BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 :P destek çıkan biri :O :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 amcalıgımın 3. yılında benim yiğen: azra derin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 vay kokoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 shuTdoWnX said: Masteis said: logosta ne batmaz yerdir, eskiden kredi sistemi gibi garip bişi vardı. ne kadarlık içersen biriken kredinle ordan eşya fln alıyordun. güzel ceketler vardı iyidi yani önceden. önceleri gayet sakin rahat bi yerdide şimdi biraz genelev modunda. neyse çeşmede bahçe lambasına konan böcüğü inceleme aşaması: böcük fotoğrafı çekenin üstüne atak yapınca malum fotoyuda böyle çekebildi bu ne ya bu nasıl bi içki etkisinde içtin veya cektin kendi içmemiş, fotoğraf makinesini absinthein içine düşürmüş adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 neyim fat benim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 nileppezdel said: Sabancı'da okuyup da yurt odasının fotoğrafını koyana rep vercem. 2 kişilik odada yaşayan varsa tercih edilir. Albümde istekte bulunmak da hoşmuş evet :D 1. Dönemin sonuna doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Sly-One said: Sıcak yaz günlerinde karpuz yeme tutorial'ı : Öncelikle bir adet karpuz alınır. Sonra fazla korkutmadan rahat tavırlarla mutfağa getirilir. Resimdeki üzere karpuza sevecenlikle yaklaşırız. Burada ürkütmemek çok önemli, yoksa kaçar. Sonra çok ani bir hareketle daha karpuz ne olduğunu anlamadan YEMEYE başlarız! yerseniz. Bir de bıçakla kesip yeme versiyonu var, alternatiflere açığız. Teşekkürler. kanka ben bunu görmemişim bicepslere +rep ayrıca 2. fotoda????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Ferrero said: o zaman benden de buraya başrol oynadığım filmden bir sahne geliyor. http://photos-g.ak.facebook.com/photos-ak-sf2p/v253/218/59/688906993/n688906993_1003102_6519.jpg idefix said: röntgen filmimi?? ahhahahaahhahaaaaahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 hafif yeşil yaptım saçları =P ama fotoda gri gibi çıkmış =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 GAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 hiç erkek uzun saçı yok lan sende direk böle kat şekil falna kız gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 hayır elf sensin lan kız gibi bıraktım uzadı işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Hayır Gay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 elf saçı var ama evet hakkını vermek lazım. da biraz daha açık renkli olsa saçların bi de o galın kaşlarını aldık mı tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Abi elf falan değil bildiğin gay yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 yok lan gay adamların uzun saçı olmuo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 tunca said: hafif yeşil yaptım saçları =P ama fotoda gri gibi çıkmış =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Sly-One said: Sıcak yaz günlerinde karpuz yeme tutorial'ı : Öncelikle bir adet karpuz alınır. Sonra fazla korkutmadan rahat tavırlarla mutfağa getirilir. Resimdeki üzere karpuza sevecenlikle yaklaşırız. Burada ürkütmemek çok önemli, yoksa kaçar. Sonra çok ani bir hareketle daha karpuz ne olduğunu anlamadan YEMEYE başlarız! yerseniz. Bir de bıçakla kesip yeme versiyonu var, alternatiflere açığız. Teşekkürler. Yeni gördüm lan bunu. 1- Karpuz öyle olmaz böyle olur: 1 2 2- Karpuz öyle yenmez böyle yenir ayı: 3 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 kedi misin abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 hayır ama çok sakalım var ve büyük karpuzumu çok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 o_O olmuş _/ edit: sakal ekledim adsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Abi adam piskopat sımayli gibi bakıyo o_O lol aynı şeyi düşünmüşüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ahahhauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Dr.Octopus!! (with beard) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 o bakışı bilerek atmıyorum, oturdu bende artık sdf bütün fotoğraflarımda öyle çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar