fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 oynarken kendimden geçiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ne tarafa geçiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 stajdan sahneler profesyonel olarak windows açıyorum stajda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 patronun oğlu yaramaz çocuk imajı gördüm ben o masada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ahaha stajla ilgili bişey yazacaktım arda bey? olmamak için yazmayım bari. gerçi şu yazdığımdan sonra her harükarda sıçmış olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bakışta da bi, "abi sahibi geldi, abi tavuk geldi" beklentisi var. kaçacak gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ne kaçması abi. adam yayılmış koltuğa resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 1960lardan kalma hesap makinası mı o elinin altındaki? Diğer tarafta beyaz kağıttan mousepad. Adamlardaki cimriliğe gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 hesap makinesi değil o. fiş kesiyor. fiş değil de daha başka bi adı da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bildiğin hesap makinası ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ben kullandım ondan yav. fiş kestim günlük harcamaları çıkartmıştım askerdeyken. komutan gazinosunun. ordan biliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Evet abi. hesap yapıyorsun ya alet o hesapları ufak bi fiş gibi bir şeye kaydediyor. manası ve faydasını bilmiyorum ama. Bizim bi akrabanın dükkanında var ve efektif olarak halen kullanılmakta dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 18+ sormayın bende bilmiyorum naptığımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 hadouken mi çekecektin acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 model üzerindeki t-shirt ile psikolojisinin dışavurumu surat ifadesi arasında bi bağlantı kurmalımıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ölüm kalım meselesi diyor işte surat ondan öle olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Matematik okulundan fotoğraflar (fotoğrafların beni dahil etmeyen kısımlarını çoğunlukla kırptım zira başka insanlar fotoğraflarının internete koyulmasını istemeyebilir :p) Bu antik roma köyüne benzeyen matematik köyünün bir merdivenin yanında uzanmış sina (elinde muzlu süt var) Bu matematik köyünden şirinceye inerken Bu şirinceden köye dönerken. Yanımdaki kimliği belirsiz kişi bizim okulda (boğaziçi) matematik bölümünde doç olmuş genç bir insan Bu çalışırken fotoğrafım çekilmeye çalışılınca attığım süper bakış Bu gözlemecide çekilmiş sanatsal bir poz Bu bütün şarapları kendimi rezerve ettirirken çekilmiş bir poz :p Bu da ayşe kadın ayıklayan sina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 yenı gelinin fasulye tuttuğu gıbı tutmussun fasulyeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 kılçık soyuyodum sen ne anlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 cok iyi anlarım, sapını koparırken kıclığı yakalıyamamışsın onuda koparmışsın, sonra ihini ihini diye uğraşmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Biz de lan partiye gelmeyip matematik kampına gidince böyle bilim adamları toplanıyorlar cern mern hesabı bişeyler yapıyolar zannettik. Meğersem çeyiz düzüp yemek bişirmesini öğrenmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Cuce said: cok iyi anlarım, sapını koparırken kıclığı yakalıyamamışsın onuda koparmışsın, sonra ihini ihini diye uğraşmışsın hayır elimde zaten sapı var ama sen görememişin. ince çalışıyorum ben arkadaşım senin gibi sapını koparcam diye ortadan ikiye bölmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 axedice said: Biz de lan partiye gelmeyip matematik kampına gidince böyle bilim adamları toplanıyorlar cern mern hesabı bişeyler yapıyolar zannettik. Meğersem çeyiz düzüp yemek bişirmesini öğrenmişler. eve gidince defterimden bi sayfa scanleyip koyarım yere doğru yuvarlanır ölürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sina cok sirinsin lan cidden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Ardeth said: eve gidince defterimden bi sayfa scanleyip koyarım yere doğru yuvarlanır ölürsün Barbunyayı pişirme ısısının limitinin integralini alsan ne yazar arkadaşım? Bi dahaki pati buluşmasına yap bi pilaki yiyelim :P Peki şimdi bu kampın olayı nedir böyle doğayla iç içeyken kafa daha çok mu çalışıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar