fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 yanlız hakkaten ayıb oldu biraz. buralarda temizlik yapılsa iyi olacak biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mortis said: tunca said: herkes istediği gibi giyinir istediği gibi fotoraf koyar, durup dururken neden kırıcı oldunuz, dellendiniz çözemedim. gerçekten böyle mi;? lütfen biri evet desin hemen resim koyucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ne gerçekten öyle mi ? yazdığımdan bahsediyorsan, şaka yapmadım, samimiyim. durup dururken insanları ezmeye çalışmak hoş bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 yapma xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 herkes istediği resmi koyar eder olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 thelegbra said: Mortis said: tunca said: herkes istediği gibi giyinir istediği gibi fotoraf koyar, durup dururken neden kırıcı oldunuz, dellendiniz çözemedim. gerçekten böyle mi;? lütfen biri evet desin hemen resim koyucam. abi gidip saçma sapan fotolar koyarsan tabi ki olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 aynı zamanda istedigi yorumu da yapar. ben zamaninda foto koydum "dorynin aldi 2b alani gibi" dediniz. cok üzlüyorum =((( demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 saçmadan kastınız nedir :) söyleyin ona göre koyucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 tamam ben de istediğim yorumu yaptım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 asgf yapma koyma xD ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 yorum yapma diyen olmadı dory farkındaysan gayet güzel yorum yapıyoır ki buna kimse de karışamaz sen de bnm yorumuma karışma istersen gerçekten üzüldüm ya yalan değil ama bu dalga geçilecek birşey de değil bnce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 koy abi koy merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 abi siz olayı farkli yorumluyorsunuz. burda dalga gecmeyen ya da dobra konusan kisi oldu diye bu kadar ustune gidemezsiniz kimsenin. bi fotografa iyi kotu her turlu yorum gelir, zaten bunu takip "=((" yapcaksak, koymayiz. ya da benim kisiseldeki kurali uygularsin "not düşersin x le alakali yorum istemiyorum" diye. dalga gecme diye bi durum yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 thelegbra said: herkes istediği resmi koyar eder olayı evet cidden. herkes istediği resmi koyar. go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mortis said: koy abi koy merak ettim. erkek olarak bel üstüm çıplak resim koyabiliyor muyum? kurallara aykırı olsun istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 thelegbra said: saçmadan kastınız nedir :) söyleyin ona göre koyucam. yapma etme abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 msjımı dikkatli okursan "=((" yapmadım sadece söyledim yaptığı yoruma birşey söylemedim zaten.. dediğim gibi herkes istediği yorumu yapmakta özgür.. fakat şöyle birşey var ben ciddi ciddi yardım almak amaçlı gözlük mü lens mi fln diye sorarken kalkıp da olayın memelerime kdr gelmesi de insanı düşündürmüo ve üzmüo değil.. derviş fikir ve zikir olayı diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 kitana koyuyor çıplak sen de koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 thelegbra said: Mortis said: koy abi koy merak ettim. erkek olarak bel üstüm çıplak resim koyabiliyor muyum? kurallara aykırı olsun istemem. evet evet serbest bu, ben koydum geçen bi şey olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 thelegbra said: Mortis said: koy abi koy merak ettim. erkek olarak bel üstüm çıplak resim koyabiliyor muyum? kurallara aykırı olsun istemem. koyabilirsin. koy zebilith de koydu sen de koy asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 obsesifik said: msjımı dikkatli okursan "=((" yapmadım sadece söyledim yaptığı yoruma birşey söylemedim zaten.. dediğim gibi herkes istediği yorumu yapmakta özgür.. fakat şöyle birşey var ben ciddi ciddi yardım almak amaçlı gözlük mü lens mi fln diye sorarken kalkıp da olayın memelerime kdr gelmesi de insanı düşündürmüo ve üzmüo değil.. derviş fikir ve zikir olayı diyorum memeli fotoğraf koymuşsan memelerine kadar gelme olayı yoktur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 aman arif nolmuş... RÖRÖRÖRÖRÖRRÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 dalga geçildiğini söylemedim zaten. insanların görünüşü hakkında, nasıl giyindiği hakkında, hiç empati kurmadan yorum yapmanın hoş bir şey olmadığını söyledim. ayrıca "şişko olanlar orasını burasını açmasın" tarzı bir cümle vardı o da gayet saçmaydı. herkes istediği gibi giyinir. beyenmeyebilirsin, beyenmediğini de söyleyebilirsin ama böyle bir mantık yürüterek şunu yapma demek bir insanı benim gözümde küçültür. bu da benim yorumum, herkes istediğini söyler tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 benim tüm fotolarım belden üstsüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ahaha lol. insanlara gelip beni bilen bilir demeyi bilip, sonra hiç tanımadigin bi insana fikrin neyse zikrin muhabbeti yapiyosun. gz. ayrica meme temali her foto bi sekilde tepki goruyor burda, zamaninda da oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar