BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 hurriyet said: İtalya'nın önde gelen gazetelerinden Tuttosport'un yazarı Massimo Franchi'den UEFA'ya müthiş teklif. Franchi, Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçının oynandığı Stat de Geneve'nin giriş kapısına, "Son 48 yılın en güzel, en kaliteli maçı Türkiye ile Çek Cumhuriyeti arasında bu statta oynanmıştır. Fatih Terim ve talebelerine bize bu heyecanı yaşattıkları için teşekkür ederiz" yazan bir plaketin asılması için UEFA'ya resmen başvuracaklarını açıkladı. Franchi, Hürriyet'e yaptığı açıklamada, "Fatih Terim takımını Muhteşem Süleyman gibi yönetti ve Avrupa'nın devlerine meydan okudu, şampiyonayı karizması ile kurtardı. O maç 48 yıldaki en büyük maçtır. Bunun ölümsüzleşmesi için gazete olarak bu öneriyi UEFA'ya yapacağız" dedi. nette aradım ama bulamadım orjinalini ne kadar doğru diye. ama reha erus'da sallamaz gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ulan biz bu kadar iş yaptıkmı yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Italyanin bu Fatih Terim askini halen anlayabilmis degilim. Bu kadar da yalakaliga gerek yokki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 İtalyanlar maskulin tipleri seviyor. Nedeni o, bir de yazar gayse tamam işte. Stadın adını bile değiştirtirtler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 :) seviolar işte bizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 HAYIR AMA ABİ OLMAZKİ ŞİMDİ FATİH TERİM KÖTÜ YA BEN ÇIKSAM BENDE YAPARDIM AYNISINI ABİİİİİİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 oha amma abartmışlar. ama inşallah yaparlar :D torunlarıma anlatırım artık 50 yılın en güzel maçındaydım diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Arabesk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ahahahaha muhteşem süleyman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idefix Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 vay anasını sayın seirciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 bu kadarda öveceklerini zannetmiyorum. hele ordaki muhteşem süleyman yazısını görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 yok artık ali sami derler buna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 olsun olsun sevinirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Ama hakikaten avurap şampiyonalarında izlediğim en güzel maçtı benim... Her zaman sönük geçmiştir şampiyonalar.. İlk defa bu kadar güzel oldu, o da bizim sayemizde... Sadece Çek maçı değil, İsviçre ve Hırvatistan maçlarıda izleyen taraflı tarafsız herkez için çok güzeldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar