mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 valla peter petrelli gibin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 yavrum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 offff neler kaçırmışız hacı yaaaa. kan gölüne dönmüş ortalık.. fede foto imba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 saçım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 bu arada omuzlarım da geniş. fotoda belli olmuyo zira kestim. çıplaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mortis said: saçım. ağzın, burnun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 fede said: bu arada omuzlarım da geniş. fotoda belli olmuyo zira kestim. çıplaktı arkalarda kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 abicim uzun sac koyucaksaniz omuzlari goz rengini ten rengini ve muzikle alakaniz olup olmadigini belirtip koyun bi de boyle yonja fotolari artik yemiyo. prob fat diyip geciyoruz. tek kas misin mortis nedir yani? afsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 sanki normal surat fotomu görmedin tek kaş mıyım hayrent bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 evet omuzlar fena değil burda edit: tek kaş da değil göz rengi kahverengi ten rengi idare eder ırk casucassian müzik pre-intermediate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 benim saçlar artık uzun değil sen yendin fede :/ ama müzikte alırım seni asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mortis said: sanki normal surat fotomu görmedin tek kaş mıyım hayrent bişey. gordumse de hatirlamiyorum. guncelliceksiniz. fede(Y) edit: hatirladim. evet kesmistin ve uzunken iyiymis demistim. neyse, siradaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 http://tinyurl.com/5r62o2 foto değil ama bi de tool çalarkenki videomu görün asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Bir zamanlar ayıydım, uzun saçlı bi ayı ama, müzikle ilgilenmiyoken.. bu ne zaman hatırlamıyorum nispeten insanım burda, bu kış.. hala müzikle ilgilenmiyorum dinlemek dışında müzikle ilgilenmemeye devam ediyorum halen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 dory said: abicim uzun sac koyucaksaniz omuzlari goz rengini ten rengini ve muzikle alakaniz olup olmadigini belirtip koyun bi de boyle yonja fotolari artik yemiyo. prob fat diyip geciyoruz. tek kas misin mortis nedir yani? afsd. ben koymuştum pek prim yapmadı =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 senin basin bagli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 fede said: evet omuzlar fena değil burda edit: tek kaş da değil göz rengi kahverengi ten rengi idare eder ırk casucassian müzik pre-intermediate Cesareti toplayıp arkadaki bayanlarla konuşmalısın fede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 anaa benim gitar :D :S said: zacwyld13 (1 week ago) Show Hide 0 Poor comment Good comment Marked as spam Reply epiphones dont suck, i own a epi paul and my dad has a true gibson les paul and i play both of them and they dont differ much, just cosmetic differences. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 epi mi var gibson mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Epi var, gerçi 9 aydır felan dokunmuyorum örümcek ağı bağlamıştır heralde. Para biriktiriyorum PRS alıcam inş. 100 milyon biriktirmiştim köpeklerin ilacına verdim dün. Vidyodaki gibson mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 hayır epi ^_^ bundan sonra telecaster alırım veya gibson custom. goth um durur bu şekilde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 KONUYA DONUN PLZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 dory said: KONUYA DONUN PLZ konu benim videom işte! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 konu ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar