Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 dory said: abi siz olayı farkli yorumluyorsunuz. burda dalga gecmeyen ya da dobra konusan kisi oldu diye bu kadar ustune gidemezsiniz kimsenin. bi fotografa iyi kotu her turlu yorum gelir, zaten bunu takip "=((" yapcaksak, koymayiz. ya da benim kisiseldeki kurali uygularsin "not düşersin x le alakali yorum istemiyorum" diye. dalga gecme diye bi durum yok ortada. ORası kişisel ordan çıkış yok !! RÖRÖRÖRRÖ: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 tunca said: dalga geçildiğini söylemedim zaten. insanların görünüşü hakkında, nasıl giyindiği hakkında, hiç empati kurmadan yorum yapmanın hoş bir şey olmadığını söyledim. ayrıca "şişko olanlar orasını burasını açmasın" tarzı bir cümle vardı o da gayet saçmaydı. herkes istediği gibi giyinir. beyenmeyebilirsin, beyenmediğini de söyleyebilirsin ama böyle bir mantık yürüterek şunu yapma demek bir insanı benim gözümde küçültür. bu da benim yorumum, herkes istediğini söyler tabi ki. o bi oneriydi boyle boyle yapmayin, boyle yapin gibisinden. sanmiyorum leggynin oturup buna aglandigini. aman neyse, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 arkadaşım ben derdimi anlatamıorum galiba inanın ki o şekilde düşünmedim ben hiç bişeyi yok mememi gstereim de yok prim yapayım da yok bilmem ne sadece gözlüklü fotolarımdan birini koydum ben farketmedim bile içinde meme barındırdığını bence bu konu gerektiğinden fazla uzadı artık yorum yapmayalım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 MEMELERLE BİZİ AYARTMAYA ÇALIŞTIN DİMİEA!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 kafana memeler düşsün kitana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 GOOOSH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 AHAHAHAHAHHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 sen misin şidmi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 AHAHAHAHAAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 100 kontöre webcam açıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 oahahah süpermiş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 of ahahahaha resmen beynim zonk etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ayyy bayıldınız gözlüklerime :) çok sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mortis said: sen misin şidmi bu adam typoya vermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 memeli fotoğraf dediğin böyle olur arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 MAN BOOBS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 thelegbra said: s dfsdf alttan baslamıstım okumaya sdfgdfdfg asdasdasda ahaha bi an cidden patinin bku çıkıyo dedim ama sonra rahatladım adamı gorunce ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 yani bu memelere ayartılabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 yuck modifoka! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 barış sen bakma abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 YA KİTANA OLMUYAĞ BÖYLE BEN GÖZLÜK İÇİN KOYDUM NE MEMESİ ŞİMDİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 pf bunu yapma işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar