-alatariel- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ortada bi sorun yokken sorun çıktı hadi bakalım.onu boşverinde resim koysun birileri=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 evet malesef öyle oldu.. bi kaç kişiye verdiğim ayardan dolayı onların ve dolayısıyla onların arkadaşlarının antipatisini kazandım herhalde. ondan böyle oliyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Abi geyik yapmaya girdiğiniz başlıkta tartışmayın yani çok basit birşey. Beynini dışarıda bırakmakla alakası yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 yüklenmeyin lan herife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 nileppezdel said: Abi geyik yapmaya girdiğiniz başlıkta tartışmayın yani çok basit birşey. Beynini dışarıda bırakmakla alakası yok.. haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 niye uzatıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 oper said: evet malesef öyle oldu.. bi kaç kişiye verdiğim ayardan dolayı onların ve dolayısıyla onların arkadaşlarının antipatisini kazandım herhalde. ondan böyle oliyi.. jnms yha ayar mı werdin sn bakiiim:) ben onu abazanlığını ve boş beleş insan olmanı kanıtladığın için yazdım. artık bıktık mahiyetinde. kaldı ki sonradan bana yönelik yazdığın post ile bunu tekrar kanıtlamış oldun zaten. burda sana karşıt yorumlar yapan insanları da ben summon etmedim, herkesin hür iradesi var burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Kızlar şöyle yorum yapmasın plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 orda senden bahsetmiyordum burtonesk. ama sen gene sazanladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 benden bahsettiğini düşünmekte haksız değilim, zira sana attığım bir laftan sonra bu tartışma oluştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 lan kız bi resim ekledi olaylara bak o kız meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 burtonesk said: oper said: evet malesef öyle oldu.. bi kaç kişiye verdiğim ayardan dolayı onların ve dolayısıyla onların arkadaşlarının antipatisini kazandım herhalde. ondan böyle oliyi.. jnms yha ayar mı werdin sn bakiiim:) ben onu abazanlığını ve boş beleş insan olmanı kanıtladığın için yazdım. artık bıktık mahiyetinde. kaldı ki sonradan bana yönelik yazdığın post ile bunu tekrar kanıtlamış oldun zaten. burda sana karşıt yorumlar yapan insanları da ben summon etmedim, herkesin hür iradesi var burada. kızların 1 numerolu taktiği de budur işte. zeytinyağı gibi üste çıkmada üstünüze yok valla. saygıyla eğiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Killer said: zegna dotada devam ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 -alatariel- said: göz makyajı güzel ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 -alatariel- said: bende koyucam. uffie kafası^^ senin ismin ne? gördüm diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 oper said: evet malesef öyle oldu.. bi kaç kişiye verdiğim ayardan dolayı onların ve dolayısıyla onların arkadaşlarının antipatisini kazandım herhalde. ondan böyle oliyi.. Ayar öyle verilmez. Ayar ince verilir. Sen biraz köylü gibi laf etmişsin, onu ayar mertebesine sokmuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Sen de memursun ne var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Masteis said: -alatariel- said: bende koyucam. uffie kafası^^ senin ismin ne? gördüm diye hatırlıyorum AASDSADDSASDADSADSADASDASDASDSADASDADAS DASDASDSADS DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Sly-One said: Sen de memursun ne var. adı mehmet umur felan mi ? xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 AHAHAAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 OBAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 içkili misiniz? asd. ben yatıyorum iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Oha Mehmet Umur bala göte mi geldi yoksa alexi'yi tanıyor musun nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 nasıl ln ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 readln writeln turbo pascal sıkıldım ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar