Slat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 O zaman Pati'deki popüler erkeklerin ibne olmasının yüksek bir ihtimal olduğunu varsayabilir miyiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 bence mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 varsayabiriz ama genelleyemeyiz,zira pati tum genellemelere karsı bir forum asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Başımıza taş yağıcak Patiye dişi bir yaşam formu 2 in 1 resim koymuş ve rep alamamış! Üstüne üstlük gay muhabbeti dönüyo! Ya sonra ciddi ciddi adı gay sitesine çıkıyo paticiğin ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Zheld:sly abiğ naaptın sen niye yaptın 3 kere yapmışsın bide oy oy allahın hakkı 3 eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 irin said: varsayabiriz ama genelleyemeyiz,zira pati tum genellemelere karsı bir forum asdfgh Bu dahil bütün genellemelerim doğrudur. Genellemeler güzel şeylerdir, istisnalar kaideyi bozmaz, asteroth yumuşaktır, güller kırmızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Slat said: O zaman Pati'deki popüler erkeklerin ibne olmasının yüksek bir ihtimal olduğunu varsayabilir miyiz :P ilahi.. ;D<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 xunn said: irin said: varsayabiriz ama genelleyemeyiz,zira pati tum genellemelere karsı bir forum asdfgh Bu dahil bütün genellemelerim doğrudur. Genellemeler güzel şeylerdir, istisnalar kaideyi bozmaz, asteroth yumuşaktır, güller kırmızı. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 genellemesini bilmiyorum da, paticik niye turuncu? yaaa yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 OOOO geç kalmışım topice. Arkadaşlar o benim erasmus partilerinden birinde kız kılığına giren norveçli arkadaşım. Kendisi benim gibi straight ve bu tip şeylerle sarsılmaz bizim özgüvenimiz sori : ) Her böyle fotoğrafı olan ibne olsa şimdiye kadar kaan ve ilkeyle çekildiğim pozlardan gitmiştim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Kaan ve İlke? Güvendiğin dağlara kar yağar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 can, olmadi birader, hic olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 çok da eğlendiydik o partide, nitekim kız kılığına girmeyen bi ben vardım çünkü finallerime çalışıyordum partiye 5dk uğrayabildim sadece =( benim facebooktan almış fotoğrafı xunn ibnesi, kendisi bana karşı duygular besliyor sanırım arkamdan böyle işler çeviriyor kendisi gibi gay olup yüz vermediğim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 baskasinin feysbukundan resim alip internete yaymak bidikliktir, yapmayin boyle seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Yoo, isizmsiz bir kaynaktan aldım fotoyu, "ABİ KOY LEGENDARY OLSUN" dedi, ve bilirsiniz çok epic adamımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 olsa olsa emre falandır isimsiz kaynak. ne kadar mal varsa silicem bir gün facebookumdan yakındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 o isimsiz kaynak, demek ki ayni zamanda serefsizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ahaha güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 abav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Aynı partiden bir kaç resim daha koyım da konsepti biraz anlayın. Ucuz bi süpermarketten toplam 10 eu'yu aşmadan giyinme konseptli parti. Kız kızlar da mevcuttu hem. özledim lan böyle ortamları =( p.s. = @ xunn ve isimsiz kaynağı : go grow some balls first (((o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Neresi orası? edit: 2. resimde eldeki bira Gösser sanırım, Avusturya olma ihtimali yüksek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 abi babaannemin bi lafı vardı, "boku çişle yıkamak" diye. ondan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Avusturya/Linz, erasmus öğrenci yurt partisi, 2007. Bek tu yu xunn. edit = ya bırakın ortam görmemiş veletler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Linz kampüsü süperdir ya Ayrıca çok iyi partiler oluyormuş ama gitmek nasip olmadı daha, okul başlasın bakmak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar