fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 stajdan sahneler profesyonel olarak windows açıyorum stajda
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 patronun oğlu yaramaz çocuk imajı gördüm ben o masada.
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ahaha stajla ilgili bişey yazacaktım arda bey? olmamak için yazmayım bari. gerçi şu yazdığımdan sonra her harükarda sıçmış olabilirim
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bakışta da bi, "abi sahibi geldi, abi tavuk geldi" beklentisi var. kaçacak gibin.
oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ne kaçması abi. adam yayılmış koltuğa resmen.
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 1960lardan kalma hesap makinası mı o elinin altındaki? Diğer tarafta beyaz kağıttan mousepad. Adamlardaki cimriliğe gel
oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 hesap makinesi değil o. fiş kesiyor. fiş değil de daha başka bi adı da olabilir.
oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ben kullandım ondan yav. fiş kestim günlük harcamaları çıkartmıştım askerdeyken. komutan gazinosunun. ordan biliyim.
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Evet abi. hesap yapıyorsun ya alet o hesapları ufak bi fiş gibi bir şeye kaydediyor. manası ve faydasını bilmiyorum ama. Bizim bi akrabanın dükkanında var ve efektif olarak halen kullanılmakta dsf
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 18+ sormayın bende bilmiyorum naptığımı.
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 model üzerindeki t-shirt ile psikolojisinin dışavurumu surat ifadesi arasında bi bağlantı kurmalımıyız?
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ölüm kalım meselesi diyor işte surat ondan öle olsa gerek.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Matematik okulundan fotoğraflar (fotoğrafların beni dahil etmeyen kısımlarını çoğunlukla kırptım zira başka insanlar fotoğraflarının internete koyulmasını istemeyebilir :p) Bu antik roma köyüne benzeyen matematik köyünün bir merdivenin yanında uzanmış sina (elinde muzlu süt var) Bu matematik köyünden şirinceye inerken Bu şirinceden köye dönerken. Yanımdaki kimliği belirsiz kişi bizim okulda (boğaziçi) matematik bölümünde doç olmuş genç bir insan Bu çalışırken fotoğrafım çekilmeye çalışılınca attığım süper bakış Bu gözlemecide çekilmiş sanatsal bir poz Bu bütün şarapları kendimi rezerve ettirirken çekilmiş bir poz :p Bu da ayşe kadın ayıklayan sina
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 yenı gelinin fasulye tuttuğu gıbı tutmussun fasulyeyi
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 cok iyi anlarım, sapını koparırken kıclığı yakalıyamamışsın onuda koparmışsın, sonra ihini ihini diye uğraşmışsın
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Biz de lan partiye gelmeyip matematik kampına gidince böyle bilim adamları toplanıyorlar cern mern hesabı bişeyler yapıyolar zannettik. Meğersem çeyiz düzüp yemek bişirmesini öğrenmişler.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Cuce said: cok iyi anlarım, sapını koparırken kıclığı yakalıyamamışsın onuda koparmışsın, sonra ihini ihini diye uğraşmışsın hayır elimde zaten sapı var ama sen görememişin. ince çalışıyorum ben arkadaşım senin gibi sapını koparcam diye ortadan ikiye bölmüyorum
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 axedice said: Biz de lan partiye gelmeyip matematik kampına gidince böyle bilim adamları toplanıyorlar cern mern hesabı bişeyler yapıyolar zannettik. Meğersem çeyiz düzüp yemek bişirmesini öğrenmişler. eve gidince defterimden bi sayfa scanleyip koyarım yere doğru yuvarlanır ölürsün
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Ardeth said: eve gidince defterimden bi sayfa scanleyip koyarım yere doğru yuvarlanır ölürsün Barbunyayı pişirme ısısının limitinin integralini alsan ne yazar arkadaşım? Bi dahaki pati buluşmasına yap bi pilaki yiyelim :P Peki şimdi bu kampın olayı nedir böyle doğayla iç içeyken kafa daha çok mu çalışıyor?
Öne çıkan mesajlar