Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Başımıza taş yağıcak

Patiye dişi bir yaşam formu 2 in 1 resim koymuş ve rep alamamış!
Üstüne üstlük gay muhabbeti dönüyo!

Ya sonra ciddi ciddi adı gay sitesine çıkıyo paticiğin ya...
Mesaj tarihi:
irin said:
varsayabiriz ama genelleyemeyiz,zira pati tum genellemelere karsı bir forum asdfgh

Bu dahil bütün genellemelerim doğrudur. Genellemeler güzel şeylerdir, istisnalar kaideyi bozmaz, asteroth yumuşaktır, güller kırmızı.
Mesaj tarihi:
xunn said:
irin said:
varsayabiriz ama genelleyemeyiz,zira pati tum genellemelere karsı bir forum asdfgh

Bu dahil bütün genellemelerim doğrudur. Genellemeler güzel şeylerdir, istisnalar kaideyi bozmaz, asteroth yumuşaktır, güller kırmızı.

:d
Mesaj tarihi:
OOOO geç kalmışım topice.
Arkadaşlar o benim erasmus partilerinden birinde kız kılığına giren norveçli arkadaşım. Kendisi benim gibi straight ve bu tip şeylerle sarsılmaz bizim özgüvenimiz sori : )
Her böyle fotoğrafı olan ibne olsa şimdiye kadar kaan ve ilkeyle çekildiğim pozlardan gitmiştim zaten.
Mesaj tarihi:
çok da eğlendiydik o partide, nitekim kız kılığına girmeyen bi ben vardım çünkü finallerime çalışıyordum partiye 5dk uğrayabildim sadece =(
benim facebooktan almış fotoğrafı xunn ibnesi, kendisi bana karşı duygular besliyor sanırım arkamdan böyle işler çeviriyor kendisi gibi gay olup yüz vermediğim için.
Mesaj tarihi:

Aynı partiden bir kaç resim daha koyım da konsepti biraz anlayın.
Ucuz bi süpermarketten toplam 10 eu'yu aşmadan giyinme konseptli parti. Kız kızlar da mevcuttu hem.

özledim lan böyle ortamları =(

p.s. = @ xunn ve isimsiz kaynağı : go grow some balls first (((o)

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...