pogodi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 yemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sargeras Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Yazık lan şu sanalda takılan kızların ileride çoluğu çocuğu olacak nasıl anne olacak lan bunlar. Gelecek sizle gelecekse gelmezin lan. Gönderin beni yörünge dışına... Bekarete inanmayan Allah'a inanmayanlar defolun gidin lan ülkemizden! cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 kapa çeneni artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Sargeras said: Yazık lan şu sanalda takılan kızların ileride çoluğu çocuğu olacak nasıl anne olacak lan bunlar. Gelecek sizle gelecekse gelmezin lan. Gönderin beni yörünge dışına... Bekarete inanmayan Allah'a inanmayanlar defolun gidin lan ülkemizden! cCc tekbir getirmeyi unuttun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 pogodi said: yemek. yemekte yaparım dotada da ulan ezel size dotayı öğreten benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 sargeras lol sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 faşist var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sargeras Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Çürüyen gençlik naber lan bi post fazla kasın sevap yerine kullanırsınız belki. Aklıma geldi odunun biri babamlar gidiyo diye göstermelik bayram namazına gitmiştim yazmıştı bu forumlarda... Yuh ya olum toplumun önüne atsam seni tecavüz ederler lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sargeras Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 -alatariel- said: kapa çeneni artık. Endişelenme çöplük kedisi griswold gelir pisliklerimi temizler birer birer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Sargeras said: Bekarete inanmayan Allah'a inanmayanlar defolun gidin lan ülkemizden! Bekarete inanmıyorum ama bi güç var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sargeras Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 viole said: faşist var yerim seni wöeehh!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 bu bölümde post kasılmıyo bilgin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sargeras Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Kojiroh said: Sargeras said: Bekarete inanmayan Allah'a inanmayanlar defolun gidin lan ülkemizden! Bekarete inanmıyorum ama bi güç var Allah o Allah bak sevdim seni adı ne olursa olsun O güce inanıyor olman ışığın var olduğunu gösteriyor. Bekaret temiz toplum için gerekli yoksa adadaki 2 kişi için olsa ne yazar. Toplum için gerekli etrafta ginaly gibi piçler olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 kermit said: bu bölümde post kasılmıyo bilgin olsun aa sen niye dedin şimdi onu cocuk o kadar kastı kalbi kırılcak ulan olm mal allaha bende inanıyorum hatta senden daha dindar biri olduguma eminim ama herkesin tercihi kendine ister bakire kalır ister .. sanane lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sargeras Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 kermit said: bu bölümde post kasılmıyo bilgin olsun eşşekler sksin seni embesil kermit kurabiyelerde boğul! post kasan kim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 lan ben de sıf babam gidiyo diye gittim camiye. ki öyle bi post attığımı hatırlamıyorum burda. tanışalım sıf babası camiye gidiyo diye camiye giden yüce patiler.sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Viole bi laf dermiş, bütün polis teşkülatı gelirmiş arkadaşlar. Haberiniz olsun. Dikkat olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 lan olm terbiyenle dur şurda fake almışsın nickinde itici değil küfür müfür yakışmıyor az efendi ol be piç miç noluyo anasını satayım. ayıp lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Sargeras said: Gelecek sizle gelecekse gelmesin lan. imzalık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sargeras Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 viole said: kermit said: bu bölümde post kasılmıyo bilgin olsun aa sen niye dedin şimdi onu cocuk o kadar kastı kalbi kırılcak ulan olm mal allaha bende inanıyorum hatta senden daha dindar biri olduguma eminim ama herkesin tercihi kendine ister bakire kalır ister .. sanane lan Salaksın lan sen Cihat var deseler bana ne dersin.. sokmuşum senin gibi müslümana... Cihat fikren de müslümanlığı yaymadır moron. zındık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Sargeras said: kermit said: bu bölümde post kasılmıyo bilgin olsun eşşekler sksin seni embesil kermit kurabiyelerde boğul! post kasan kim. bu lafa güzel şeyler yazardım da neyse senden daha terbiyesiz olabilirim de salla gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Masquerade said: Sargeras said: Gelecek sizle gelecekse gelmesin lan. imzalık olmuş. ahaha ben yazıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sargeras Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Masquerade said: Sargeras said: Gelecek sizle gelecekse gelmesin lan. imzalık olmuş. Bi seni sevdim bu forumlarda gerisi yalan. Fanboim benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Aha küfürler gözükmeye başladı heyecan arttı. Bi şeyler alam içerden yiyecek falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 çekirdek aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar