karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 .x resurrect gtümden salladım çok afedersiniz oluyo mu öyle ?
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 .resurrect oluyo da .x resurrect neden olmuyor ben de 56 diye biliyorum edit üstüne edit : ya makinesi sağlam biri varsa bi sphere açsa da makara yapsak
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ginaly said: oha. ayetel kürsü. yaa por ort gravi yedirir adama valla.
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 fede said: Cd- said: çok gergin bi ortam var bence orda. bi konuyu yemekte konuşmuşsunuz gibi Türkiye'nin gidişatı ve patates kızartmaları üzerine konuştuk. Evet 10 sayfa önceki fotoyu upladım yes!
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Cons o fotoğrafta kaç balık şehit oldu biliyor musun Allah adına?
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Pen Duick said: Cons o fotoğrafta kaç balık şehit oldu biliyor musun Allah adına? hakka giden yolda elbetteki bazı fedakarlıklar yapılacaktır. Önemli olan feda edilemeyecek değere ulaşabilmek dostum. :D
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 of patates sosis , efsane canım çekti.
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Oha, ben çayları farketmemişim. çay ne lan harbi.
Domino Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Doveet said: bu da ben efendim! oha! oha oha oha..
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 sabahsa çay, ama sabah sabah o kadar ağır yemek de garip en iisi kola gider onun yanına . ama çay da candır. yine de bi kültür çatışması olmuş.
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 evet kızıl saç filan oha ya yalnız tanıdığım birine çok benziyor :D mersinde takıldın mı hiç
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 olmaz olmaz ! çay içeceksen gidip ezine peynirini taze çıtır simidini alacaksın domatesini biberini doğrayacaksın ya da omletini yapacaksın zeytinin olacak kış aylarındaysan çiçek balı tereyağı olacak. Sosis patates akşam işi birayla olur o !
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 BeIlow said: evet kızıl saç filan oha ya yalnız tanıdığım birine çok benziyor :D mersinde takıldın mı hiç şşt, kapsama alanından hemen defol git !
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 BeIlow said: evet kızıl saç filan oha ya yalnız tanıdığım birine çok benziyor :D mersinde takıldın mı hiç YÖRÜ LA
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 BeIlow said: evet kızıl saç filan oha ya yalnız tanıdığım birine çok benziyor :D mersinde takıldın mı hiç alırım ayağımın altına
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 oha dövseydiniz :D dovett slm çok tatlısın 194 boyundayım kendi işim bebekte evim var dfjkljasd
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 doveet 2. rayka vakası yaşıcak galiba
Öne çıkan mesajlar