fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ağır atar yedin git bence. ayrıca mersine takılmak ne hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ben içmeye ankaraya gidiyorum takılmak için bir günlüğüne mesela fedecim öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 kızıl saç dediin çayla gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 1 günlüğüne ankaraya mı gidilir. bok gibi ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Hadi takıldın diyelim de, takılmak amaçlı giden bir insan olarak ne kadar dayanabilirsin ki Mersine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 herkes gider mersine BeIlow gider mersine :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 mersin adana güzel yerlerdir candır öle demiyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 fede said: 1 günlüğüne ankaraya mı gidilir. bok gibi ankara doveet dese ki gel ankarada buluşma yapıcaz . 1 günlüüne gitmicen mi he söle bakalım!? fikirtepe muhabbeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ya da benim elimin tersine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 dovett ankaradamı :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mersin'e giderseniz Kerebiççi Oğuz'dan Kerebiç yemeyi unutmayın Harika bir tatlıdır Kerebiç hastasıyım mersinden sipariş veriyorum glen giden oldu mu izmire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 koşarak giderim. her gün ankaradayım çünkü ama yine de koşarak giderim mesaj yerine ulaşır umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 BeIlow said: dovett ankaradamı :O ne yazık ki memur o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Nesi güzel Mersin ve Adana'ın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 aman tanrıım!süper sağlammış doveet. edik:iki "o" degil "e"miş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 memur nedir ya oıhfshaudgahga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Marl0_on said: Nesi güzel Mersin ve Adana'ın? Kerebiçi güzel kebabı güzel her şeyi güzel hastayım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ben sevdim mersin ve adanayı :D nesi güzel olunca güzeldi işte kaldığım bi hafta ^^ ankaraya giderim bende ya zaten hep gittiğim yer bu sıralar gidemedim pek ama larakenle içmeye gitmeye çalışıyorum arada:P istanbul içinde sosyallik sığmıyor bana evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Heh, bi gidip görmeli zaten, ama 2. bir sefer gitmem sanırım 2sine de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 profiterol bianco (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Ayrıca bu doveet'te ne var ki benim göremediğim, alsancakta filan adım başı görmüyor muyuz zaten benzerlerini, gayet normal bir tip değil mi şimdi bu insan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 fede said: memur nedir ya oıhfshaudgahga mehmet umur geyiği vardı bi aralar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 fede said: kahvaltı yes bebeyim beni her yerde anlıyosun =* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ayrıca itiraf eklemiyodum beklemiyodum ama mersin ve adananın kızlarıda çok güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Marl0_on said: Ayrıca bu doveet'te ne var ki benim göremediğim, alsancakta filan adım başı görmüyor muyuz zaten benzerlerini, gayet normal bir tip değil mi şimdi bu insan? sen hepten kopmuşsun, votka connecting people öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar