shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ben sınıfta kalmasaydım bende oırda olcaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 yok olmamış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 yok gelmicem ben, iyiyim ankarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ben onu mortise dedim zaten gerçi sen kendini mortis sanıyodun di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Ardeth said: Mortis said: Ardeth said: dory said: kitap koleksiyonunla anca biyikli muhendis kizi tavlarsin burası boğaziçi buraya hem güzel hem akıllı kızlar geliyo yok öle bişey bariz. ya sen bi sus kuzeye bi kere geldin mi? alalal geldim ilk senem kuzeyde geçti. sizin tabi mühendislik ve fen bölümlerinde standartlar düşük olduu için, güzel gözüküodur gözüne asdads xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 şşt öyle denmez, saldırganlaşıyo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 nefes alsin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Ardeth said: ben onu mortise dedim zaten gerçi sen kendini mortis sanıyodun di mi hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 nileppezdel said: Yavaş girişin lan seneye hem çok güzel hem çok akıllı hem de çok iyi kalpli bi kız gelcek Boğaziçi'ne. Yani. Ardeth haklı :D öss'ye mi hazırlanıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 2+2=5 imiş bi yerde duydum adam ıspatlamış bide dgdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 nileppezdel kızmıymış??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 @shutdownx tabi canım adamın adı da O'brien hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 dory said: nefes alsin yeter. evet ağzı dory'nin ağzı gibi kokmasın bi de ama of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Saeros said: nileppezdel said: Yavaş girişin lan seneye hem çok güzel hem çok akıllı hem de çok iyi kalpli bi kız gelcek Boğaziçi'ne. Yani. Ardeth haklı :D öss'ye mi hazırlanıyosun? Yok seneye derken bu sene. Bitti yani girdik çıktık ÖSS'ye. ayrıca hayır tabii ki o kız ben değilim, kız da değilim. Sen taktın bana ya hep giydiriyosun burda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 mortis dory dende komikmiş yavs fdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 mortis inceymiş lan ben dobik sanıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 1.65 boy 45 kiloyum. tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Ardeth said: dory said: nefes alsin yeter. evet ağzı dory'nin ağzı gibi kokmasın bi de ama of agzimi nerden biliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 hem öyle, hem de çok sanatsal foto koyuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 beybin dobikti galiba bi kız vardı dobik :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Vingthor said: mortis dobikmiş lan ben ince sanıyodum fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Saeros said: nileppezdel said: Yavaş girişin lan seneye hem çok güzel hem çok akıllı hem de çok iyi kalpli bi kız gelcek Boğaziçi'ne. Yani. Ardeth haklı :D öss'ye mi hazırlanıyosun?(:P):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 dory said: Ardeth said: dory said: nefes alsin yeter. evet ağzı dory'nin ağzı gibi kokmasın bi de ama of agzimi nerden biliyosun sen benim nekrofili olmadığımı nerden biliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ooo çelik aynalar devreye girecek birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 shuTdoWnX said: beybin dobikti galiba bi kız vardı dobik :S tüm pati kızları dobiktir aksini iddaa ediyorlarsa resim koysunlar :A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar