KingOfLoss Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 xunn said: Hanımlar ben gerçek hayatta çok tatlı, çok sevecenim. öyle.
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Ben de onu diycektim. 80ler saçlarına hayran olan kimdi?
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 90lar patlıcan mı uLan ha 90lar patlıcan mı ?
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 evet 80ler saçına itafen zekam müzik tarzım kaşım gözüm hep 80lerden kalma slm
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 axedice said: Ben de onu diycektim. 80ler saçlarına hayran olan kimdi? alcadras=)
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mortis said: ne oldu çok mu hoşuna gitti? Selam, ben gerçek hayatta insanları yemiyorum, senin genel kanının aksine agresif de değilim. Her topicte bana kendimi kötü hissettiriyorsun. Bana güzel olduğumu hissettir mortis, oh evet.
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 xunn said: Mortis said: ne oldu çok mu hoşuna gitti? Selam, ben gerçek hayatta insanları yemiyorum, senin genel kanının aksine agresif de değilim. Her topicte bana kendimi kötü hissettiriyorsun. Bana güzel olduğumu hissettir mortis, oh evet. başka hangi topicde kendini kötü hissettirdim sana?
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 oha bu kum bu deniz gerçek mi? deniz kabuğu topluyorum evet hala yapıyorum bunu
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Ivy istanbul sıcağında pişen gençler var karşında. Tehlikeli sulardasın kızım.
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mortis said: xunn said: Mortis said: ne oldu çok mu hoşuna gitti? Selam, ben gerçek hayatta insanları yemiyorum, senin genel kanının aksine agresif de değilim. Her topicte bana kendimi kötü hissettiriyorsun. Bana güzel olduğumu hissettir mortis, oh evet. başka hangi topicde kendini kötü hissettirdim sana? 3.5 yıldır ne adamlarla seviştim, onu unutamadım topiğinde. =/
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ben de ankarada kavruluyorum bi de üstüne yazokuluna gidiyorum deniz meniz de yok ayrıca
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Sly-One said: şemsiyeler kısaymış hayır benim boyum uzun
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Ivy bir git Mortis'le konuşuyorum. Aaaa. Yok pmine mesaj, kışt.
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 çapını diyordum ben aslında gölge bazında kısa
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 xunn said: Mortis said: xunn said: Mortis said: ne oldu çok mu hoşuna gitti? Selam, ben gerçek hayatta insanları yemiyorum, senin genel kanının aksine agresif de değilim. Her topicte bana kendimi kötü hissettiriyorsun. Bana güzel olduğumu hissettir mortis, oh evet. başka hangi topicde kendini kötü hissettirdim sana? 3.5 yıldır ne adamlarla seviştim, onu unutamadım topiğinde. =/ tamam da orda gayet güzel cevap vermişim xunn cum canım benim die.
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 fede said: neresi orası edremit, altınoluk ya da o taraflar gibi geldi bana ama, kestiremedim. Soruyu tekrarlıyalım kaynamasın :D
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 antalya civarı bi yer orası diyorum ben de
Öne çıkan mesajlar