tunca Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 daha dispel bile atamıyosun bi de konuşuyosun sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 tunca anladım ki o YAWŞAK gülümseme ve sempatik suratını babadan almışsın. no offense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 I am rubber you are glue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 @tunca fevzi beyin hastasiyim:kendisine ait mp3 klasoru bilgisayarimda fevzi ismiyle mevcut begenerek dinliyoruz fethi saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Ardeth said: I am rubber you are glue you fight like a dairy farmer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 bir çin atasözü derki: "Bir yılı planlıyorsaniz pirinç yetiştirin.Yirmi yılı planlıyorsaniz agaç yetiştirin.Yüzyillari planlıyorsanız insan yetiştirin." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Atölye stajı günlükleri vol 1. 4 gnome. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 bizim atölye stajı gayet torna tezgahının basındaydı yaw bi anda farklı geldi bana atolye deyince :D staj zevkli bişi yaw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 oğuz resmen belli ediyon her fotoda kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 oğuz bana metal-iş gözlüğü versene bi şekilde sgssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Sly-One said: tunca anladım ki o YAWŞAK gülümseme ve sempatik suratını babadan almışsın. no offense. eyvs mi desem ne desem bilemedim dgdf irin said: @tunca fevzi beyin hastasiyim:kendisine ait mp3 klasoru bilgisayarimda fevzi ismiyle mevcut begenerek dinliyoruz fethi saolsun ileteyim bi ara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 MarcOConner said: bizim atölye stajı gayet torna tezgahının basındaydı yaw bi anda farklı geldi bana atolye deyince :D staj zevkli bişi yaw... Zaten atölyenin dibindeki sınıfa geçmiştik dinlenmeye millet çalışırken o ara çekildi. Ayrıca hiçte zevkli birşey değil, 7 saat eğe yapmak vs. Teşekkürler Gökalp, ben de seni seviyorum. Aşkım, Nihanım veririm bir şekilde sen iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 (L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 cerebralis said: puhahaha can olum sen sorunlumusun,bi de benim fotolarıma mal dio:D seni diabloya havale ediorm lan çok kestim ben onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Cons said: +1 kankut evde olsam damlardım valla nası canım çekti. 3 aydır evimi ailemi göremiyorum. onlarda nerdesin diye 1 kere aradılar o ayrı konu. istanbulda olduğumu bile hatundan öğreniyolar. onu bile benden çok arıyo annem lan. çok dertlendim böyle. insanlar babası ile msn de görüşüp resim koyuyorlar şikayet edesim geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Pyro said: MarcOConner said: bizim atölye stajı gayet torna tezgahının basındaydı yaw bi anda farklı geldi bana atolye deyince :D staj zevkli bişi yaw... Zaten atölyenin dibindeki sınıfa geçmiştik dinlenmeye millet çalışırken o ara çekildi. Ayrıca hiçte zevkli birşey değil, 7 saat eğe yapmak vs. Teşekkürler Gökalp, ben de seni seviyorum. Aşkım, Nihanım veririm bir şekilde sen iste. nie bea tam olarak yapmadım belki ondan bana oyle geldi... sabah gidip bi cay içiosun. sora tornanın basına gecip 1 2 parca işler gibi yapıosun sora cıkıp bi cay daha derken ogle yemegi. sora ustaları izliosun biraz daha sora bi cay daha bi cay daha derken gun bitio eve donuyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 MADBOY said: Raki icince bilekten gorgor'a terfi ediyor. gorgorgorgorgor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 hai. utopia geri döndü. bugünü de bunla işaretliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 ısırırım <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 selin yarını da bişeyle işaretliceksen girmiyim topice :S:S:D:dD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 oh ne ala, ben onu bunu ısırsam banlanırım. bende ısırıcam lan! Saeros, ısırdım anam senı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Pha said: Haha bişey demiyorum olm çok küçüktün o zaman 13 yaşında falanmıydın lan, ayrıca bana ucuz mage diyene bak bana dispel at diyo, Penth'den betersin o da ilk WSG karşılaşmamızda fade atmıştı. ahahaha ne gunlerdi, ilk defa instance disina cikmistim sdfsdfd, baktim adam healliyorum diye bana yoneldi, panik oldum fade attim dfsahf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 ahaha ben bıle hatırlıyorum öle bi hikaye paticikte, senmiyfin o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 cüce elfi ısırmaz, ısırırsa cüce olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar