karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 .x resurrect gtümden salladım çok afedersiniz oluyo mu öyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 .cast 58 miydi unutmuşum be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 .resurrect oluyo da .x resurrect neden olmuyor ben de 56 diye biliyorum edit üstüne edit : ya makinesi sağlam biri varsa bi sphere açsa da makara yapsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ginaly said: oha. ayetel kürsü. yaa por ort gravi yedirir adama valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 in jux sanct o zmn:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 fede said: Cd- said: çok gergin bi ortam var bence orda. bi konuyu yemekte konuşmuşsunuz gibi Türkiye'nin gidişatı ve patates kızartmaları üzerine konuştuk. Evet 10 sayfa önceki fotoyu upladım yes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Cons o fotoğrafta kaç balık şehit oldu biliyor musun Allah adına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Pen Duick said: Cons o fotoğrafta kaç balık şehit oldu biliyor musun Allah adına? hakka giden yolda elbetteki bazı fedakarlıklar yapılacaktır. Önemli olan feda edilemeyecek değere ulaşabilmek dostum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 of patates sosis , efsane canım çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 patates sosis ok de çay ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 kahvaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 çay candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Oha, ben çayları farketmemişim. çay ne lan harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Domino Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Doveet said: bu da ben efendim! oha! oha oha oha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 lag var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 sabahsa çay, ama sabah sabah o kadar ağır yemek de garip en iisi kola gider onun yanına . ama çay da candır. yine de bi kültür çatışması olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 evet kızıl saç filan oha ya yalnız tanıdığım birine çok benziyor :D mersinde takıldın mı hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 olmaz olmaz ! çay içeceksen gidip ezine peynirini taze çıtır simidini alacaksın domatesini biberini doğrayacaksın ya da omletini yapacaksın zeytinin olacak kış aylarındaysan çiçek balı tereyağı olacak. Sosis patates akşam işi birayla olur o ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 BeIlow said: evet kızıl saç filan oha ya yalnız tanıdığım birine çok benziyor :D mersinde takıldın mı hiç şşt, kapsama alanından hemen defol git ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 BeIlow said: evet kızıl saç filan oha ya yalnız tanıdığım birine çok benziyor :D mersinde takıldın mı hiç YÖRÜ LA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 BeIlow said: evet kızıl saç filan oha ya yalnız tanıdığım birine çok benziyor :D mersinde takıldın mı hiç alırım ayağımın altına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Ahahah.. Ankara her daim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 oha dövseydiniz :D dovett slm çok tatlısın 194 boyundayım kendi işim bebekte evim var dfjkljasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 doveet 2. rayka vakası yaşıcak galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar