mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 asıl yataktaki ayıp olmaz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 "ayıp yataktakini yatakta yapmazsan olur" dersek sanırım en doğru tanımı bulmuş olucaz. ben film izlecem by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 uyumanin neresi ayip ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ben de yatıyım mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 いくぞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 aquila said: uyumanin neresi ayip ya? işte gidip yatakta değilde mutfakta uyursan ayıp mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ayar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 kaç ayar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 edit: AYAR KAÇSANA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 edit: kime kaçim! edit2: ben niye kaçıyorumki ben ayar mıyım edit3: öylesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 iceri kac, kafalik orta acicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mortis said: いくぞ ANAMA KÜFRETME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 küfür geldi ban ban ban acımak yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 iku zo yazdım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 annene küfür ettim demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 oha ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Eternalus said: 'O' AN Fotoğraf Hindistan'dan... http://www.ntvmsnbc.com/modules/slideshow/VeInsan20051004/images/03.jpg Lucknow'da bir bankın üstüne trencilik oynar gibi arka arkaya dizilmiş bu sevimli çocuklar, bir kutlamadaki gösterileri için sıralarını bekliyor aslında. Bu yıl 136'ncı doğum yıldönümü kutlanıyor Hint lider Mahatma Gandi'nin...''Şiddet göstermeme, inancımın birinci maddesidir. Aynı zamanda o, benim itikatımın da son maddesidir'' diyen pasifist siyasetçi ve düşünce adamı Gandhi, İngiliz sömürgeciliğine karşı Hint milli hareketinin en önemli lideriydi. Yuvarlak gözlükleri de onun simgesiydi adeta. İşte bu çocuklar da Gandi gibi giyinip, Gandi'nin gözlüklerinden takmış, ''Hepimiz birer Gandi'yiz'' der gibi... (Reuters / Pawak Kumar) Fotoğraf Sri Lanka'dan... http://www.ntvmsnbc.com/modules/slideshow/VeInsan20051004/images/04.jpg Eskilerde Göksu'da da şemsiyeli hanımefendilerle şık beyefendiler, böyle romantik anlar yaşardı. Bu romantiklerse Sri Lanka'dan. Çiftler, sahildeki banklarda aşklarını yaşıyor. Sık sık yağan yağmura alışkın Sri Lankalılar. Yağmur engel değil aşklarına. Şemsiyeleriyle bu romantik ortamın keyfini çıkarıyorlar. (Reuters / Adeel Halim) Fotoğraf Los Angeles'tan... http://www.ntvmsnbc.com/modules/slideshow/VeInsan20051004/images/05.jpg Sağanak yağmur çakan şimşekle kenti etkisi altına almış. Binalar ışıl ışıl, sanki bu elektriği doğadan alıyormuş gibi görünüyor. (Reuters / Gene Blevins) Fotoğraf Libya'dan... http://img169.imageshack.us/img169/5466/ohadanszktlaaannz0.jpg Türk bir ailenin çocuğu olan Eter 'Hakan' Nalus, hayatında ilk kez bir dansöz görüyor. 2 2,5 yaşlarındaki Eter, yumuk yumuk elleriyle, müziğe eşlik etmek için, baş ve işaret parmaklarıyla parmak şıklatmaya çalışıyor. Yıllar sonra Eternalus, akranlarının "Benim saçım küçükken sarıymış." geyiklerine katılmamayı tercih edecek, kahverengiye dönmüş saçlarını daha güzel bulacak belki de, kim bilir... Disko topundan yansıyan ışınlar, parıldayan dansöz kıyafeti içindeki Libyalı kadının esmer ve pürüzsüz teninde dansederken, Eternalus'un gözlerinin hedefi, bizlere onun gülüşünden daha çok şey anlatıyor... (Aile Albümü / Eternalus Sr.) X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Gece çalışmak kötü bişey ya.Tüm o muhabbetlere giremedim.Ama bu gece ve yarın gece,geceler benimdir.Coming soon,wait me paties. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Artiz Emir'e bak hemen foto koymuş manitayla şekil yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 hahhhaha eternalusun konsept süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 kıskandım lan bi daa yapmayın sdjkghskjdh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Kim derdi ki elalemin ilaçlı dürümünü! yemeyen voyiküç büyüdüğünde bi playboy olsun Bide kırmızılı eleman tişörtünü ters giymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar