Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 AYCAN SLM asdadasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 can ayısına rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mortis said: dedim sana çok içtin die xP Yok olm çok içmemiştim, ama çok içmişim hakkaten, de sonradan koydu, senin öngörmüş olmana imkan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 cücenin göğsünün balık kuyruğu şeklinde terlemesi turned me on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 o t shirtin altındaki kılları görsen sen. neden balık kuyruğu anlarsın! asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Cons said: cücenin göğsünün balık kuyruğu şeklinde terlemesi turned me on abi postun anlamsızlığa bak ahuahahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 selam. seviyorum hepicüünüzü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Cons said: cücenin göğsünün balık kuyruğu şeklinde terlemesi turned me on yıllardır özenle her sabah kıllarımı balık şeklinde taramamın sonucu bu, hak ediyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 xunn said: Cuce said: xunn kac kilosun? daha kac yaşındasın lan! şişimişsin git zipor yap Ne kilosu, 55 kiloyum ben, 1.75 boy var zaten. sende nasıl 1.74 boy var be, benden kısa değilmisin sen? edit: ama sen veletsin daha doğru uzuyosundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 hahaha adam cüceymiş cidden pro e-ports stance de imbaymış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 sen ne kadar elfsen o da o kadar cüce işte. kapışın bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 ben lycan ım çifter çifter gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 bana da birçok kez elf benzetmesi yapıldı halbuki kepçeyim kulaklarım saçların arasından çıkıyor alaksız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Cuce said: xunn said: Cuce said: xunn kac kilosun? daha kac yaşındasın lan! şişimişsin git zipor yap Ne kilosu, 55 kiloyum ben, 1.75 boy var zaten. sende nasıl 1.74 boy var be, benden kısa değilmisin sen? edit: ama sen veletsin daha doğru uzuyosundur Senden uzunum ben. Ayrıca bendeki win/awesome oranından 3 tane cüce çıkar tırto, sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 win -3 awesome -1 olursa -3/-1 = 3 cücede 10/10 olsa 1 olur evet 3 katı olması mantıklı 2nizi de tanımıyorum ama çok ayar veresim geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 sakalsız almıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 mulgear6 said: win -3 awesome -1 olursa -3/-1 = 3 cücede 10/10 olsa 1 olur evet 3 katı olması mantıklı 2nizi de tanımıyorum ama çok ayar veresim geldi :D Sen son lan partide UT'de backstab atan adam değil misin kitana'nun yanında oturan? Ayrıca druid oynuyorsun, direk -5 charisma. Hani öss'dne önceki akşam lan partide sabahladım ya olm, öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Ayarı iyi vermiş ama :D Druidken de hayvanı şey, baykuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 xunn said: mulgear6 said: win -3 awesome -1 olursa -3/-1 = 3 cücede 10/10 olsa 1 olur evet 3 katı olması mantıklı 2nizi de tanımıyorum ama çok ayar veresim geldi :D Sen son lan partide UT'de backstab atan adam değil misin kitana'nun yanında oturan? Ayrıca druid oynuyorsun, direk -5 charisma. Hani öss'dne önceki akşam lan partide sabahladım ya olm, öf. evet aynen o benim :D UT da backstab zor da TF2 de evet o ibneligi ben yaptım ^^ demekki seni tanıyomusum ama napıyım iyi ayar vericek yer gördüm mü duramadım :D hm o manyak sen miydin eheh nası geçti öss? ^^ bi de druide neden -5 charisma ya :( artık rogue oynuyorum o günden sonra hayata bakıs açım degisti lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 elf dediğin 175 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Abi öss kısmı bok gibi geçti ya. Demek ki uyumadan ÖSS'ye girilmiyormuş. İstanbul Fransız dil edebiyat geldi 100'den 96 net yaptıgım halde, o derece ağır sıçış var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 en son hatırladıgım kadarıyla seni seve seve olmadı seve seve götürüceklerdi ama yalan oldu demekki ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 xunn said: Demek ki uyumadan ÖSS'ye girilmiyormuş. Biz sana demedik mi herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Ya yok, hazırlanmadım ki zaten. Kafa dinç girsem de iyi olmazdı. İngilizce baya kurtardı yani. Geçen sene kafa dinç girdik de ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar