Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ehe güselmiş, ben de yapçam. sağdaki ben, soldaki enişteniz :)
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Emaleth said: ehe güselmiş, ben de yapçam. sağdaki ben, soldaki enişteniz :) Haha ben de çok orjinal bi olay bulduk sanıyodum komşu ;)
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ema abla gizemli kişilik ya. foto koyduğu gün sadaka vercem valla :P
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ne bilim ya biri daha sevinsin diye. ilk aklıma o geldi. ne bilim sen sevinceksen dürüm yolliim :P
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Fistan said: Alcadras said: yaptığım hesaplara göre 1 ya da 2 sayfada bir resimli gitmişiz. şimdi 2. sayfa bitiyor. o yüzden çabuk resim koyun. 5. defa yemedi mi senin foto :D koyaydın ifşa etmek istemiyorum daha fazla.
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 hahaha of soldaki ben sagdaki yengeniz
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 benimki biraz değişik oldu. soldaki ben sağdaki yengeniz
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 madem herkes gölge tribine girdi biri bunu yapmalıydı imkanım var neden olmasın dedim soldaki ben sağdaki yengeniz saygılar.
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 asinanyavuz said: imza ile süper uyum. Yok ben arkadaşın dayıoğluna ithafen koydum. Bir bağlantı kurdum arada.
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 o kadar uzun saç sevmiyorum artık abi ben uzun saç kulak memesine kadar yeter
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Sly-One said: madem herkes gölge tribine girdi biri bunu yapmalıydı imkanım var neden olmasın dedim soldaki ben sağdaki yengeniz saygılar. AEHAEHAHAHEHAH
oper Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Sly-One said: madem herkes gölge tribine girdi biri bunu yapmalıydı imkanım var neden olmasın dedim soldaki ben sağdaki yengeniz saygılar. auhauhsuahsuahsauh
Öne çıkan mesajlar