir dl manager var mı linux da çalışabilen ? Hem onun gibi dosyayı split eden , hızlı ve en önemlisi rapidshare.com a login olabilicek otomatik birşey lazım. WxdFast çok benziyo tip olarak ve hızlı indiriyor ama rs.com a login olamadı bir türlü ve devamlı kapanıyor..Wget i de entegre edemedim.. Ubuntu / linux kullananlar nasıl rs.com dan çekiyor . FlashGot/firefox eklentisi + IDM veya flashget kombinasyonu windowzda çok rahattı , aynı rahatlığı burda da arıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 http://www.linuxquestions.org/linux/answers/Applications_GUI_Multimedia/Rapidshare_Downloads_on_Linux_Tutorial Bir gözat istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 var güzel programlar var hangi dağıtımı kullanıyorsun ? gerçi hepsinde çalışabilecek programlarda var ben rapidshare linklerinden sıkıntı çekmiştim çok wine ile flashget kullanıyorum firefox un flashgot addonu wine flashget i açtırıp linkleri , tıkla ve indir dosyaları atabiliyor tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Firefox'un DownThemAll eklentisini kullanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Wine ile çalışıyor evet ama sanki wine yapınca makine kasılıyor gibime geldi.O yüzden direk bu işi yapan bi program bakiyim dedim.DownThemAll oldu denedim,güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Wine makineyi kasmaz, hatta bazı windows programları wine'da vistadan daha sağlam ve hızlı çalışır. Wine bir emulatör değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 rapidshare için wget kullanıyorum. pek güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 GERGE said: Wine makineyi kasmaz, hatta bazı windows programları wine'da vistadan daha sağlam ve hızlı çalışır. Wine bir emulatör değildir. Açılımda Wine is not emulator idi yanlış hatırlamıyorsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 down them all u açtıktna sonra hdd kullanımınıza bir bakın sürekli tık tık her aldığı byte ı yazmaya çalışıyor , sinir edici ses çıkarmıyosa hdd niz sorun yok ama 5 saat lik download bırakıp gidiyorum hdd min sürekli saçma sapan şeyleri yazarken yıpranmasını istemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar