utopia Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 aga tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 biri beni mi çaardı. a. selin. naber kız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 utopia said: utopia turgutreisten bildiriyor. lan 12 gün kaldım turgutreiste insan bi söler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 kulağındaki kablolar dışarı çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ya daha yeni dönmüşüm turgutreisten izlerinden kurtulmaya çalışıyorum aklım herşeyim geride kalmış... siz gidip reisten fotoğraf koyuyorsunuz. yine tatil yapma sevdası pörtledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 selin arkadaki amcanın enseden sana kadar ne hattı çektin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 iyidir kız dinan. ulan taner. ben fal mı açtım. facebooktan ulaşabiliniyo bana bu ara valla bi tek. çaksaydın bi mesaj. bütün yaz bodrumdayım diye sağır sultan duydu be. yuh be. edit: kulağımda mp3 çalar zımbırtısının kulaklığı var. dayanamadım arkadaki amcadan hat çektim between the bars dinliyodu afdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 herkes turgutreisteydi ve haberiniz yok muydu? Bi pati pati diye bağırıp yoklasaydınız çılgın tatil ortamında çok dikkat çekmezdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ne tatili anam be. ameleyim ben şahsen sdf. izin günümde gezdim arkadaşımla. çayın 50 ykrş olduğu yegane yer hem de denize nazır. geleni götürücem sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 aga pati t-shirt'ü daha iyi bir fikir olurdu, tabi gömlek tercih etmiyorsan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 akçaya gittin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 OHA BEN DE TURGUTREİSTEYDİM NEDEN HABER VERMEDİNİZ BE ALLAH BELANIZI VERSİN LANET OLSUN HEPİNİZE OF KEŞKE BULUŞSAYDIK ÇOK EĞLENİRDİK FALAN BEN O DENİZİN OLDUĞU TARAFTAYDIM TÜH YA NEDEN HABER VERMEDİNİZ Kİ HEPİNİZ ADİSİNİZ NEFRET EDİYORUM SİZDEN ÇOK GÜZELDİ TURGUTREİS BENCE HERKEZE TAFSİYE EDERİM AMA İNSAN Bİ HABER VERİR ÇOK GÜZELDİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Bilseydim merkezde d marin in oralarda PATİİİİ PATİİİ diya bağırırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 geleni götürürüm dediysek taneri götürürüm misal. ama yani tutup da baluu gelse yağmurlu havada bir bardak su vermem fsdaf. adamına göre pati diye bağırılır. OHA UTKU NEDEN HABER VERMEDİN NE BİÇİM GEZERDİK TURGUTREİS SÜPERİZ MÜTHİŞİZ AGFDGF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ahahaha efsane herkes turgut reisteymiş... BEN DE PHYS 325 DERSİNDEYDİM LAN NİYE HABER VERMEDİNİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Peki ütopcum, gelip de patiii diye bağırsam beni görür müydün ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 panama bandanalı bi deli karaya vurmuş derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Bu kadın ya beni seviyor, ya da benden nefret ediyor. naber canım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 peki ben utop peki been bagarsaaam? bagarmak with a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ütop biziii dış hatlara götür! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 utopia said: panama bandanalı bi deli karaya vurmuş derdim. :( Bağırmam ben de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Ardeth said: BEN DE PHYS 325 DERSİNDEYDİM LAN NİYE HABER VERMEDİNİZ OHA BE BEN O KADAR DA GELDİM, TURGUTREİS ENDÜSTRİ MESLEĞİN ÖNÜNDEYDİM DERS SAATİYDİ BEKLEMEDİM BİLSEM BEKLERDİM OF ALLAM BU NASI KADER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 selin çok sevgili bi karı arkadaşımızdır evet turgutreis güzelmiş gitmem öpçüks<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 didim mavişehirden sevgilerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 rekabet çok arttı, ben arada çekiliiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar