Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 zaten beslenememenin sebebi wow'dur.
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 yok ben usengeçlikten yemek yemiyorum bi de çok sevmiyorum yemeyi wow oynamıyosam bile evde otururken yiyemiyorum oyle yemek
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Overseer said: dory annemin gençliğisin birebir undo undo ctrl+z cancel sistem geri yükleme
dory Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 yemek yemeyi ve tuvalete gitmeyi ben de sevmiyorum
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ben de yiyemiyorum. (56) fakat wow oynayınca bambaşka oluyor. benim arkadaşımın göbeği dizine değmeye başlamış ama kendisi çok şişman değil. çok ilginç değil mi?
dory Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 oha annesine de benzetmiyo peki pekala işte bu yuzden koymuyorum foto toplasip moralimin icine siciyosunuz simdi de sh heroic yapmaya gidiyorum.
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 aa ayıp ettin dory zaten bi kere kızlar tuvalete gitmez diye bilinirdi bizim zamanımızda yeni yeni basladılar tuvalete gitmeye dfgd ayrıca tuvalete gitmek ayrı bir zevktir sırf o tuvaletimi yaparkenki zevk için bol bol bira içtigim gunler vardır :D sıcak kumlardan serin sulara atlamak gibi :D
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 dory said: tuvalete gitmeyi ben de sevmiyorum garip Ferrero said: ben de yiyemiyorum. (56) ince
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 sethekk mi shattered mi? sethekk ilk boss aglatıyo eheh shattered'daki timed da baya aglatıyo baron run yaparım onu yapmam oyle diyim bi title alamamıstım ama my pve days are over nihohoh
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ya kalabalık ortamda çok bira içip kafa çakır keyf bir şekilde pisuvarlara yol almak çok zevkli. sonra gidiyorsun pisuvarda işeyen herkesin kafası iyi, sağa sola bakıyorlar. sen de bekliyorsun. işiyorsun, çok zevkli. gerçekten.
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 şaka yaptım dory çok güzel ama normalken
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ben uyumayı da seviyorum aslında ama oyle saat 12 de yat uyu diil boyle bugunku gibi sabahlamıs olucam sonra bu saatlerde tuvalete gidip bi yatıcam arkadan da müzik açıcam tarz filan farketmez ohh hayat budur :D o yorgunlukla bayılıcam kedi gelicek sonra dürtücek yalıyıcak filan ay sabırsızlandım gittim ben :P
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Ferrero said: ya kalabalık ortamda çok bira içip kafa çakır keyf bir şekilde pisuvarlara yol almak çok zevkli. sonra gidiyorsun pisuvarda işeyen herkesin kafası iyi, sağa sola bakıyorlar. sen de bekliyorsun. işiyorsun, çok zevkli. gerçekten. diimi hatta arkadaşlarınla berabersen -ki öyledir- tuvalete beraber girersiniz gözler üzerinizdedir. çok zevkli.. bencede. gerçekten
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 tunca said: SoulCube said: o deilde bi anda niye bu kadar fotoğraf koyma isteği duydun dory onu anlamadım. ayrıca bi resmin bi resmini tutmuyo tam olarak nesin anlayamadım. birinde şirin birinde canavar gibisin. ayrıca metalci gibi takılıp sert boyalar sana yakışmamış. sadelik her zmn iyidir. mesela bi resimde bi arkadasımın kız arkadasına benzettim hass dedim sonra baska resim gorunce he deilmiş dedim. yok yok metalci hali daha iyi bence =P Arada yaş farkı tunca, ümitlenme.
oper Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 sevemedim ben bunun sesini ya. herkes ölmüş bitmiş :S
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Aha ben mezuniyet balosu öncesi hayatımda ilk defa takım elbiseyle. O ayakkabıların burnunu o kadar gereksiz uzun yapanları öldürmek istiyorum. Ayakkabı ayağıma tam ama palyaço ayakkabısı gibi duruyo :( Neyse öyle işte gömleği de aceleyle o gün alıp ütüsüz giymiştim mecburen, çok maceralı bi gündü.
Öne çıkan mesajlar