rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 kermit said: şimdi şöyle söyleyim siz yeni farkettiniz dimi bu arkadaşda arızalık olduğunu. ben daha şanslıyım. daha önce farkettim. alakası olmayan konuda birisine bişi yazarken araya kaynamış. özelden yazdığın ters bana ben delikanlıyım ayağı yaparken. konuyu tam kapattım uğraşmayım derken birden bi mesaj daha geldi. "durumu izah et !" ne durumu durum yok ortada dyorum derdini dinlemek istiyodum sanada iyilik yaramıyo dedi derdimin olduğunu söylemedimki arızamısın dedim ve konu kapandı byük ihtimal banada smiley yapacaktı zor kurtuldum ajsdgassen msj attın kım ustune alınırsa alınsın hesabı mortıs o geyık yapıyodu dedı kapandı konu sana sordum msj atarak ters ters cvp verdın bende konuyu bılmedıgım ustune dusmedım.hatta alttan aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 shuTdoWnX said: ferrero ben makinanın markası derken modelini sordum işte anla fds asd d80. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Laraken said: rainfall said: Laraken said: dilersen atakule bile yapabilirsin.tasarım ısı zor memnun etmesı :) nese iğrençleşecem boş ver : )ok bende ozur dılerım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 olum hisli fake abaza lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Laraken said: olum hisli fake abaza lan bu.valla dıycek soz bulamıyorumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 abaza fake de olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 rainfall said: Laraken said: olum hisli fake abaza lan bu.valla dıycek soz bulamıyorumm sözün bittiği yerde smleyler başlar çak bi smiley ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Laraken said: abaza fake de olur bence.cok usturuklu msj atıyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 kermit said: rainfall said: Laraken said: olum hisli fake abaza lan bu.valla dıycek soz bulamıyorumm sözün bittiği yerde smleyler başlar çak bi smiley ordan hahahhahahahahhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 usturuk usturuk diye nice smileylara sarıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 bır kısı olsa tamam dıycemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ben destıkce kanıycak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 warcraft hata verdi directx mirectx diyor uğraşamıycam dotacılardan özür dilerim oyundan aniden çıktığım için teknik aksaklık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 düzelt problemi gel aga ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ŞEY GELSİN DE BANLASIN... ŞEY. MAHMUT!. MAHMUT VAR MI ORDA, MAHMUT? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 bekelmek diye eylem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Merhaba, bana da birisi MSN verebilir mi? Anında dial-up şifresi yollayabilirim 50 adet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 100 kontor atarım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ÖM attım kanka hemen, sen yeter ki iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 [email protected] gerçekten mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 karpuz dotaya 8. sin gelmen lazım ahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Çok teşekkürler paylaşım için, kibarca isteyince alınabiliyormuş demek ki MSN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 bu ne genşler. 2 dk takılalım diye çıktık dışarı millet birbirine girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Marl0_on said: ŞEY GELSİN DE BANLASIN... ŞEY. MAHMUT!. MAHMUT VAR MI ORDA, MAHMUT? mahmutun olayım banla beni. uto dah dirty girl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar