Baluu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 anytime :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Baluu said: Mortis said: sen o ayaklarla nasıl tenis oynuosun öper. Aga allah seni inandırsın, o adam o ayaklarla bi de yürüyormuş. ohoo tenis de oynuyorum(gerçi tenisi elimle oynuyom da neyse), deli gibi top da koşturuyorum daha neler var bende bilseniz. ellerimin de fotosunu koyayım eğer kaldırabilecekseniz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cotto Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 İşte ben : http://img519.imageshack.us/img519/4041/cimg2009rj7.jpg Kaybettim.Hükümsüzdür ! http://img257.imageshack.us/img257/8533/cimg2006ep4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 it herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 yok lan becermiştimde ufak çıktı bi ara uğraşmadım tekrar. hem o kadar editin hepsi koyamamaktan değil, dalga geçenler topsunuz olm. 7thBreath said: ben gördüm fotoyuda yorum yapmaya korktum nereden geliyodun öle asdfz gökten, uçmayı öğrenene kadar kaydırakla idare ediyoruz yani o kırmızı boru kaydırak aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Xaenin said: İlke televizyonun HD bile değil. Hangi yüzle puro ve black label içebiliyosun? Benim babam isci memur, fazla sorma halim budur. - Emre Eralp Joscelin said: İkinci fotoğrafta İlke'nin televizyondaki karakterlere bakışıyla, televizyondakilerin İlke'ye bakışı muhteşem bir kompozisyon oluşturmuş. Evet lan ahahah bi de mal gibi durmusum zaten, eseri tamamlamis. Cd- said: İlke Amerika'daki tüm Türkler Camel mı içiyo? Orda Winston felan yok mu?Winston gormedim. Camel direk Turkish tobacco falan diye satiliyo burda, bi bag olusuyo aranda :P Bi de ben turkiye'de camel icerdim, burda ucaktan indim camel filters'i aldik icime bi cektim cigerim daglandi o derece agir. Simdi alistim tabi de iyi bisi degil yani bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Baluu said: Fixed ! -alatariel- said: bakır. bakır tam sonbahar rengi^^ buda eglencelik. Of ulan resmen lens kullanmak istiyorum ya.Benim gözlerim niye parlamazki resimlerde şöyle.*Lens fiyatı araştırmaya başlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 @isabalerin uzum uzume baka baka bişicik olmuo,ya da cok sey olabilio bazen neyse sonra tartısalım anam lan ezel naptın ben senin gazınla sarısın olmak isterken sattın beni a kadın.// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 bakırdan öte kestane kızılı iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 dunkelzahn said: doğum anı lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 gülerek gelen insan evet lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 çok fazla film izliyorusnuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 "gerçekler böyle değil, hatırlıyorum saniye saniye..." diyosun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 yok aslında xxx filmlere göndermeydi ama öle çok ta mantıklı gönderme deildi karizmatik ve esrarengiz bir post olarak kalsın diye yolladım o da olmadı mr hand bir kaç gündür karşılık postlar atıyoruz hafif gerginlik var aramızda hissediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 öle mi harbiden lan?! ben bilmiyodum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Hai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 smile ekledik en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 çok masum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 :] :[ nereye çeksen oraya gidecek bir yorum olmuş. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 kaydıraktan kaymadınız mı hiç lan allahsızlar sdfsadk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Masquerade said: Hai oha brendan fraser lan ahahahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 pilardocular Sercan ( marco) bu da ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 nickinin nerden geldigini anladım zhe zhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 nerden anladın ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Spastik_Serce said: bu da ben bu resim herşeyi anlatıyo xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar