MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Ya bakteriyi geçtim ter kokusundan arınır, kıldan tüyden vs arınır, iyidir, zemin kat + bahçe olmasının keyfini yaşıyorum direk sabahları, açıp bırakıyorum püfür püfür püfür esiyor. De ayriyetten aile evinde olunca ayrı, öğrenci evinde olunca toplamaya üşenmek bayağı normal, alışkanlık yoksa bi de.
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 aile evi ne dostum?! KAHRETSİN ADAMIM, AMERİKAN RÜYASINDA MI YAŞIYORSUN, HA?
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Ben yeni kalktığımdan mı öyle geliyor, çok acaip şeyler mi konuşuyosunuz.
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Saeros said: aile evi ne dostum?! KAHRETSİN ADAMIM, AMERİKAN RÜYASINDA MI YAŞIYORSUN, HA? PS: Svetlana, nihöhöhöh.
irin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Saeros said: aile evi ne dostum?! KAHRETSİN ADAMIM, AMERİKAN RÜYASINDA MI YAŞIYORSUN, HA? ahaha aile evi,off özledim yeminleN özledim anam gelsin yatagını topla desin! guzel seyler bunlar
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 yatağı toplamak çok manasız sadece topluluk takıntısı olan insanlar yatağını toplar arkadaş. bırak açık kalsın ne olacak?
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 sen bana takıntılı mı diyorsun şimdi?
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 -alatariel- said: şaşı maşı ama güzel kız
fede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ne alakası var ya yatak toplamakla takıntılı olmanın abi. belki adam yatak düzgünken kendini daha rahat hissediyodur.
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 benim de tam tersi; toplanmış yatak görünce aynen atlıyorum üstüne. o ne lan öyle. yatak abi o süs değil, yatıyorsun uyuyorsun. olayı bu.
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 kuş mu lan bu düzgünken daha rahat uyayacak yatakta? bozmadan uyuyor adam yatağı bence. o derece. : )
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 abi hakketten yatak niye kapatılır akşam nasılsa tekrar yatıcaz
fede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 anarşikmisiniz lan siz. düzen iyidir olm. kaso düzenin en yüksek formu değildir. kimden öreniyosunuz bunları ya
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 yatak daanıkken oda çok daanık görünüo o yüzden
fede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 hayır tamam yani benim yatağımda hep dağınıktır. ayrıca ben niye utkunun avukatlığına soyundum lan. kendi ağzı yokmu adamın. savun lan kendini. ben de toplamam yatağı hacı.
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 MADBOY said: Saeros said: aile evi ne dostum?! KAHRETSİN ADAMIM, AMERİKAN RÜYASINDA MI YAŞIYORSUN, HA? PS: Svetlana, nihöhöhöh. ne alaka lan?
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 N-c said: -alatariel- said: şaşı maşı ama güzel kız
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 fede said: hayır tamam yani benim yatağımda hep dağınıktır. ayrıca ben niye utkunun avukatlığına soyundum lan. kendi ağzı yokmu adamın. savun lan kendini. ben de toplamam yatağı hacı. ahauahashdfjsahdkasjhd!
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 aynen öyle işte. hani birisi çıkıp da; o zaman yıkanma nasılsa kirleneceksin derse verdiği bu yüzeysel örnek yüzünden göt kısmımı kullanarak gülerim.
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 oha laraken +1 http://www.wowhead.com/?item=20875 gece idolümsün artık dfgdfgdf
Öne çıkan mesajlar