Mortis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 pek alakası yok. çiğ çiğ yiosun bunu ama suck gibi değil. o çemen kokusu da çıkmaz üsütnen işerken falna gelir. haha ama zenginlik belirtisidir , karizma yaparsın tuvalette! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 sidik kokusundan karizma yapmak? vay amaketo =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 kısa ve net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 abicim yok ben almiim.ben fakir kalim kokarca gibi gezmekten iidir.ama yinede tadına bakmam lazım pastırmanın.sakız falan işe yaramıo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ağzından değil gözeneklerinden çıkıyo kokusu. en iyisi yedikten sonra koşuya falan çık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 kokmaz yaa atiyolar, bi kol yicek diilsin ya, yicegin 3 dilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 oha pastırma yememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Ama bol bol yersen. Aman aman diyim =) terden çıkıyor büyük çişten küçük çişten pırttan zırttan herşeyden kokusu çıkıyor. Diseased cloud upgradei yapılmış abomination gibi gezersin 1 hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Koku yapan çemen, o çemensiz versionları da olması lazım pastırmanın veya ayıklarsın kendin normal etini yersin sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 arkadaşlar ben gerçekten hiç tadını bilmiyorum pastırmanın.yani kayserili arkadaşlarım olduda hiç aklıma gelmedi pastırma istemek.bugün ilk işim pastırma almak olcak.valla kokusu çıkmazsa yada biri kokuyosun derse ilk sizleri bulurum hea :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Bacon dene, domuz pastırması, o kokmaz ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 The Spartan melas zomos, or black soup, was a staple soup made of boiled pigs' blood, pork, and vinegar. It is thought that the vinegar was used as a sort of preservative to keep the blood from clotting during the cooking process. According to legend, a man from Sybaris, a city in southern Italy infamous for its luxury and gluttony, said he understood why the Spartans were so willing to die after having tasted their black soup. No recipe for the Spartan black soup has survived, but blood soups are still eaten in various countries today. Bunu dene bak ilginç bişeymiş =) Wiki öyle diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 vivavale said: bugüne kadar hiç yemedim sucuk gibi diilmi tadı? wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 pastırma ilk yeyişte iğrenç gelebilir, ufak ısıraklarla başla alıştınmı aban eheh. çemensiz al bide direk,çemen yiyen insanlıktan çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Of yunus çemen dedin beni benden aldın ya. Resmen canım çekti.Nasıl çalışıcam şimdi ben çemen düşünürkene ya.Off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Ferrero said: oha pastırma yememiş. Ne var yani bende yemedim.Suç mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 0ne said: Ne var yani bende yemedim.Suç mu? suç tabii.. böle güzel bir lezzetten dilini, damağını, tat alma hücrelerini mahrum etmek suçtur! keşke şeriat kanunları geçerli olsa da o değer vermediğiniz dilinizi makas ile kessek. hatta bizzat ben keserim kardeşim! yazıktır, yapmayın etmeyin.. böyle güzel bir nimeti esirgemeyin kendinizden.. pastırma çogüzel bişi.. az yerseniz öle hayvan gibi de kokmaz. gidip yiyin şimdi! e hadi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mortis said: Koku yapan çemen, o çemensiz versionları da olması lazım pastırmanın veya ayıklarsın kendin normal etini yersin sorun olmaz. Cemensız partırma yenmez, pastırma yiyiceksen, cemeniyle birlikte hayvan gibi yyeceksin sonra 2 gün eve kapanacak isin. Pastırma yiyosun burda bazı defakarlıklarda bulun artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 evet pastırma yememek suc, kendi vucudunu zülme girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 o 2yi 4 yapalım toplum sağlığı açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 4!! naaptınız günde 1,5kilo pastırma mı yediniz siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 albümü sorduk burayı terif ettilerdi yanlış mı geldik evladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 hadi 3 olsun senin güzel hatrın için. ama 2, ııh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Ben de pastırmaya ağzımı sürmedim, selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar