sesu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 o vans lar neli? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 he ashdasd bilmem ayak topuklarımdan biri çatlak benim üstüne basınca acıyordu oradan alışkanlık oldu aslını istersen ^^ bide ayaklarını yan kırıp yan yürüyüş var ayakların rahatlaması için filan oradan kalma bişi vanslar kuru kafalıydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 bi an ayaklarını böyle kırarak yürüdüğünü hayal ettim, komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 onlara ayı yürüyüşü, ördek yürüyüşü falan diyorlardı bi de galba.. içe bas, dışa bas, topuk üstünde yürü falan filan. bilekleri çok sakatladığım için bol bol yaptım, hâlâ alışkanlıktan yaparım evde ehuhe.. ama yamuk basmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 bende öle kaldı alışkanlık işte :D şu an düzeldi ama otobüste filan ayağımı çok düz tutunca bu pozisyona geçiyorum ayak ağrılarından kurtuluyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 şöle bi gözlemim oldu geldiğim gibi doveet arkadaşımız gelmiş güzel güzel fotolar koymuş hemen ardından bütün paticik beyfendileri bütün kozlarını ortaya koyarak, en yakışıklı pozlarını sergilemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 erkek adam komando dansıyla yürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 nası oluyor o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 3 adimda bi yatip 10 sinav cekiosun.. sdfsdf harbi merak ettim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 bana komando dansı deme :D babam askerdi benim jandarma ceza olarak süründürürdü resmen evde dkjf şöle çok eski bir foto sdjfjas :D edik : paticik albüm varken emoluk yoktu o zmndan demeniz lazımdı bana emo :( çok üzüldüm şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 erkek adam yürümez değil miydi o ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mortis said: şöle bi gözlemim oldu geldiğim gibi doveet arkadaşımız gelmiş güzel güzel fotolar koymuş hemen ardından bütün paticik beyfendileri bütün kozlarını ortaya koyarak, en yakışıklı pozlarını sergilemişler. yiğidin malı ortadadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 doğru didin mortis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Lidriel said: bunu bunun bi çok fotosu böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 mahmut emmi bizim köye gız geldi der ve fede'nin muhteşem fotosunu koyarım..fede: işte bu adam güler yüzlü bir ömür vaadediyor ey pati kızları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 yanlış anlaşılmasın, bunda yanlış bişey yok. doğamız gereği böle olması lazım zaten. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 dasa sen hala ordamısın ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Llama said: saklıyorum barış eski fotoları o günle ilgili tüm fotolar istiom :D ps:msnden tabi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 mortis'e katılıyor ve kendi kozumu ortaya koyuyorum, umarım beğenilir http://img253.imageshack.us/img253/7434/image337emf4.jpg biraz karanlık çıkmış sry bi de, Lidriel said: abi kendine niye bunu yapıyorsun BeIlow said: neyi Lidriel said: bunu http://img378.imageshack.us/img378/4040/image347lg7.jpg (hayır bu ben değilim :))))9 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 doveet adlı bi kullanıcı varmış buralarda, nerde o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 aslında bende onun için geldim telefonla aramışlardı şaka tabi ayrıca o ayak konusu cidden ayağım bir çok kez sakatlandığı için öle alışkanlık oldu. Basketbol oynadığım dönemde çok sakatlanıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 fsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 basketbolu da mı o tarz basarak oynuodun xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ahashahaah daasssaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar