tunca Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 m/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 oo koltuga bak uyurumb en onun üstünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ayagım bakmadan önce 5 kere düşünün bugün yaptım : ) paylaşasım geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 nabtın ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 çok şekil olmuş hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 kırılma ihtimali varmıdır ki acep :s yatagın ayagına vurduk tamda köşeye sabah şuan bu hale geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Benim ayağım dolabın altına girmişti dolapta üstüne bir garip olaylar karmaşasıyla birlikte düşer gibi olmuştu neyse olay mühim değil,bu ayağınızın bilekle parmaklar arası artık pist gibi temiz olan kısmı varya hah işte orası kırılmış.Kemik azıcık yukarıda kaynamış.Çok farkedemiyorsun ama kırılıyorlar yani.Bir doktora git ne olur ne olmaz.Benim şimdi beklemem gerekiyor kırılıp tekrar kaynaştırılma olayıda yokmuş.Kendi kendine düzelirse düzelirmiş yoksa orası biraz çıkıntı kalırmış.Sen git yani doktora olayın özeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 fede said: fail emo http://img384.imageshack.us/img384/3357/gndlkjbgbmpeh8.jpg ZUAHAHHAHAHAHAHAHAHA NİAHAHAHAHHAA PUAHAHUHUHUHUHUHU eheh ehe.. fiyuuu... heh.. ZAUHAUAHAHAHA NUNAHAHNAHAHANİHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 bişey olsa şişerdi neyse bakalım yarın ola hayrola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ahahah dassaa ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Llama said: kırılma ihtimali varmıdır ki acep :s yatagın ayagına vurduk tamda köşeye sabah şuan bu hale geldi kim kim vurdunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 beynim ve vucudumla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 fede said: ahahah dassaa ya :D abi çok güldüm. deniz'in (nc deniz di mi?) fotoları bile solladı.. ki 10foto falan vardı herhal onun koyduğu.. senin ki 10foto gücünde muhteşem bi eser! harika bi çalışma. annem kardeşim falan da geldi beraber güldük.. ama dedim "işte fede aslında böle bi peter petrelli.. komik çocuk süper tip kesmiş.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 oha, ailecek mi takip ediyosunuz abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Ehe. Ailecek beğenerek izliyolarmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 senin fotoya özel oldu. ne yalan söyleyim çağırdım bizimkileri. süper süper süper diye bağıra bağıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 o dudak ifadesi, saçlar.. abi çok komik gerçekten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 dasaaa iptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 allah seni de güldürsün ne diyim. geberdim valla gülmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ahahaha saolasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 auhauhuahuzuahzuahzauhzua pofofoffo kjdsaghkjhg dasaa ya dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 fede resimlerinedn böhg geldi artık dfdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 yok lam daha fazlasını istiyoruz hatta ünlü filmlerden aparmalar, esinlenmeler devam etsin.. pter petrelli, bağa mı didin... you shall not passs! falan filan da olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 buda benden olsun bakar bakar beni anıp dalga geçersiniz http://img134.imageshack.us/img134/3285/adsztf3.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 niye gidiyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar