Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dijital Download ve Vista


bingildak

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Bilgisayarim sonunda geldi, hemen europe digital versiyonu aldim ve download a basladim. 3 saatte download bitti, ama 100% olmasina ragmen baya devam etti bende pause diyip yeniden baslattim downloader'i. Boyle yapinca .setup bulunamiyor dedi. Simdi bunun nedenini buldum, vistaya open with admin.. vs demek gerekiyormus. Bu sekilde acinca, dosyalar sekillendiriliyor ve aciliyor gibisinden bi seyler soyledi 2-3 dakikada onlari acti. Bunu yaptiktan sonra dosyalar 13 gb boyutunda directoryda belirdi ama kullanabilen bi exe olmadigi icin tekrar downloader'i baslattim, diger dosyalari silmeksizin yine 0 dan 13 gb download yapmaya basladi.

Neden boyle yapmistir? Bu durumda napmalidir tavsiyesi olan varmi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

turkiyede degilim su an ondan bu kadar hizli, regular dedikleri baglanti sahsen ne kadar hizi sorsam da rakam vermediler ama genellikle 1.6 mb/s hizinda, aoc downloader i sadece 700 kbps verdi :/

bu arada vista kullanan arkadaslarin dikkatine, download sonuna gelip download hizi yavasladiginda sakin downloaderi kapatip acmayin veya pause demeyin, sacmaliyor, butun indirdiginiz seyler yalan oluyor. bu sefer sabredip bekledim, normal bi sekilde kuruyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Vistadan kaynaklanan tek sorun administrator olarak baslatmazsaniz downloader i, dosyalari farkli bir yere kopyaliyor verdiginiz directory e degil. Benim basima gelen seyse downloader aktifken ve sonuna gelmisken, hiz yavaslayip sanirim dosyalari yerlestirirken downloader i kapatmaktan ortaya cikti, yoksa su an bende sorunsuz kuruyorum. XP de ayni sey oluyor mu bilmem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...