urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Jos said: luna said: yanlış tahlil desem:D Değil anacığım yanlış falan, karşındaki de çocuk değil. Şimdi nerde buluşuyoruz onu söyle sen bana, nişan falan yapılacak daha bi ton iş var. Konuşup halletmemiz lazım bunları. heeytt noluyo len?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Lidriel said: xunn said: Valla işleri ilerleteceksek kişiselden banlamayı bırakmalı bence. hiç romantik değil. sadGASUGHSdaguhsdaguhsdag şirin misin sen. Üç g, iki tane h, dört u eksik yaparsan aynı efekti başarılı olabilirsin sen de hayatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 xunn said: Valla işleri ilerleteceksek kişiselden banlamayı bırakmalı bence. hiç romantik değil. sdghsdjgh. dürümcü 1 porsiyon da bana kes :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 urmesque said: Jos said: luna said: yanlış tahlil desem:D Değil anacığım yanlış falan, karşındaki de çocuk değil. Şimdi nerde buluşuyoruz onu söyle sen bana, nişan falan yapılacak daha bi ton iş var. Konuşup halletmemiz lazım bunları. heeytt noluyo len?? Nişan takıyoruz, ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Jos said: luna said: yanlış tahlil desem:D Değil anacığım yanlış falan, karşındaki de çocuk değil. Şimdi nerde buluşuyoruz onu söyle sen bana, nişan falan yapılacak daha bi ton iş var. Konuşup halletmemiz lazım bunları. luna beni seç. bak denize de güzel dedin. ümit veriyosun olmuyor bak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 hedef şaşırdı eleman. run fer ya life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 hahahha :D edit: oha yuh! biraz önce ahahah yazmıştım.. kaç post önce. sistem aynı mesajı göndermişsin dedi. haha yazdırdı bana noluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Jos said: Nişan takıyoruz, ne var? aga pardon da kimden izin aldın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 bunlar ailecek patidelermiş herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 dayak var mı dayak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luna Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Jos said: luna said: yanlış tahlil desem:D Değil anacığım yanlış falan, karşındaki de çocuk değil. Şimdi nerde buluşuyoruz onu söyle sen bana, nişan falan yapılacak daha bi ton iş var. Konuşup halletmemiz lazım bunları. takıl sen o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 luna beni seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luna Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Alcadras said: Jos said: luna said: yanlış tahlil desem:D Değil anacığım yanlış falan, karşındaki de çocuk değil. Şimdi nerde buluşuyoruz onu söyle sen bana, nişan falan yapılacak daha bi ton iş var. Konuşup halletmemiz lazım bunları. luna beni seç. bak denize de güzel dedin. ümit veriyosun olmuyor bak :( seni seçtim pikaçuuu diye espri yapma isteği uyandırdım bende:S:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 bak tam da ben "beni seç" demişim. aynı anda sen de alıntılamışsın mesajımı. kalp kalbe karşıdır derler. beni seçtin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Aynada fotoğraf çekilmek modaymış MÜSFİ ABİ! karışımdan sonra mideye inmek üzere bune? Metelciyiz eağbi! çadırıda kurarız havamızı atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 flash patlamış (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 konsepti o you fail flash patlamayınca kızlar vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 bunca yıl "sorun nerde yarabbim" diyordum. sayende öğrendim. nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 asfd oraya buraya kafasini sokup duruyor salak oğlum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ahah kulaklara gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 salak kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 salak cocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 AHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 dory said: salak cocuk. kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 bi fotoda bnden gelsin o zmn yeni albüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar