karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ben vereyim emesen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Laraken said: o kadar smiley varken açık mı senin msn hala? dünya barışı için belediye mühürlesin be hacı.cok fazla smıle yok aslında banner yaparım lazımmmı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 BENİ DAĞA KALDIRIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 herkesle tartısıyımda tam olsun barı :) baska laf sokmak ısteyen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 valla adımı vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 utopia said: bi kızı bin kişi ister bi kişi alır gökalp, ben sana yazıyorum o hala msn diyor ya:/ kırarım bacaklarını senin. namusumsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 emesen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 heryerde ayar vermeye çalışmalar başladı patide gene eskisi gibi sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Laraken said: valla adımı vermem.fener yapcaktım sana gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 nianım. önünde el pençe divanım. her zaman senin olan; selin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 rainfall said: Laraken said: valla adımı vermem.fener yapcaktım sana gerek yok :)yada kız kulesı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ginaly said: biz kızlar hemen msn vermeyiz ;) <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 utopia said: nianım. önünde el pençe divanım. her zaman senin olan; selin. kaderimsin (L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 emre gelsınde banlasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Midede öyle güçlü asit varsa kusarken neden gırtlağımız dilimiz dişimiz zarar görmüyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 kingpin said: ginaly said: biz kızlar hemen msn vermeyiz ;) <3 AŞKIMSIN BİLİOSUN DMİĞĞĞĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 rainfall said: rainfall said: Laraken said: valla adımı vermem.fener yapcaktım sana gerek yok :)yada kız kulesı dilersen atakule bile yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 http://chronicle.augusta.com/images/valentines/broken_heart.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Laraken said: dilersen atakule bile yapabilirsin.tasarım ısı zor memnun etmesı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 selam B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 uu binboa <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 istanblue (td) bazooka (td)(td) binboa .... aboslut (tu) vodka ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 şimdi şöyle söyleyim siz yeni farkettiniz dimi bu arkadaşda arızalık olduğunu. ben daha şanslıyım. daha önce farkettim. alakası olmayan konuda birisine bişi yazarken araya kaynamış. özelden yazdığın ters bana ben delikanlıyım ayağı yaparken. konuyu tam kapattım uğraşmayım derken birden bi mesaj daha geldi. "durumu izah et !" ne durumu durum yok ortada dyorum derdini dinlemek istiyodum sanada iyilik yaramıyo dedi derdimin olduğunu söylemedimki arızamısın dedim ve konu kapandı byük ihtimal banada smiley yapacaktı zor kurtuldum ajsdgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 burtonesk said: utopia said: nianım. önünde el pençe divanım. her zaman senin olan; selin. kaderimsin (L) sen öyle san nian. uyuyosun aahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 rainfall said: Laraken said: dilersen atakule bile yapabilirsin.tasarım ısı zor memnun etmesı :) nese iğrençleşecem boş ver : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar