oper Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 offff neler kaçırmışız hacı yaaaa. kan gölüne dönmüş ortalık.. fede foto imba.
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 bu arada omuzlarım da geniş. fotoda belli olmuyo zira kestim. çıplaktı
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 fede said: bu arada omuzlarım da geniş. fotoda belli olmuyo zira kestim. çıplaktı arkalarda kalmasın
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 abicim uzun sac koyucaksaniz omuzlari goz rengini ten rengini ve muzikle alakaniz olup olmadigini belirtip koyun bi de boyle yonja fotolari artik yemiyo. prob fat diyip geciyoruz. tek kas misin mortis nedir yani? afsd.
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 sanki normal surat fotomu görmedin tek kaş mıyım hayrent bişey.
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 evet omuzlar fena değil burda edit: tek kaş da değil göz rengi kahverengi ten rengi idare eder ırk casucassian müzik pre-intermediate
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 benim saçlar artık uzun değil sen yendin fede :/ ama müzikte alırım seni asd.
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mortis said: sanki normal surat fotomu görmedin tek kaş mıyım hayrent bişey. gordumse de hatirlamiyorum. guncelliceksiniz. fede(Y) edit: hatirladim. evet kesmistin ve uzunken iyiymis demistim. neyse, siradaki.
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 http://tinyurl.com/5r62o2 foto değil ama bi de tool çalarkenki videomu görün asdasd
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Bir zamanlar ayıydım, uzun saçlı bi ayı ama, müzikle ilgilenmiyoken.. bu ne zaman hatırlamıyorum nispeten insanım burda, bu kış.. hala müzikle ilgilenmiyorum dinlemek dışında müzikle ilgilenmemeye devam ediyorum halen..
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 dory said: abicim uzun sac koyucaksaniz omuzlari goz rengini ten rengini ve muzikle alakaniz olup olmadigini belirtip koyun bi de boyle yonja fotolari artik yemiyo. prob fat diyip geciyoruz. tek kas misin mortis nedir yani? afsd. ben koymuştum pek prim yapmadı =p
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 fede said: evet omuzlar fena değil burda edit: tek kaş da değil göz rengi kahverengi ten rengi idare eder ırk casucassian müzik pre-intermediate Cesareti toplayıp arkadaki bayanlarla konuşmalısın fede.
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 anaa benim gitar :D :S said: zacwyld13 (1 week ago) Show Hide 0 Poor comment Good comment Marked as spam Reply epiphones dont suck, i own a epi paul and my dad has a true gibson les paul and i play both of them and they dont differ much, just cosmetic differences. :S
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Epi var, gerçi 9 aydır felan dokunmuyorum örümcek ağı bağlamıştır heralde. Para biriktiriyorum PRS alıcam inş. 100 milyon biriktirmiştim köpeklerin ilacına verdim dün. Vidyodaki gibson mı?
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 hayır epi ^_^ bundan sonra telecaster alırım veya gibson custom. goth um durur bu şekilde =)
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 dory said: KONUYA DONUN PLZ konu benim videom işte!
Öne çıkan mesajlar